Svatba na zámku Rájec nad Svitavou. Jak je to s hudbou?

Profilova fotka
Ahoj holky, máme na zámku zamluvený termín 19.7.2008. Nemáte některá zkušenosti s tímto místem? Zajímalo by mě především jak je to tam s hudbou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, jelikož se nenašla žádná z Vás, která má obřad na stejném místě, zajímalo by mě, zda nevíte jak je to s hudbou na zámku všeobecně? Nevíte jestli tam mají také nějakou živou hudbu nebo jestli si tam můžeme donést cokoliv svého na CD?Přece jen se mi to zdá na tom zámku jiné,než na radnici.
Odpovědět
Ve Znojmě na hradě mají svého varhaníka a kdo si přivede kamarády kteří mu tam zahrají není vůbec žádný problém se domluvit předem nebo někdo schopný kdo Vám tam puszí CD na Vranovském zámku je to podobné jen ta domluva s kastelánem je horší ale za cenu 8.000,-kč za obřad vždy udělá nějaký kompromis a hlavně potom ty svatební fotky a video z toho zámeckého prostředí nemá jen tak každý je to jen o komunikaci mezi lidmi a vy teké děláte zámku hradu protože fotky ukážete více lidem. Na závěr do IP ti přikládám nabídku spolu s fotografem se kterým to děláme již 13 let a víme co nás může a nemůže překvapit jelikož jezdíme celou republiku a Vídeň.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
oživuji tohle téma...teda pokud se někdo najde...máte některá letos svatbu zde?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?