Svatba na zámku Orlík nad Vltavou, máte zkušenost?

Holky měla jste tam některá svatbu?Já jsem se chtěla vdávat nejdřív na Zvíkově,ale pak co jsem našla tady jednu fotku kde se vdávala paní na terase zámku Orlík,výhled nádherný tak už jen asi Orlík vede.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj ja byla zrovna vcera na svatbe co meli na te terase je to tam uzasny chci to tam taky, ale hrozi blby pocasi a nebo vedro:-( takze je to sazka do loterie:-) ale pokud mas do 60 lidi tak si to muzes zabloknout na terase a pokud by bylo neprijemne, tak to muzete mit v sini coz je hned vedle:-) ale to uz ASI vse vis, vid:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
Ahoj holky, svatbu na Orliku jsme meli a jak pise adelocka, s tim pocasim je to opravdu zradne. my nakonec meli pod mrakem a pri prejezdu z mista obradu na hostinu lilo jako z konce, ale myslim, ze bych se jinde vdavat nechtela :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahojky, měla bych taky dotaz...na kolik tu vyjde oddání?
Odpovědět
Orlík je úžasný - vdávala se tam švagrová a byla to paráda. Rozhodně je to tam mnohem hezčí, než na Zvíkově-tedy podle mě. Měli to v síni a bylo to fajn. A hlavně je tam pak mnoho krásných zákoutí na focení. A to nádvoří...Aach:-) Dobrý je pak třeba i pro svatebčany zařídit jednohodinový výlet lodí po přehradě a tam si připít-pokud je svatba třeba v dřívějších hodinách. Je to zážitek a moc to nestojí...
Odpovědět
Orlik byl jednou z nasich prvnich variant, ale vstup na tu terasu pro nevestu je tristni, hned vejde a je vepredu, ani ji nejde poradne videt, mista tam taky moc neni, my mame 65 lidi a rekli nam, ze nebudou vubec videt, budou se mackat, nemuzou nikam ustoupit, nakonec jsme se rozhodli pro zamek blatna, nove moznost obradu v nadherne obrazarne, tam si nevesta pripada jako princezna, za 10 000..nebo to muzete udelat v parku zamku blatna, kde jsoui zvirata, a celkove je to moc hezke..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?