Svatba na zámku okolo Budějovic nebo Týna nad Vltavou

Prosím o radu , ohledně místa na obřad...nechci klasiku na radnici , tak bych chtěla poradit ,co se týká zámku . Předem teda nechci Hlubokou , tam se to střídá jako na běžícím pase. Poradce,vaše typy...😋diky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vzhledem k tomu, že nechcete "klasiku na radnici" si Vám dovoluji nabídnout náš statek, který je vybavený na svatby a konají se zde i svatební obřady venkovní ( v případě deště uvnitř). Celý areál je jenom Váš, žádná vedlejší restaurace apod. Ušetří se hodně času, žádné starosti s přejížděním, vše je na jednom místě. V blízkosti je klášter Zlatá Koruna, který je možné také využít na svatební obřad. Přeji hezký den.
Odpovědět
Ahoj, tak můžeš už zmiňovanou Zlatou Korunu, Červenou lhotu, Třeboň, Č. Krumlov, Dívčí kámen atd. Je tu toho hodně. Taky jsem z Budějovice. Kde konkrétně by si to chtěla? Zámek, zřízenina, kostel...???
Odpovědět
Profilova fotka
Zajímavý je také kostel sv. Mikuláše v Boleticích - nejstarší kulturní památka jižních Čech.
Odpovědět
Profilova fotka
@marie08 Věděla bych o krásném místě v Novohradských horách. V blízkosti je Mariánské poutní místo Dobrý voda u Nových hradů. Pokud by jste chtěli krásně a nově zrekonstruovaný kostel, nebo přímo v areálu penzionu je možné obřad udělat.
Odpovědět
Profilova fotka
Hudební skupina Bosáci nabízí hudební produkci na volné termíny: 4.4., 5.4., 11.4., 12.4., 18.4., 25.4., 2.5., 3.5., 9.5., 16.5., 13.6., 11.7., 18.7., 1.8., 2.8., 9.8., 15.8., 22.8., 29.8. Jestli ještě hledáte kapelu, mrkněte na naše webovky. Široký repertoár pro všechny generace, bohaté zkušenosti za přijatelné ceny. 8-) Pokud hledáte příjemné místo pro Vaši svatbu, mrkněte na našich stránkách do sekce Svatební speciál, kde jsou rady k pořádání svatby a také tipy na místa po celé republice.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?