Svatba na zámku Lysice, měly jste?

Profilova fotka
Ahoj... Neměla jste někdo svatbu na zámku Lysice? Jde mě o to, že paní kastelánka nám říkala, že pokud jde o organizaci hostů, příchodu nevěsty a ženicha se postará. Ale nevím... :-( Tak jsetli třeba nebude lepší koordinátorka. A taky by mě zajímalo jak je to tam s hudbou? Moc předem děkuju za info...
Odpovědět
Ahoj,my budeme mít svatbu na zámku v Lysicích příští měsíc.Paní matrikářka nám řekla,že hudbu si vybrat sami nemůžeme.Na zámku nám ale řekli,že je to náš den,že si hudbu samozřejmě vybrat můžeme,prý byl vždy na matrice seznam.Další volání na matriku....seznam písní tam prý žádný nemají a hudebníci se rozhodnou až na místě,co budou hrát...zdá se mě to jako nesmysl. Mám obavy,aby nám nezahráli zrovna to,co nemusíme...
Odpovědět
My jsme tam byli na svatbě kamarádům, matrikářka či kdo to byl nám dala pokyny jak se seřadit atd, neviděla bych v tom problém, co mi ale připadlo HROZNÉ byla ta jejich hudba. Vše bylo živě zpívané, naši kamarádi si také nemohli písně vybrat a pak jim zpívali "chytáš mne do svých zlatých sítí lásky" a my jsme se nemohli ubránit smíchu... Texty byly strašně cukrově romantické a chvilkami až trapné. Zpívaly to 3 ženské. Hlasy pěkné ale náplň písní katastrofa.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme se v Lysicích brali loni,měli jsme církevní svatbu v zámecké zahradě,hudbu jsme si zajišťovali sami. Jinak jsme se tam rok předtím byli na pár svatbách podívat a docela souhlasím s @engele,že ty písničky byly sice celkem hezké,ale přeslazené,to recitování básniček se mi celkem líbilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@fita Dneska komunikace s paní matrikářkou byla fakt výživná. Hudbu si vybrat člověk opravdu sám nemůže. Když jsem jí řikala, že si ji zajistíme sami, tak to taky nelze. Je to k.... nebeská. Přece jde o náš svatební den a člověk by měl mít právo si vybrat co chce mít při obřadě za hudbu. Opravdu nechápu její přístup.
Odpovědět
@zoe11011 Máš pravdu...nejdříve se nám zdála ochotná,ale jakmile jsme se dostali k hudbě,otočila o 100%.Také jsem se ptala,jestli by nám nemohla dát kontakt na některého hudebníka,řekla že nemá...o čemž pochybuji. Jen doufám,že nám nezahrají,,chytáš mne do svých zlatých sítí lásky,, :-D ,nebo něco tomu podobného.Říkám si,že se zkusíme domluvit v den obřadu,ale to nevím,jestli si v tom zmatku vzpomeneme....
Odpovědět
Profilova fotka
Měla by mě zajistit seznam co hrají. Tak ti ho pak pošlu ať si aspoň můžete vybrat ;-). Úplně se totiž děsím co by hráli kdyby seover neozval. Dost jsem se s ní dohadala, takže aby ode mě měla pokoj, tak řekla že mě ho zajistí. Jinak ho ani nikomu nedávají.
Odpovědět
Jednoznačně ber koordinátorku... tam nám ve svatební den moc nepomohli :-(
Odpovědět
Profilova fotka
@fita Tak mám ten seznam... :-) Hrají: Vnímám (Love Hurts) - Schovanky (Nazareth) S tebou být - Šárka Rezková Srdce prodávám - Petr Poláček Konec dětských snů - Leona Machálková Láska na chodníku (Love Is All Around) - Hana Horecká Haleluja (Shrek) - Wet Wet Wet Brána milenců (Rebelové) - Zdenka Trvalcová Až budem to mít - Lenka Filipová Ve snu se vdávám - Holki Bodláky ve vlasech - Nezmaři Jestli to nebude láska - Jan Čenský a Ivana Andrlová Kdybys byla vlaštovkou - z pohádky Královna koloběžka Kéž Pánbůh nás má rád - z pohádky Zlatovláska Stín katedrál - Václav Neckář Štěstí - Marie Rottrová To je láska má - Alice Hálová Tři oříšky - Iveta Bartošová Všichni jdou za láskou - Petr Novák Vyznání - Argema Z jiných světů - Petr Novák Láska umí víc - Lucie Vondráčková Schody do nebe - Tereza Kerndlová
Odpovědět
@zoe11011 Tak to jsi mě udělala obrovskou radost!Já právě mluvila ještě s paní kastelánkou a ta mě dala přímo telefon na p.starostu,že se s ním mám domluvit....No,my se sní taky dohadovali jak na místě,tak po telefonu a nic nepomohlo:-(Ještě jednou moc,moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@fita No nemáš vůbec zač. A na čem se s tím starostou chcete domlouvat. Mě ta muzika od nich nesedí ale už nevím co víc s ní dělat :-(
Odpovědět
@zoe11011 teď už na ničem když jsi z ní seznam vymámila....Bylo to samozřejmě kvůli té hudbě.
Odpovědět
Profilova fotka
@fita Tak snad se tam dá něco vybrat... Jen sem to proletěla a podívám se na to až o víkendu.
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Trochu mě vyděsila tahle diskuze... Je tu některá z uživatelek, co měla svatbu v obřadním sále na zámku v Lysicích, ještě aktivní? Docela by mě zajímalo, jak to s tou hudbou dopadlo. Kamarádka z jiného města, měla také svatbu s živou hudbou a zpěvem, ale mohla se domluvit a vybrat skladby podle domluvy. Rozdhodně ale nemám s paní matrikářkou takovou zkušenost jako zdejší uživatelky. Zatím jsem s ní ale nejednala osobně a nevím, zda jde stále o tu samou paní. Ptala jsem se na možnost domluvy výběru hudby a paní matrikářka mi odpověděla, že budou měnit repertoár a že mi ho bude schopna dát někdy v květnu a že si z něj pak mohu vybrat dvě skladby. Jedna by měla zaznít při výměně prstýnků a druhá při podpisu protokolu. Zámek v Lysicích nám učaroval už dávno před naplánovanou svatbou a jsem ráda, že nám vyšla rezervace termínu, ale hudba během obřadu je dle mého hodně důležitá a popravdě z uvedených skladeb výše bych si jen těžko vybírala.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
ahoj, my máme letos svatbu na zámku, ale ještě je čas na řešení hudby, dost me to tu vyděsilo, ja jsem si třeba představovala, že mi zahrají svatební Halelujah a koukám, že výběr nebude asi dle našich představ...nebo je tu někdo kdo má aktuální seznam skladeb, co tam hrají v roce 2015...? moc děkuji všem za jekékoliv zkušenosti s tímto místem:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@aneta13_9 zkus napsat @snehurka86, ta měla obřad v sále
Odpovědět
Profilova fotka
@zoe11011 Paní si vás dole seřadí a o vše se postará. Obřady jsou tam pěkné, piáno, živá hudba. S průvodkyní můžete i do parku. Bohužel v sezoně není moc času a brzo Vás od tama vyprovodí. Je to trochu škoda že tam nemůžete být libovolně dlouhou dobu.
Odpovědět
Profilova fotka
@aneta13_9 ja jsem hudbu moc neresila, teda nejprve jo,ale pak mi pani napsala ze maji svuj repertoar aze pisnicky se hodi k obradu a tak jsem to nechala na nich, hrali nam aleluja, vnimam a bylo to moc hezky, teda aspon nam se to moc libilo. jeste nam k tomu pani recitovala basnicku, takze za nas to bylo super, ale nekomu se to treba libit nemusi, to je uz na vkusu kazdyho :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
ahoj holky tak jste měly pravdu hudba se vybrat nedá:-), nevadí necháme se překvapit,je tu někdo kdo měl letos obřad v lysicích?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Holky prosím kolik vás vyšel obřad v zahradě? Myslím cenu i za matriku? Moc děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?