Svatba na zámku Loučeň. Vdávala se tam některá z vás?

Hrozně moc se mi líbí loučeň.Trmín svatby bude asi 20.6.2009 a na loučeň se teprve chystáme.Musíme to omrknout a poptat.Prosím uvažujete někdo také o loučni a nebo jste svatbu tam již měli?Moc prosím měla jste některá tam svatbu,pak oběd s rodinou a pak raut s přáteli?děkuji moc za příspěvky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, sice jsem svatbu na Loučeni neměla, ale pocházím odtamtud. Vdávalo se tam několik mých kamarádů, tak trošku vím jak to tam chodí :-) V první řadě zavolej paní Bulířové, která má na starost organizaci svateb...ona Ti zarezervuje termín, řekneš jí co by jsi chtěla (oběd + ten raut) ... ona Ti udělá cenovou nabídku a vy se pak rozhodnete. Jen Ti mohu říci, že rozhodně Loučeň nepatří mezi nejlevnější. Svatba (pokud nemáš trvalé bydliště na Loučeni) Tě vyjde cca 7500,-- a oběd pro 20 hostů cca 17 tis. bez pití. Oni si totiž počítají i pronájmy sálů a to je cca 7 tis/ hod. (jak který). Jinak ale mohu za sebe Loučeň doporučit. Především obřad venku je nádherný!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj, my měli svatbu na Loučeni v loňském září. Ani jeden tedy od Nymburka nepocházíme, měli jsme to pěkný kus cesty, ale vybrali jsme si to místo záměrně a byli jsme moc spokojeni. Ceny nebyly tehdy ještě ani tak vysoké, to až letos nějak stouplo. Obřad nás stál 3500,-Kč plus 1000.-Kč matrika. Protože nás bylo jen dvacet měli jsme jen malinký salónek vedle zámecké restaurace a pronájem jsme platit nemuseli, stálo nás to jen asi 4400,-Kč navíc banketné k tomu co jsme projedli a propili. Pak jsme ještě platili pokoje v zámeckém hotelu a naše svatebí apartá. Taky kytky (celou výzdobu) a dort. Obřad jsme měli venku a moc se nám líbilo, že i když nebylo úplně stálé počasí ten den (občas poprchávalo) nikdo nás nepřemlouval na obřad uvnitř. Prostě se nás hodinku před obřadem zeptali kde to mají nachystat (to se jen tak nevidí si myslím) a nakonec jsme byli jediná svatba ten den co měla obřad venku, poprchávat přestalo a na chviličku vykouklo i sluníčko, mezi stromama v tom krásným parku to bylo fakt nádherný. Loučeň jsme si vybrali právě kvůli obřadu venku v nádherném parku, který je vyloženě přírodní a není moc "načinčany". Mrkni ná mé album. Jo a ještě jedna věc, nevím jak to bylo letos, ale v loňském roce měli celkem dlouhé rozestupy mezi svatbami, takže jsme žádnou jinou nepotkali, prostě to nebyla žádná "masovka".
Odpovědět
Profilova fotka
ja jsem mela na zamku Loucen svatbu letos v cervnu a zaroven jsme tam meli i hostinu. Je pravda, ze podle toho co tady ctu, tak ceny o dost vzrostli a neni to nejlevnejsi, ale svatba potom stala za to, nadherne misto, prijemny personal a sl. Bulirova a Oulikova mi velmi pomohli s celou organizaci svatby. Muzu tohle misto jenom doporucit :-)
Odpovědět
Děkuji moc za tipy,chystáme se že tam zavoláme a zjistíme jak to tam chodí a vyptáme se na všechno možný.Pojedeme se tam podívat dáme si tam oběd a kávu a pak se domluvíme s paní Bulířovou a nějak to dáme pomalu dohromady.Vůbec nevím jak to udělám,chceme obřad a oběd s rodinou a to určitě na loučni a pak večer raut s přáteli a nevím jestli ještě na loučni,aby nás to nestálo majlant:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Žanet ;-) Já Loučeň jen a jen doporučuju, vdávala jsem se letos 22.srpna 2008 a nádhera, obzvlášť venkovní obřad s výzdobou, super! Kdyžtak se mrkni do albíku ;-) Domluva občas trochu vázla, ale nakonec vše 100% O.K
Odpovědět
Ahoj holky. Nevíte zda už dala matrika nějaké termíny pro zámek loučeň? Když jsem si psala naposledy s pí. Bulířovou tak ještě nebyly. Nevíte někdo o dobrém fotografovi z okolí MB.? Zatím se mi líbil jen někaký pán z Nymburka www.studiou.cz
Odpovědět
Profilova fotka
S paní Bulířovou jsme měli schůzku loni začátkem listopadu, to jsme si u ní zamluvili termín a pak teprve šli na matriku. Fotil nás pan fotograf ze Sýčiny (to je u Dobrovice), vřele doporučuji ;-) Mrkni ke mně do alba :-)
Odpovědět
aha... Máte moc hezké fotky... opravdu.. Jenže pan Kopřiva fotil loni svatbu mé kamarádky a to se mi ty fotky moc nelíbily,nebyly ošklivé, ale spíš mi nepřišly ničím zajímavé... No ještě je na to dost času. Začnu to trochu řešit až bude termín. Děkuji moc a hezký den.
Odpovědět
Ahojda,já jsem taky psala na loučen a paní mi napsala supr mail se vším co tam nabízejí a jaký mají menu a psala mi at přijedeme v říjnu že to budou mít už termíny z matriky,tak jsem moc zvědavá.Tak se tam chystáme a sand vše výjde,potože bych si přála tam mít obřad,oběd a večerní raut.
Odpovědět
Moloko ten fotograf nas fotil na maturitak, a byl naprosto skvelyyyyy.. takze doporucuji;) Jinak terminy budou rijen/listopad ;-) minuly tyden jsme tam byli u slecny Chylikove, tak moc prijemna paniii x-)
Odpovědět
slečna chylíková je naprosto supr psala jsem si s ní maily a byla moc milá,tak se tam chystáme až budou ty termíny.A na kdy plánujete svatbu na loučni?my by js,e chtělai 20.6.2009
Odpovědět
Článek se načítá
Zando.. jojo my tam byli minuly tyden, meli jsme se sejit s pani Bulirovou, ale byla nemocna... naprosto skvely pristup uz od pohledu velmi mila a prijemna... na vsechny otazky odpovedela, zasmali jsem se s ni... no fajn ;-) Chteli bychom 23.5.09 ;-)
Odpovědět
teda já se tam taky moc těším a jak to budete mít s hostinou?My jsme si mysleli že obřad a oběd s rodinou a pak večer raut s přáteli a chtěli jsme vše na loučni,tak nevíme
Odpovědět
No nam to sl. Chylikova nabizela, ze to tak hodne lifi dela, ze tam jenom obed s rodinou a pak nekde raut.. ale my budeme mit hodne lidi z vychodnich Cech a prislo by mi trapne vzit je na obrad a pak jim rict, hele tak na tri hodiny jedte do Boleslavi a tam se pocourejte... takze hostinu budeme mit nekde v Boleslavi ;-) zaplatime nejakemu kamaradovi a ten nam bude hosty rozvazet domu;)
Odpovědět
No my právě chceme obřad a oběd jen s rodinou a kdo se budeu chtít přijet podívat an obřad tak klidně může,ale už hned s koláčkama dáme lístek že jsou zvání na raut od 16-17 a bude.a hlavně taky chce rozvoz tak jim všem nabídneme že až se budou odvážet auta atk že je cestou naberou.No uvidíme jak to ještě dopadne,už se tam ale každopádně těším.určitě si dáme nějaký obídek nebo aspon dezert a kávu
Odpovědět
Jj.. tak to si to pekne uzijete.. me by se to take libilo, ale proste to neni mozne ;-) a zase by mi bylo lito, ze hoste z vychodnich cech by tam byli a z me strany ne;) takze to Boleslav jisti ;-)
Odpovědět
no my máme zatím jen plány,třeba to nakonec budu jinak ;-) .a ani se nebojíte svatby v květnu?
Odpovědět
Vubec.. kazdy krom me kamaradky a svedkyne vsichni rekli, jezisi v kvetnuuu... no ale to bude presne na nase 6 vyroci... a kdybchom se meli drzet vsech pover, tak se nikdy nevezmeme!!! ;-) Pritel i v ten den maturoval :-D a aspon budu mit velky vyber satu a vseho, pac se vsici kvetna boji :-D teda doufam, ze se to nezmeni na tento rok :-p
Odpovědět
tak to jo my máme výročí 25.5.,tak jsem taky chtěli jenže jsem se báli :-| .Tak to Vám přeju at vše supr dopadne a je svatba na loučni nádherná no a jestli to půjde tak my budeme měsíc po vás tak si aspon napíšeme zážitky a jak to bylo :-)
Odpovědět
Zando jojo... verim, ze to dopadne dle nasich predstav ;-) no ja myslim, ze zazitky budou jenom a jenom dobre... mate to take venku?
Odpovědět
chtěli by jsme venku,tak snad to dopadne.My se tam teprve chystáme zatím jsme komunikovali jen přes maily,tak snad to dopadne.
Odpovědět
Hele me pani Bulirova vse rekla po mailu, ani jsme na tu schuzku jet nemuseli... ted uz tam pojedeme jenom pro termin a zaplaceni matriky ;-) jen se bojim, aby si nikdo nevzal ten nas termin u nich v kulturaku, to pry daji prednost kulturaku a ty si na Loucni musis vzit jiny termin ;-) No je fajn, ze kdyby nahodou zaprselo, tak je varianta pripravena dovnitr ;-)
Odpovědět
jo jo t je supr že mají připravený vnitřek :-) .No my si přejeme 20.6.,tak snad to dopadne a když ne tak na datumy přece nesejde hlavně že jste tam vy dva a je to krásný den ;-)
Odpovědět
No jasny.. ale pro nas je to datum proste vic jak osobni ;-) takze i proto, ale rikala, ze kdyby se jim tam neco flaklo, tak by ti to pry udelali i v sest vecer :-N no ostatne jako na kazdem urade :-p
Odpovědět
Ahojky Martinko. A na maturiták vás fotil ten Kopřiva a nebo ten chlapík z Nymburka ? My bychom chtěli svatbu někdy v červenci... tak první dva týdny v červenci. Jsem na to vážně zvědavá... Budete si holky skládat vlastní cd s hudbou na obřad? Já bych to i chtěla ale zatím mě nic nenapadá .
Odpovědět
Martinka.t / Jo a koukala jsem na toho fotografa co jste si vybrali z Ustí. Ten má nádherný fotky.. Je to nějakej váš známej a nebo je ochotnej přijet fotit na Loučeń? Budete ho mít jen na obřad a nebo celý den? Už vám udělal nějakou cenovou nabídku?
Odpovědět
Profilova fotka
Hojte Loučeňky :-D Varianta vevnitř není žádný zázrak, brala jsem to jako nouzovku a naštěstí jsme ji nepotřebovali. Určitě se tam jděte podívat! Jo a je to vevnitř tak asi pro 30 lidí max. ;-)
Odpovědět
Ahoj Moloko.. pan Pavlicek z Nymburka ;-) naprosto skvely pristup a uvolnena atmosfera ;-) Wagi ho budeme mit od 8 do 16 cca... a rekl si za to i s cestou 9000 bez vyvolani fotografii ;-) Hudbu si budu skladat sama, uz to mam skoro hotove, jenom jeste neco musim vymyslet pro Maju, tomu to pry je jedno :-N Miso.. no ja doufam, ze to ani potrebovat nebudeme, Maja rekl, ze si to nechame jako prevkapeni, kdyby nahodou, tak se tam ani nechtel jit podivat:( no kdyztak se oddame pod destnikem :-N :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Marti - my plánovali velký pivovarský deštník Pilsner Urquell :-D Honzík nastupoval na klasický pochod, jen ho troubili ti trubači a byla to bomba x-) Ovšem trubači počítejte +4500 Kč :-S
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?