Svatba na zámku Liblice. Vdávala se tam některá?

Tak tady jeste neni diskuze o zamku v liblicich. My tam mame svatbu naplanovanou na duben 2010. Kdo tam mel svatbu a hostinu? Jake to bylo? co cenove? vim ze je to drazsi, ale jake bylo jidlo popripade raut????
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Ahoj, my měli svatbu v Liblicích. Myslím, že už jsme se o nich bavili, ale teď už můžu říct co a jak ;-) Jídlo bylo perfektní, výzdoba taky. Ale třeba nám bylo slíbeno, že pokud tam máme oběd, tak už po nás žádná svatba nebude. No byla. Jen maličká, ale přece. Třeba byl problém s focením v zahradě, fotograf musel koukat, aby nebyli v záběru. A nakonec jsem se s nevěstou potkala na záchodě. No nic moc. Taky obsluha byla dost slabá. Bylo nás 25 a fakt nestíhali. Teda kdyby chtěli, tak v pohodě, ale vždycky se zašili v kuchyni a hosti byli občas na suchu. Taky jsem se divila, že nehraje žádná hudba. Když jsem je o to požádala, tak teprve začli shánět reprák a tak. Taky byla před námi svatba, se kterou jsme se ještě po obřadu potkali. Ale tím vše špatný končí. Na obřadu doporučuju živou hudbu. Nám hrála slečna na příčnou flétnu a to nemělo chybu, tu ti doporučí tam. Je to za příplatek, ale stojí to za to. Co se týká jídla, tak vyšlo cca na 580,- na osobu. Ale to je jen oběd. Přesto mi to nepřijde přehnané. Co tě všechno zajímá?
Odpovědět
no my to mame v utery tak si nemyslim ze tam nekdo bude plus mame to cely den a pak tam vseci spime, ja mam obed vypocteny na 1300 coz mi prijde desne moc, vecerni raut 39 000 atd. nezahrnuje to alkohol.kdyz to porovnam s jimyma tak nas nejak natahujou ci co. mame klasiku, predkrm, polevku svickovou a potom kafe s dortem, nic extra, musim jim odpovedet proc je to takovahle palka, rautik taky musim zredukovat je tam dost zbytecnosti
Odpovědět
Profilova fotka
sanmombibi: premysleli jsme o Liblicich ale nas termin zmizel nez jsme se rozkoukali, holcina v srpnove diskusi tam planuje svatbu a pry jim rekli, ze je hostina a ubytovani vyjde na 2000 na osobu. Coz mi teda prijde velice dobra cena, az podezrele :-| ale mozna je to pravda!
Odpovědět
Profilova fotka
sanmonbibi: 1300Kč za oběd? To je divný. My v té ceně 580,- měli předkrm, polévku, svíčkovou a dort. Je jasný, že pokud tam plánuješ všechno, tak je to síla. bluejay: 2000,- i s ubytováním je zvláštní, vzhledem k tomu, že jen to ubytování je tam drahý. To už mají rezervovaný příští rok?! My to objednávali nějak kolem Vánoc, ale je fakt, že 7.srpna byl letos pátek ;-)
Odpovědět
No prave je to palka ani dort neni v cene jen kolacky. Raut pro 50 lidi vyjde na 40 tisic a neni tam nic extra . Plus ubytovani obrad atd. Nas to teda vujde na ranec. Se ji chystam napsat jak je mozne zr je to tak drahe no plus mame welcome drink a jednohubky za 6000 pro 50 lidi
Odpovědět
Profilova fotka
Počkej teď jsem nějak mimo. 40tis. jen raut bez oběda a pití? Našla jsem si kalkulaci našeho oběda. Oběd(včetně dortu, který jsme si vybrali u nich) a na přípitek Bohemka stál na osobu 605Kč, dál květinová výzdoba stolů 3x 299Kč. A samozřejmě pronájem Mramorového sálu 6500Kč. Byli jsme tam do půl páté a za pití jsme dali ještě kolem 8000Kč. Pilo se všechno možný, snad kromě tvrdýho. Nejdražší ale bylo kafe :-D Bylo nás 25. Svatební apartmá jsme měli v ceně.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo Janag, vetsina letnich terminu uz je zabrana, ted pridali 6.8.2010 coz je patek, jinak je vsechno uz skoro 2 mesice plny! Taky jsem koukala, protoze treba v Nelahozevsi ani nevyvesi terminy do unora!! Jo a ty 2000 mi prijdou taky podezreli pac jen samotny ubytko stoji tolik.ale ta holcina rikala, ze to budou mit cely pro sebe, bude jich myslim vic, neco kolem 70ti.
Odpovědět
jj raut bez niceho 40 tis, vyzdobu nechci, tu budeme delat sami atd. napisu ji a uvidime, velice mne to zajima, ale mit to tam chci pac v liblicich jsem vyrostla
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, my máme svatbu zamluvenou v Liblicích na 18. 6. 2010, a následně oběd, cenu nám řekli také 580 Kč na osobu za čtyři chody. Zbytek nevím, jedeme tam teď v říjmu na ten svatební veletrh, tak uvidíme. Jinak teď už mají na stránkách vyvěšený komplet seznam termínů, my jsme třeba chtěli svatbu v červnu, ale měli tam vypsané jen 2 červnové víkendy, tak jsem paní poprosila a vypsali pro nás další termín, s tím problém nebyl.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak v Liblicích nám opravdu řekli, ať počítáme kolem 2000,- za osobu i s ubytkem... nedomlouvali jsme se s nima ale na podrobnostech, tak nevím o kolik se to třeba zvedne... taky se mi to zdálo málo... byl to zatím orientační dotaz :-) taky se tam chystáte na ten svatební víkend??? btw: to by mě teda naštvalo, kdybych tam potkala jinou svatbu... ale jelikož tam chci být už od rána a vypravovat se tam, pak jen odjet do kostela a zase se vrátit na hostinu, večerní raut a nocleh, tak mi tam snad nikoho nenacpou... .-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj janiczko, na víkend vyrážíme taky, akorát přítel možná bude v práci, tak přinejhorším vyrazím s mamčou. Nikoho by jste tam mít neměli, nám apoň paní říkala, že letos to udělají tak, že jeden den budou jen obřady, a zvlášť jinej den budou ti, co tam mají i oběd a to jsem koukala na termíny a skutečně je vypsaná jedna svatba na den, tak snad to tak bude. A jaký máte termín?My 18. 6.
Odpovědět
my to mame v utery tak mame klidek, to vim ze tam nikdo nebude ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
katy.rg: my máme termín 28.8., taky je tam vypsaná jen jedna svatba, tak snad to tak zůstane... :-N a co už s nima máte všechno domluvený? My zatím jen rezervaci, platit se bude až v lednu a chystáme se na ochutnávku svatebního menu...
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky z Liblic ;-) chtěla jsem se zeptat, jak to uděláte/jste udělaly s cukrovím... máte vybranou svojí cukrářku/cukrárnu, nebo máte cukroví od Liblickejch dodavatelů... ;-) popřípadě, co všechno si zařídíte samy a co budete mít od nich??? Díky!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj janiszko, taky máme zatím jen rezervaci, zálohovou fakturu nám pošlou taky v lednu. Říkali jsme si, že uvidíme, co bude za dodavatele na tom víkendu a uvidíme. Možná by bylo fajn využít třeba květiny, když by je dodali až na místo a je super, že tam budou mít tu ochutnávku svatebního menu, aspoň člověk nekoupí zajíce v pytli. A na který den máte lístky, my na neděli.
Odpovědět
my mame od nich vse krom cukrovi a dort, mrzi me ze nemuze jet na tu ochutnavku teda :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my taky plánujeme svatbu v Liblicích, bude to pátek 1.10.2010. Chystáme se tam na ten svatební vikend, doufám, že tam domluvíme vic :-)
Odpovědět
My teda máme svatbu v Liblicích 3.7.2010 a i když se nám moc líbí to místo, tak tam máme pouze obřad, zbytek (jídlo, ubytko) budeme mít na Českém statku, protože mi Liblice přišly dost drahé a možné trochu moc formální na večerní party..navíc, kdo by platil ty škodypo hostech :-)
Odpovědět
Profilova fotka
sanmonbibi: a ty už si od nich dostala nějaké nabídky, nebo podle čeho si to vybírala, že máte od nich všechno kromě cukroví??
Odpovědět
Ahoj holky, měli jsme v Liblicích svatbu v září 2009 a bylo to moc hezké. Měli jsme tam pouze obřad, hostina se mi zdála předražená a nedovolili mi tam mít vlastní dort, který nám měla péct ženichova maminka. Slečna organizátorka byla jinak velmi ochotná, umožnila nám s fotografem podrobnou prohlídku celého objektu. Také mohu doporučit sl. Kunfrontovou, klavíristku. Slíbená květinová výzdoba na obřadní stůl předčila moje očekávání (velmi moderní a vkusné aranžmá, na mé přání z gerber). Jediné, co se trochu zadrhlo, byla organizace přímo před obřadem, kdy slečna organizátorka byla pravděpodobně nahoře s oddávající a celá svatba stála v zimě a větru venku. Ale taky se to vyřešilo, prostě jsme šli dovnitř sami. Fotky dám na beremko co nedříve, dostala jsem je od fotografa teprve minulý týden. :-)
Odpovědět
Ahojky nevíte někdo jak dlouho trvá obřad?Nám řekli půl hodinky..?
Odpovědět
Jestli si to dobře pamatuju, tak je to tak 15 minut příchod+ obřad (8 min) + přípitek a 15 minut blahopřání novomanželům (při 50ti hostech).
Odpovědět
Děkuji :-) Taková chvilka a je po všem :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Tidusko, krásná svatba, přeju hodně štěstí do manželství ;-)
Odpovědět
no me poslali menicka a at si vyberu, tak mame klasiku a vecer raut, nas problem je ze nevime kolik lidi vubec dorazi, jelikoz je ta krize a letenky jsou ted palka, tak uvidime, vypada to ted na mensi svatbu teda, obrad mame myslim 45 minut
Odpovědět
Ahoj holky, i my budeme mít svatbu v Liblicích, tedy jen obřad, včera jsem mluvila po telefonu s paní/slečnou a pozor!!! na netu nejsou zdaleka vypsané všechny termíny...prostě stačí jen zavolat a zeptat se. Jinak jsme tam byli na svatbě známým v létě 2007 a fakt se nám tam líbilo, až na to, že jsme se tam při odchodu střetli s jinou svatbou a fotograf z toho měl guláš. Nevim jak je to možné, protože už tehdy nevěstu (i mě včera) ujišťovali, že mají obřady s rozestupem a že není možné se potkat s druhou svatbou..tak jsem zvědavá jak to bude 2. července 2010. :-D No a jinak nás bude kolem 50 a na večer chceme pozvat kamarády, takže se tam otočí, počítám, tak 70 lidí, ale mám rozjednané jedno místo (na hostinu) o kterém se bojím, že bude malé... ;-( Nemáte některá typ na hostinu pro takovou tlupu? ;-) Já na Mělnicku žiji teprve necelé 2 roky a prostě nevím kde už se ptát. A pokud možno by se nám líbilo, kdybychom si mohli vzít své dorty, pití...no vlastně bych si to i sama chtěla vyzdobit atd... DENDA
Odpovědět
Nám řekli,že od jiné svatby máme hodinu a půl odstup..Tak jsem zvědavá.. Pro denda: A odkud jsi? Já jsem kousek od Mělníka a hostinu máme u nás v kulturním domě..Co hotel Ludmila,ptala ses tam?tam jsme to původně chtěli mít,vejde se tam hodně lidí..myslím,že se s nima dá domluvit na pití a dorty a výzdobu určitě taky..Anebo co Alabama?
Odpovědět
Bydlíme ve Větrušicích, Ludmila je na začátku Mělníka, to vím, ale Alabama nevím??? Ale zeptám se přítele, ten je rozený Neratovičák. :-) Díky za typ. ;-) A s tím obřadem jsem také zvědavá, abychom se nezapletli k někomu jinému, bude nás dost, tak bych nerada abychom nehledali babičky někde v davu. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Denda: my budeme mit hostinu v Nelahozevsi v Marine, je to tam fakt krasny a pokud vim tak vyzdobu muzes mit svou, na dortech se da domluvit ale neznam podnik na melnicku, kde by te nachali si donest sve piti, jedine kdyz zaplatis korkovne..Jo a Alabama je hned vedle Johny baru.. ;-)
Odpovědět
O Marině jsme také přemýšleli, i že bychom tam měli obřad v altánu, ale co s počasím??? Takže jsme zamluvili Liblice a ladíme hostinu, máme v jednání jednu hájovničku, kde to můžeme mít všechno svoje, ale řešíme zda se tam poskládáme, není problém být venku, ale co když bude pršet??? Je tam možnost i večerního grilování, domu je to skok, zas kvůli dcerce, kdyby potřebovala v nočních hodinách maminku... ;-) A také jsem slyšela o Neratovické loděnici, víte někdo o co jde? Prý také dovolí své a je to tam velké.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?