Svatba na zámku Lešany - máte zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj, s přítelem plánujeme svatbu příští rok a zaujal nás zámek Lešany, je to v blízkosti, kde bydlíme a prý tam jde udělat úplně všechno, což přesně chceme (obřad, oběd, raut, nocleh pro hosty z daleka). Máte některá z vás prosím zkušenosti, informace, rady? Díky moc předem. Janča
Odpovědět
Profilova fotka
Hrali jsme tam s kapelou na jedne svatbe a vse bylo ok. Venku pekne zastresene posezeni, prostor pro kapelu taky super. Mrknete na nase stranky do fotogalerie, kde jsou fotky z teto svatby.
Odpovědět
Profilova fotka
@lukashsax Děkuju za reakci. Zaujala mě Vaše kapela, přes Vaše stránky jsem si poslala poptávku. :-) Našel by se někdo další, kdo tam byl, má zkušenosti? My jsme nadšení a tím pádem trochu subjektivně hodnotíme. :-)
Odpovědět
Mám stejnou otázku. Napište prosím, kolik to tam stojí (jestli už jste s nimi začala jednat).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Ahoj, my svatbu -resp. pouze obřad v Lešanech měli. Prostředí je opravdu krásné. Co se týká hostiny, bohužel si nechají zaplatit pronájmy všeho - i bowlingu i když hrát nechcete. Jídlo cca 450,-/ osoba. K tomu si ale pamatuji, že chtěl fakturovat pronájem venku, vnitřku a ještě zahrady - altánu k obřadu. Pozor ale na matriku Týnce nad Sázavou. Proslov nám dělala paní Hana Váňová - nechtěla zaslat předem, prý to bude překvapení - bohužel nic tak trapného a za uši beroucího jsem na žádné jiné svatbě neslyšela a asi mě bude celý život mrzet, že jsme to dopustili 8-) Všichni svatebčani nám i následně říkali, co to mělo být ;-( Celkově i organizace katastrofa. takže tak :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, je tu jeste nekdo kdo uvazuje o svatbe na zamku Lesany? Byli jsme se tam podivat a celkem se nam to libilo. Ceny vypadaji relativne dobre, meli i velmi pohodovy pristup, az mam malinko strach, jestli nebyl moc laxni. Uvitala bych jakoukoli referenci, moc jsem jich nenasla. Dekuju.
Odpovědět
Zdravím, my máme svatbu naplánovanou v Lešanech, letos v létě, budeme to mít venku v altánku, pokud počasí dovolí i hostinu prostě veškerý servis. Zatím mi na veškeré dotazy vždy vstřícně odpověděli, tak doufám, že to klapne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lovemusicsun @vrtuchakadova Dobrý den, já jsem byla na zámku Lešany česat a líčit nevěstu a svatebčanky minulý rok a moc se mi tam líbilo. Prostředí je moc příjemné a i pán, který to měl na starosti, byl fajn. Co vím od nevěsty, svatba se vydařila. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
ahoj holky, svatbu jsme tam měli teď v červnu a kdybych věděla, jak to dopadne, tak hledám něco jiného... Ten jejich přístup byl naprosto katastrofální, když už tam pořádají svatby, tak bych si jejich přístupu představovala jinak. Já naprosto nedoporučuji. Jinak nemůžu souhlasit s @kollle ohledně paní Váňové, proslov nám také dělala a musím ji jen chválit. Proslov naprosto originální a každý se u toho zasmál. Jinak ale souhlasím s tim jejich přístupem.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@jandour ahoj, můžu se zeptat, co tam konkrétně bylo špatně? Také uvažujeme o tomto místě, tak abych věděla, čeho se případně vyvarovat. Díky za odpověď
Odpovědět
Profilova fotka
@fathyma jednání super, až do dne když jsme si to tam měli jet vyzdobit... přijeli jsme tam a tam byla jiná svatba, takže z venkovní svatby byla vnitřní svatba. V ten den nás uvítali slovy " to už jste jako tady jo", byli jsme tam půl hodiny před obřadem. Ještě před obřadem mi vyčetli, že jsem "vybíravá" a nevím kde bych to chtěla mít (obřad).. v ten den nám totiž od rána pršelo a oni si snad mysleli, že to tam budeme mít pod deštníky a v trávě kde bylo tak 10 cm vody (navíc nám ani nezavolali jak to tam vypadá). Ani nás nepřišli po obřadu přivítat do restaurace a celkově se o nás moc nestarali, takže na čem jsme se dohodli ohledně pití nebylo... prostě žádná obsluha a abych za nima chodila aby nám mohli doplnit pití mi nepřijde jako dobrá vizitka.
Odpovědět
Profilova fotka
@fathyma a v čas příjezdu neměli připraveny ještě ani stoly na raut..... Vím, že ta svatba co byla po nás,tak jedla třeba o hodinu později než bylo domluveno.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Ahoj nevěsty, budoucí nevěsty a vůbec všichni, co budou číst tento příspěvek. Musím říct, že mi tyto komentáře připravily perné chvilky a lituji toho, že jsem to tu vůbec četla. Vybrali jsme si pro náš den D právě svatbu v Lešanech kompletně s obřadem v altánu a hostinu formu rautu pod pergolou. Svatba 10.6. 70 lidí na hostině. Na svatbě, průběhu, hostině, domluvě, spolupráci bychom nezměnili vůbec nic. Říkala jsem si, proč ty komentáře jsou tu negativní, ale asi je to opravdu o nás a o lidskosti. Tím ovšem nechci nikoho urazit, je to každého den. Svatbě předcházelo setkání s panem Slabihoudem i panem Truhlářem a oba nám ve všem vyšli vstříc - měla jsem samozřejmě spousty požadavků, ať už víno vlastní, sladké, výzdoba altánu atd. Všechno jsme s úsměvem domluvili a nemělo to chybu. Díky tomu i den D neměl chybu. To, že jsme měli nějakou zhruba časovou představu a dort byl o 10 minut déle, protože hosté se akorát věnovali společné zábavě a podobně nám ani nikomu jinému rozhodně nevadilo. A ano, chtějí zaplatit pronájem prostor a altánu u obřadu, ale nezlobte se na mě, ten servis za to stojí. Původně jsme také nechtěli bowling, ale využil se maximálně, aniž bych to čekala a dvě dráhy byly pořád obsazené až do nočních hodin. Servírky usměvavé, jídlo moc dobré, pořád bylo doplňováno, atmosféra příjemná a účet za pití přijatelný. Nemyslím si tedy, že bylo cílem z nás vymačkat maximum. Za mě a mého manžela tedy spokojenost a maximální doporučení. Je to opravdu o přístupu. A oddávala nás paní Váňová - byla báječná. Všichni se smáli, všichni brečeli. Udělala náš den jedinečnější, než už byl. Nebojte se toho. Krásný den tedy všem. Kristýna V.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kristynavebrova super díky, budeme se tam brát a přesně. Pan Slabihoud je pohodar a jeho přístup no stress mi přijde super. Svatba má plynout a ne to hnát podle časové osy na krev.. Věřím, že to bude pecka a jdu zamluvit i paní Váňovou :-N
Odpovědět
holky, zajimaly by me konecne kalkulace za jidlo,piti a pronajmy...prosim.....
Odpovědět
I ja se musim pridat k pochvale. Mame svatbu cerstve za sebou a jsme oba naprosto nadseni. Domluva s panem Truhlarem i p. Slabihoudem byla uplne bezproblemova, vsechno klapalo, tak jak ma, oba jsou moc prijemni. Ceny take super na to, ze je to v podstate kousek od Prahy. To, ze si berou za pronajem neni nic neobvykleho, naopak si myslim, ze jinde je to podstatne vic. Misto je to krasne, zahrada uzasna. Oddavala nas p. Adriana Bursova a jsem dojata jeste ted😍. Uz jen jeji ( stejne tak pani matrikarky) usmev a strasne prijemny projev nas dostal. Za me urcite muzu doporucit.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
@irenka38 Ahojky, mohla bych tě poprosit o info, jak nakonec svatba dopadla? Byli jsme se tam podívat a moc se nám tam líbilo, jen mě znervózňují ty negativní recenze tady. Moc děkuji za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dancamyska ahoj, hele všem hostům se tam líbilo. Jídlo bylo hrozně dobre a nic nám nechybělo. Ale my jsme pohodari, nic jsme nehrotili...netrvali jsme na nějakých přesných časech a dress kódu číšníku a pod. Řekla bych, že je to vhodné pro lidi, kteří svatbu tolik nehroti. Jídlo a pití včetně nájmu restaurace nás stalo si 45000 myslím při třiceti lidech.
Odpovědět
@irenka38 Moc děkuji za info :-) Já to taky nechci hrotit, chci to spíš na pohodu, ale zase aby to trošku úroveň mělo, když je to svatba. Moc se mi líbí, že je to na zámku a za přijatelné peníze :-) Můžu se ještě zeptat, kdo vás oddával a jaký byl jeho projev? A využila jsi možnost přípravy od rána na zámku, příp. kde přípravy probíhaly? Moc díky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?