Svatba na zámku Lednice, 2012. Kde se tam parkuje?

Chtěla bych se zeptat vás, kdo již měli nebo budou mít letos svatbu na zámku Lednice, kde tam parkovali? Máme svatbu v sobotu a dnes jsme se dozvěděli od paní kastelánky, že jízdárna (kde se normálně mělo parkovat) se opravuje a tudíž se tam teď nedá. Prý máme parkovat na náměstí, ale to se nám nelíbí kvůli poplatkům za parkování a kvůli místu.
Odpovědět
To jako vážně :-o Já tam mám svatbu za týden a když jsme tam byli vše vyřizovat, tak nám bylo řečeno, že parkovat se bude právě v jízdárně :-| Tak toto budou asi dobré zmatky. Taky by mě to tedy zajímalo, jak to tam bude.
Odpovědět
Nám bylo ještě v dubnu, když jsme tam byli osobně, také řečeno, že v jízdárně. Dnes do telefonu ale už, že se jízdárna opravuje, tak máme parkovat jinde. Taky jsme z toho celkem v šoku... ]-(
Odpovědět
Hmmm, tak to mám radost. Nám to tvrdili ještě na začátku května :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlinab @kim_m Taky se bereme na zámku v Lednici a paní kastelánku znám už dlouho a určitě není typ osoby, která by někoho vodila za nos, nebo tvrdila něco, co není pravda. Oprava zámku je hodně náročná a taky ne vždy jde všechno podle plánu. Tak bych se na ni moc nezlobila. Já bych vám doporučila parkovat pod penzionem Onyx naproti My Hotelu, je tam velké parkoviště, ale nevím jestli se tam platí nebo ne. Anebo to náměstí, to máte nejblíž... Jinde to fakt bohužel nevidím...
Odpovědět
Díky za tip. My jsme jen trochu vyděšeni, protože když jsme tam byli v tom dubnu, tak všude bylo plno lidí a u všech parkovišť stál člověk s cedulkou "PLNO". Tak snad to nějak dopadne...
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlinab To mě moc nepřekvapuje... je to holt jedno z nejnavštěvovanějších míst v Čr... Tak uvidíte, nějak to dopadne, jiná možnost není ;-) Držím palce, ať se vše vydaří!
Odpovědět
Tak jak to dopadlo?
Odpovědět
Tak nakonec úplně super :-D S paní matrikářkou jsem mluvila po telefonu a obecní úřad domluvil strážníka, který stál u parkoviště na náměstí (u kašny) a držel pro svatebčany volná místa (paní matrikářce jsem nahlásila přibližný počet aut) a bylo to pro svatebčany bez poplatku. Já se domluvila s paní kastelánkou a mohla jsem přijet autem až na nádvoří za pokladnu 2. Když tak si můžete zavolat paní matrikářce a domluvit se s ní (i když ona vám asi zavolá sama někdy v týdny před obřadem). Budu držet pěsti, ať vám to taky dobře dopadne :-)
Odpovědět
Díky moc za info. Moc jsi mě uklidnila :)
Odpovědět
Profilova fotka
@pavlinab @kim_m Tak to je super, já tam jedu příští týden odevzdat papíry a tak to vše projdu a obhlídnu :-) Jsem ráda, že vám to vyšlo!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?