Svatba na zámku Kozel. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj nebudete mít někdo svatbu na zámku Kozel? Ráda bych svoji radost s někým sdílela.:-)
Odpovědět
1
2
9
Profilova fotka
Ahojky, já se taky budu vdávat na Kozlu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky,škoda,že to máme tak daleko,jinak bysme se tam taky vzali ;-) můj nastávající se jmenuje Kozel a já budu Kozlová :-D to by byla paráda se tam vzít a ještě si připít Kozlem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj slunko a kdy to máte? Už ste byli u Bobka?- správce zámku
Odpovědět
Profilova fotka
Many poslala jsem ti omylem mail- moc to tu ještě neumím. Když ty Kozla, tak já Baráčka
Odpovědět
Profilova fotka
My to máme 7. července ve 12h. U Bobka? A tam se za ním chodí proč? Protože u něj jsme ještě nebyli. Sino, kde budete mít hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
Many to by pak u vás bylo pěkně překozlováno. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Bobek je správce zámku a mi jsme s nim jednali, tzn. on nas pozval, aby sme si to prohlídli a pak zaplatili. budeme mit cirkevni obrad, takze to stalo 8 000. Ale třeba ste platili u někoho jinyho. Jen je to docela milej chlapek.Jo a taky to máme ve 12 00. Hostinu a kalbu pro přátele budeme mít ve Spáleném poříčí. Ta hospůdka, je ale docela malá, takže zvážíme alternativy. A kde to plánuješ ty?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to nám to nikdo neukazoval, my jsme rovnou cálovali. My ale máme normálně civilní obřad. Nejdřív jsem to zamlouvala po telefonu, tak je možný, že to jsem mluvila s ním. Ale pak když jsme to tam šli zaplatit, tak tam byla nějaká ženská. My hostinu budem mít na Hájku, to je kousíček od zámku. Taky jsme zvažovali všechna pro a proti, ale nakonec to vyhrálo tohle místo. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo tam je to pěkny, taky sme o tom uvažovali, ale protože přítel má v Poříčí příbuzný, tak jsme to nechali tam. Prosím nevíš o nějaké kapele? Ale fakt nějaký nadšenci z nástrojema. Ne nějakýho bambulu z klávesama a cédéčkem. No a samozdřejmě, aby to nebylo zbytečně drahý. Jak to řešíš ty ? Myslím hudbu. :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Sino, o kapele žádný bohužel nevim. My budem mít zřejmě DJ. Co jsme byli na svatbě bratránkovi loni, tak ten měl kapelu a bylo to příšerný. Takže jsme si řekli, že radši DJ, který ti pustí cokoliv, než šílenou kapelu, kdyby pak nikdo netancoval a byla by nuda.
Odpovědět
Profilova fotka
No to je prave, to co nechci,ale muze bejt i silenej DJ. problem je v tom ze fakt neznam vubec nikoho, ale snad se to vyresi. a co? taky se tesis?
Odpovědět
Profilova fotka
Nám bude dělat DJ zřejmě nějaký kámoš. Ještě uvidíme. Jo těším se a jsem zároveň zvědavá, jak to bude všechno probíhat. :-) A už máš šatičky?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ahoj holky já se taky přidávam, taky se vdávam na Kozlu a hostinu máme v Plzni....
Odpovědět
Ahoj všem! Budeme mít svatbu 14.7.2007 v 15.00 hod. na Kozlu, hostinu v nedalekém hotelu Hájek... Je na tom někdo tady podobně jako my, že bychom prodiskutovali podrobnosti a navzájem si poradily? ;-)
Odpovědět
Ahojky tvojeslunko, tak jsem koukala na Tvé album a zjistila jsem, že máš naprosto podobný vkus, co se týče šatů, účesu, květiny, líčení atd... :-D Oranžová fakt vede! Jen ji ještě sladit se vším ostatním... Odkud si budeš půjčovat šaty?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj noví Kozlíci.Hostinu budeme mít asi ve Spáleném poříčí, přítel tam má babičku. Termín máme 25.8. ve 12 00. Holky, jak to máte vyřešené s hudbou?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ranko, holky. Evelynko, my máme taky hostinu na Hájku, ale týden před vámi. ;-) Kolik budete mít hostů? A máš recht, oranžová je jasnej favorit. Šaty si půjčuju v A&P art, je to salon vedle radnice. No a nakonec samozřejmě vypadají úplně jinak než všechny ty, co mám v albu. :-D A kde si holky půjčujete šatičky vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja sem si šatičky pujčila v Andělský svatebním studiu v Praze- protože jsem z Prahy. Vyzkoušela jsem všechny a tohle byly jasný favoritky.Moc se těšim až si je obléknu.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj tvojeslunko já mám šaty ze stejné půjčovny jako ty.. Maj tam opravdu krásný šaty.
Odpovědět
Profilova fotka
Nazdárek holky, budete mít závoj nebo korunku nebo obojí? :-N Já závoj budu mít určitě, ale právě nevím, jestli si k němu mám pořídit i korunku.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a už máte vybranou hudbu na obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, koupila jsem si korunku a asi budu mít i závoj - jen takovej jemnej dozadu. Zkoušela jsem to, přeplácaný se mi to nezdá a myslím, že se to na zámek hodí. A hudbu? tu samozřejmě vybranou nemám, ale doufám, že mi zazpívají spolužáci z plzeňské konzervatoře- ať je taky využiju :-)
Odpovědět
Ježiš, Kozel, nádhera, taky bych jednou ráda, ale je to docela dost peněz jen za ten pronájem. Kdyby udělali nějakou slevu pro bývalé průvodkyně, tak asi neváhám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si asi korunku taky pořídím, koukala jsem na netu a hodně holek má závoj i korunku a vypadá to moooc pěkně. A jak říkáš, sino, na zámek se to hodí. Jakýpak bysme pak byly princezny bez korunky, viď? :-D Sino, ty studuješ na konzervatoři? No tak to bys měla super, kdyby ti spolužáci zpívali. ;-) Skafandriku, třeba ti slevu dají z dobré známosti, co? :-N
Odpovědět
slunko, z dobré známosti asi ne, jsou to dost škrti, ale možná ne vlastní vinou, spíš prostě Památkovej ústav nemá prachy, tak je zámekl získává alespoň odsud.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo holky krvácelo mi srdce když jsme to platili.Máme církevní obřad, takže platíme 8 000. Ale vůbec nechápu v čem se to liší, protože na obřad potřebujem stejně času jako na obřad civilní, protože je beze mše a ještě k tomu máme vlastního oddávajícího. Takže starosta bude moci oddáchnout. Je to šílená byrokracie. Ještě že už je to zaplacený a ty vídaje nebudou najednou. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Slunko, já už jsem konzervu dávno dodělala a teď studuju soc. práci,ale stará přátelství nerezaví - alespoň doufám. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No mě to taky přijdou šílený prachy za ten obřad. A to vlastně budem platit ještě litr za to, že to není ani moje ani skoromanželovo místo bydliště. Pěkně na tom vydělávají. Ale co, svatba je doufejme jednou za život, tak proč si jí neudělat krásnou. ;-) A kolik vám vlastně holky je? Jestli teda nejsem moc zvědavá. :-N Mě je 25, tak jen abych tak věděla, v kolika se dneska holky vdávaj. :-) Sino, to víš že přátelství nerezaví a bude to fakt nádhera, když ti tam budou zpívat.
Odpovědět
slunko, to jo možná jednou za život, ale kybych si to takhle říkala u každý položky, tak za chvilku bude ta svatba za 150 litrů jen to fikne. Schválně se koukni ke mně do albumku na první kytku, to je vysněná prozatím, to bude taky pálka a ono se to sakra nasčítá.
Odpovědět
Profilova fotka
Skafandriku, ta kytí je teda nádherná, to se musí nechat. A máš pravdu s tim, že ty položky se pak všude nasčítají. 8-( Proto my to chcem tak, že postupně každý měsíc pořídíme něco. A je super, že máme známýho zahradníka i zlatníka. Takže někde ušetříme a tím pádem jinde můžem trochu popustim uzdu. ;-) No největší pálka stejně bude hostina, na to jsem zvědavá. To se prostě moc odhadnout nedá.
Odpovědět
1
2
9
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?