Svatba na zámku Kocharowski, Loděnice

Prosím, má někdo zamluvenou svatbu na zámku Kocharowski v roce 2016? Máte zkušenosti s tímto místem? Kolik stojí asi svatební oběd a pozdější raut / na 1 osobu?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my tam byli v květnu na svatbě jako hosti a fotografové. Místo a okolí je moc pěkné. Novomanželé měli +- 45 hostů, víc bych nedoporučovala, bylo by tam už moc těsno. Měli výborně řešený bar a raut. Jejich "bar" měli na chodbě před místnosti, kde se odehrává hostina. Byl tam stůl s nealkem a tvrdým alkoholem, skleničky, půlky apod. Takže žádné fronty u baru, žádné zběsile pobíhající číšnice. Každý se mohl obsloužit sám a měl dostatek času na rozmyšlenou na co má chuť. Číšnice pouze tento stůl doplňovali. Samozřejmě pivo, káva, atd. se vydávali za normálním barem. Raut měli také mimo místnost hostiny, v podstatě o pokoj vedle :D Od svatebčanů vím, že byli maximálně spokojeni. Měli domluvené i zapůjčení auta od pana majitele. Bohužel počasí nepřálo na takovou vyjížďku, tak alespoň nastartoval Rolls Royce a povozil děti v této limuzíně. Venku opékali beránka (vlastního), takže se s nimi jde určitě na různých věcech domluvit. Jediné co nám všem vadilo (tedy hlavně kuřákům) byly ty šílené schody, které i jako fotografové jsme museli neustále vybíhávat... Jo, a ještě jedna věc. Svatba byla v květnu, pršelo jim celý den, no a na zámku byla dost zima všem. Samozřejmě jsme se všichni zahřáli alkoholem a tancem... Za mě mají palec nahoru
Odpovědět
Všechny odpovědi na svoje otázky můžeš dostat od paní Liskové - přítelkyně majitele zámečku My jsme tam měli svatbu 18. července a boží. Nikdy bych neměnila a všichni hosté si to pochvalovali kvůli prostředí, organizaci... tady máš odkazy, třeba se budou hodit :-) http://www.beremese.cz/blog/mitia/alb... https://www.facebook.com/pages/Z%C3%A... http://mujweb.cz/kocharowsky/ http://www.agenturapriscila.com/ když se můžeš zeptat na cokoliv i mě, když mi napíšeš zprávu :-)
Odpovědět
Vdávala jsem se tam ted 11.7 a musím říci, naprostá spokojenost!!! i hostům se tam líbilo..měli jsme 63 hostů a místa bylo hafo...ceny normální, můžeš si donést vlastní alkohol a jídlo neskutečně dobré....tak dobrou polévku sjem snad nikdy nejedla...po celou dobu svatby je tam i paní Lisková, která doplnuje, organizuje, pomáhá...za mě velké plus!!!
Odpovědět
@doriin Ahoj Doriin. Děkuji za Tvé postřehy a vyčerpávající příspěvek. Svatba by měla být sice až příští červenec, ale termín 23.7.2016 je už zarezervovaný. Tak je tedy vidět, že o svatby na zámku Kocharowski je opravdu zájem a uvidí se jestli tam svatba dcery uskuteční. Pěkný večer. Jitka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?