Svatba na zámku Kačina u Kutné Hory. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, nevdávala jste se některá na Zámku Kačina (U Kutné Hory). Chtěla bych mít obřad venku popřípadě za špatného počasí v kapličce.. Zatím jsem se byla zeptat na možný termín a bylo mě odpovězeno - až budou kalendáře na rok 2009. Docela nepříjemné paní :-| Nemáte nějaká zkušenosti? Díky Jana
Odpovědět
1
2
6
Ahoj, já se vdávala na Kačině minulé září...co se týče té "nepříjemné" paní, tak s tou zkušenost máme, ohledně obřadu a datumu sice ne, ale kdxyž jsme se domlouvali na výzdobě a na dnu D, tak jsme občas narazili. Její argument nechápu, kalendáře na 2009 už určitě jsou...jen to chce se o to zajímat (od nich), jsou moc pohodoví. Jinak Kačina je na obřad krásná, kapličku osobně nezmám, jen z fotek a nemá chybu, stačí decentě vyzdobit a hotovo. venkovní svatby jsem tam zažila dvě (obě jakoby zezadu na těch velkých schodech) a super. Zkušenosti s tím má Katka Pekárková teď je vdaná, jméno nevím :-( ze salonu na Jugmannově náměstí.. Jinak my když jsme vybírali termín, tak to bylo jen na domluvě, řekla jsem, že bysme chtěli ten náš den (oni snad ani termíny nevypisují), a v poho. V podtatě tam jsou svatby pořád...samozřejmě po domluvě a pokud nemají nějaké akce.. držím pěstičky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme se byli podívat jak v kapli, tak v tanečním sále. A líbí se mi více taneční sál, je světlejší a vzdušný. Paní ze zámku nás tam celkem ochotně provedla. Ještě jsem ale nezkoušela kontaktovat obecní úřad kvůli termínu. Uvažujeme o červenci 09. A od příštího roku se o vše má starat agentura, o výzdobu, hudbu, úklid a tak. Ale za kolik nevím? Teď je kaple za 3000,- sál za 5000,-
Odpovědět
Určotě je sál světlejší...na uřadě je strašně příjjemná ženská, tak nebudou problémy. dasi : asi si zrovna chytla dobrou náladu, u nás to bylo střídavě oblačno, jednou nás paní provedla, jednou skoro vyhodila... o té agentuře ani nevím, tak jsem zvědavá, to tam určitě zajdu na kukendu na nějakou svatbu
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, my planujeme svatbu na 15.srpen 2009 v tanecnim sale,protoze do kaple bysme tolik hostu nenacpali. byli jsme se na Kacine domlouvat uz v srpnu tohoto roku,kalendar sice nemeli, ale odjizdeli jsme s tim, ze si mame v listopadu zavolat a potvrdit termin. Jinak vsichni mili a ochotni,a to jsme meli asi docela nezvykle otazky (jestli muzeme mit vlastniho oddavajiciho apod.) :-D navic se mi vubec nezamlouva predstava jedne univerzalni vyzdoby, mam domluvenou vlastni kvetinarku a te se nehodlam vzdat,tak uvidime co z toho bude... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, nemate nejake nove informace ohledne terminu svatby?
Odpovědět
Profilova fotka
majatob: Tak mám nové info. Volala jsem na OÚ ve Svatém Miluláši (pí. Kašíková tel: 327571165) a zjistila jsem, že žádné termíny nevyvěšují. Ale je potřeba tam zavolat a říct,jaký termín chceš a domluvit si to. Takže pohoda, já už to mám zamluvené. Navíc mě paní překvapila informací, že je tam ještě obřadní síň, kterou mi tak nějak na Kačině zamlčeli. Tak se ptám, byl jste se tam někdo podívat? Víte jak to tam vypadá? Paní říkala, že je noblesní a jsem s ní domluvená, že jí v březnu zavolám a půjdu se tam podívat když tam bude nějaká svatba. Ta obřadní síň je totiž bez poplatku. Když se nám tam nebude líbit, tak to uděláme v tanečním sále. Trochu mě ale mrzí, že mi to na zámku zamlčeli, jestli jako z důvodů, že by přišli o kšeft...Tak uvidíme.
Odpovědět
Profilova fotka
dasi: diky, je na case tam zavolat :-D na jaky termin to tam mas zamluvene? nam ukazovala fotky z te obradky, no jako docela hezky, ale zamek je zamek.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme to zamluvemé na 25.7. ve 12 h. Takže obřadka nic moc? Vždyž to je taky na zámku...A ukazoval ti je kdo?
Odpovědět
Profilova fotka
ale jo, nevypadalo to spatne, akorat ja se zamilovala do tanecniho salu, no :) ukazovala nam je ta pani na matrice, ale jestli jsem to pochopila spravne, neni to na zamku ale ve Sv.Mikulasi
Odpovědět
Profilova fotka
No právě, že to má být na zámku akorát prý od toho lidi z Kačiny nemají klíče, protože to spadá po OÚ. Tak to jsem zvědavá, jak to bude vypadat.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha..tak je to mozny... a na internetu jsi to nikde nenasla?
Odpovědět
Profilova fotka
Bohužel ne. Škoda. No a už máš zamluvený termín?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
jeste ne, byli jsme tam v lete a nemela kalendar a odjizdeli jsme s tim, at zavolame v listopadu, tak uz budeme muset.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
majatob: teď koukám, že jsi až z Ostravy...to bude teda pro rodinu celkem dálka do KH. Budete zahiš´tovat ubytování v KH? Nebo kde máte hostinu?
Odpovědět
Profilova fotka
no my tu bydlime, jinak mam rodinu v Olomouci a pritele rodina je bud od Chotebore nebo z Prahy. Nastesti maji vsichni rod. domky, takze prespolni ubytujeme poruznu u nich. Hostinu budeme mit asi v sokolovne v Uhelne Pribrami (50 minut jizdy), asi si pujcime autobus, pokud by byl problem je vsechny nejak presunout... Vy mate hostinu kde?
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít hostinu v KH u Kata. Já zase z Kutnohorska pocházím a mám tam rodinu,a le bydlíme v Praze,a le jelikož většina rodiny je z KH a kamarádi taky, tak to bude právě v KH. Část lidí určitě budem U Kata i ubytovávat. Jako je rodina přítele. Není jich tolik, takže to snad bude OK.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, tak se konečně chystám za paní KAšíkovou domluvit konečný termín a to, jestli to bude venku nebo v kapli (chci se jí zeptat, zda se to dá změnit třeba i v den svatby, když to tam zajede někdo připravit a ozdobit). :-) Chci mít svatbu venku (záleží prý na mě, na jakém "místě" to bude), ale kdyby pršelo, tak asi kaple.. Taky se mi líbila knihovna. Některé nevěsty tu mají fotečky, ale paní mi neříkala tu možnost. Tak nevím. Přijde mi, že říkají jen to, co se jim zrovna hodí :-( Jinak plánujeme na 26.6.2009, což je pátek, tak doufám, že to nebude problém..!
Odpovědět
Profilova fotka
kauculacek: ahojky, tak na všechno se vyptej a pak dej info :-) Kdyby ses náhodou měla možnost podívat do obřadní místnosti, udělala bys mi foto? Já sjem o víkendu sedla k PC a shlédla všechna fotoalba ze svateb, ketré byli na Kačině. Jsem fakt magor :-) a asi teda tuším, jak to v tý obřadní síni vypadá. Ten tanečřní sál asi bude lepší. I když je zase hodně velký, na některýcj fotkách zo vypadalo divně, ale to zase záleží jak to fotograf vyfotí....já totiž asi vůbec nevím co chci :-( Takyse mi líbí knihovna, ale někde jsem četla, že to tam dělali jen když byla uzavřena kaple. Ale je to škoda, fotky vypadají moc pěkně.
Odpovědět
Profilova fotka
Dneska jsem tam volala, tak paní Kašíková měla zrovna svatbu, tak mám zavolat zítra. Poptám se na info a pak tam zajedu osobně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No jo, dneska je hezký datum, ale mít kvůli tomu svatbu v týdnu... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, tak jsem tam volala a potvrdila jsem si termín. Bude 26.6.2009 ve 12hodin :-) dokonce i paní KAšíková byla příjemná. Řekli, že teĎ mám nechat všechno být a začít se zajímat až v Lednu (domluvit vše ostatní) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Super, to mám radost, že to klaplo. mě taky po telefonu přišla milá. Taková rázná sice, ale dokáže i poradit. jsem zvědavá jaká bude paní oddávající a jakou bude mít řeč...no to mi pa povíš.Koukala jsem na oznámení ve tvém albu...pěkná sbírka :-) Jaké budete mít? Tohle je totiž věc, se kterou si nevím rady. Asi mi je teda bude dělat kamarádka, ale vůbec nevím, jaký.
Odpovědět
Profilova fotka
Mno, my budeme mít asi úúúplně jiný - vymyslím ho sama, teda, už vymýšlím :-) Některé tam jsou sice hezké, ale tohle bude originál ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak originál je nejlepší. Uvidím, sand mi s tím kamarádka taky trochu pomůže. dělá v reklamce, tak má taky nějaké zkušenosti a dobrý nápady. Tohle teda nechávám až na jaro.
Odpovědět
Profilova fotka
Mno, já na tom začnu pracovat postupně a pomalu, stejně jako na svatebních novinách. Pořádně si to užiju ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky-rada bych se k Vam pridala. Nejdrive jsem chtela aby jsme meli svatbu ve vlasaku a pak hostinu u Kata,planovali jsme to na duben. Ale ted se nam podaril,takovy jeden malinkaty zazrak tak to musime trosicku uspisit,zmencit a co nejvic usetrit. Takze to znamena ze to asi dopadne tak ,ze by jsme se vzali na Kacine asi v te kapli a pak by jsme sli jen s rodici a svetky na obed,chvili posedeli dali si kousek dortu. A sli . Jak je tam ta hospudka pres cestu u Kaciny,tak v tom nekurackem salonku,je to docela dobry. Nebude to ma vysnena svatba,vzdycky jsem byla v tomhla docela romantik.Ale ted na tom papire radeji usetrime aby jsme mohli dat co nejvic tomu nasemu malinkemu drobeckovi co se narodi. Jen se docela obavam toho pcasi v unoru bude asi jeste pekne hnusne a zima,brrrrrrrrrrrrrrrrr. A uplne se desim toho pristupu te pani,jak jste tady psali :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj renat, vítám Tě mezináš :-) to je super, že čekáte mimi. Nenapadlo Vás, že byste nechali svatbu až po narození? Potom byste totiž mohly uspořádat svatbu podle tvých vysněných představ ;-) Na druhou stranu ale chápu. Mno, Kaplička je hezká, taková "magická" podle mě. Stojí 3 000,- myslím. Ta paní je taková zvláštní. Osobně byla nepříjemná, do telefonu potom v pohodě, má takový zvláštní styl jednání.. Když se bojíš počasí, tak počkejte třeba do dubna, i těhulky vypadají ve svatebních šatičkách krásně ;-) V tom nekuřáckém salonku tady na brms myslím už někdo "slavil", ale nepamatuju si kdo :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj renat, mě v týdnu kamarádka taky překvapila informací, že bude mít miminko a svatbu nechají na dobu až bude prcek chodit. tak uvidíš, jak se nakonec rozhodnete. Pak zase budeš muset kojit, takže ono obojí má svoje pro a proti. Jinak my budeme mít hostinu U kata a je to tam moc pěkný, těším, takže je to vážně škoda. Alr hlavně ať je prcek zdravý, ostatní je druhořadý.
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak jak máš ve fotoalbu ten hrad...kde to je?
Odpovědět
Ahoj holky, prosím Vás nevíte, jestli se možné mít ještě obřad v knihovně? My jsme tam měli, ale jen kvůli tomu, že nebyla tenkrát kaple, protože tam ěmli nějakou výstavu, o které nevěděli ]-( Myslím si, že to opravdu byla výjimka, mám to pro švagrovou...tak jsme se chtěka zeptat, jestli taky není zpřístupněna....i když na netu je jasdně, že ne.. Díky
Odpovědět
1
2
6
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?