Svatba na zámku Kačina... ano x ne?

Profilova fotka
Ahoj holky, našla jsem sice názory na svatbu v Kačině, ale jsou z roku 2008. Přeci jen uběhla dost dlouhá doba od té doby, jaké jsou názory na tu svatbu v Kačině teďko? Spokojenost? :) Moc děkuji! Stále se nemůžu rozhodnout, kde bych chtěla mít svatbu :) děkuji!!!! :-p
Odpovědět
Profilova fotka
@marti_nka Na zámku kačina určitě NE ! Natáčím tam pravidelně a vím proč nedoporučovat, klidně mě zavolejte řeknu víc :)
Odpovědět
@video Dobrý den, zajímalo by mě proč Kačinu nedoporučujete? Za 14 tam máme svatbu a zatím jsem s přístupem svatebního salonu, matriky i zámku spokojená
Odpovědět
Dobrý den, byla jsem tam kamarádce na svatbě a můžu říct, že se mi to líbilo :-) krásně nazdobené, pěkné a příjemné, a kamarádka byla spokojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byla jsem tam na svatbě jedné příbuzné. Měla to v zámecké kapli (http://www.kacina.cz/novinka-zamecka-...) a líbilo se mi to moc. Prostor byl sice takový syrový, ale snoubenci to tak nejspíš chtěli. Oddávající a matrikářka taky dobří.
Odpovědět
@marti_nka Ahoj, nyní tu můžu napsat naší zkušenost se svatbou na zámku Kačina a rozhodně doporučuji. Je pravda, že za obřad jsme platili kolem 7000,-, ale zase jsme ho měli v zámeckém parku na druhé straně než je silnice a byla jsem nadšená. Ač bylo ten den více svateb, tak jsem žádnou nevěstu nepotkala, ale naopak jsme byli pěkně v soukromí. Výzdobu nám taky udělali velice krásnou a i přístup svatebního salonu co tam svatby zařizuje byl super. My jsme jako koordinátorku měli Kristýnu a pro ní nebyl nic problém. Takže opravdu můžu doporučit. Místo to je nádherné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?