Svatba na zámku Dobřichovice. Máte někdo zkušenost?

Nemáte někdo zkušenosti se svatbou na zámku v Dobřichovicích? A taky nevíte o nějaké dobré restauraci v blízkosti?
Odpovědět
Profilova fotka
berticka • Dnes v 11:06 Máte prosím někdo zkušenosti se svatební hostinou a rautem v Dobřichovicích, v restauraci Zámecký hrad? Prosím kohokoliv, kdo se zde vdával / ženil o recenzci...podle webových stránek se mi to zdá pěkné, ale ceny jsou dost vysoké na to, že to ani není Praha...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,bylo to jedno místo, které jsme zvažovali, protože na fotkách to bylo super... Bohužel ve skutečnosti mě to docela zklamalo. Dávali jsme si na místě oběd, ale ani jídlo nás nenadchlo... Ten sál pro svatby je takový studený, muselo by se tam hodně zapracovat na výzdobě, aby z toho udělali něco útulného :) Ale samozřejmě jde jen o úhel pohledu, kamarádka z toho byla nadšená :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my tam byli dnes a bylo to pro nás strašné zklamání,něco jako přepažená chodba, studené...děs běs :-( restaurace nás také nezaujala, no prostě jsme to zavrhli, jediné co se mi líbilo, bylo okolí zvenku ;-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
No, o tomto místě jsem uvažovala, ale Vaše reakce mě zaskočily. Zkusím se ještě poptat. Každopádně díky ;))).
Odpovědět
Profilova fotka
@katties - bydlím kousek od Dobřichovic a moc chvály jsem bohužel taky neslyšela ovšem okolí je krásné x-) Dobrá restaurace je Pivotel v Letech cca 2km od Dobřichovice je tam i hotel.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě napadla jedna věc - nevíte o nějakém místě, kam po svatbě zajet a udělat hezké fotky? Kolem zámku není příliš možností a fotky bych chtěla zajímavé a pestré. Stačí hezká procházka v přírodě apod.... Jinak místo mi známá doporučovala - výhodou je variabilita vzhledem k počasí - když bude hezky, bude obřad i party venku, v opačném případě vše uvnitř. Kapela i my můžeme hulákat do rána ;))), žádné omezení. Není příliš výběr v ubytování, ale snad to nějak zvládneme ;). Přípravy jsou v plném proudu.........
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Máme po svatbě, takže můžu napsat své dojmy. Místo je skutečně překrásné, vyšlo nám krásné počasí, takže se vše odehrálo venku - obřad u řeky, party na nádvoří. Bohužel nastalo několik ale..... Místnost pro raut byla totálně nepřipravená, působila špinavě, na stolech nebyly bílé ubrusy dle domluvy a nemohli jsme mít hudbu do rána. Byla to muzikantská svatba a nakonec nám bylo zakázáno v koncertech pokračovat. Paní Pánková může být ráda, že jsme jí nenaúčtovali výjezd kapely, která už nesměla hrát. Já bych se s ní nemazala a žádala slevu, manžel se ale nechtěl dohadovat. Paní Pánková nebyla přímá, dost skutečností zamlčela. Při ohňostroji, který byl v půl desáté na nás vlítla sousedka, která těžko vydejchává, že má tento bordel vedle domu každý týden. Toto bohužel není záležitost svatebčanů, ale paní Pánkové, která se s nimi má nějak domluvit. Konec svatby tedy naprosto zkazila. Museli jsme kvůli sousedce a dalším členům z její rodiny zavolat policii a před 12.hodinou skončit s hudbou. Podmínkou byla mokrá a suchá varianta a možnost hudební produkce do rána - to nám bylo přislíbeno. Paní Pánková lhala. Kdyby řekla, že nám toto nemůže splnit, byly by jsme jinde. Velmi mě to mrzí, rozhodla bych se určitě jinak. Zdá se, že je potřeba vydělat co nejvíce peněz, než bude prostor vrácen zpět, ať to stojí co to stojí. Že se zkazí jedinečný den v životě není očividně důležité. Snad se paní Pánkové dobře spí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Ou, tak to je hrozný.. my tam plánujeme svatbu, zatím to máme zamluvené, ale ještě to nestojí na oznámeních, tak jsem ráda, že to vím ještě před tím, než to dáme natisknout. No, každopádně teď o víkendu tam máme schůzku, tak se na všechno tohle informuju. Dík za varování katties.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobry den, mohla bych se Marcissheep zeptat, jak probihal Vas obrad a mozna nasledna hostina. Pokud jste zustali u prvotniho planu - zamek Dobrichovice? Dekuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?