Svatba na zámku Dačice. Kde udělat hostinu?

Profilova fotka
Ahojky budu mít svatbu 24 dubna 2009 a chtěla bych na zámku Dačice nevíte jaký to tam je a okolo kde hostinu udělat.Díky
Odpovědět
1
2
8
Profilova fotka
mendyi nespletla jsi si datum? Uvadis 2009 duben, ale ten jiz byl.... :-x
Odpovědět
Profilova fotka
pardon duben 2010 díky
Odpovědět
mendyi - já se v dačicích vdávala a mohu jen doporučit, super přístup a bezva oddávající, my se brali venu v praku, jen hostinu ti nedoporučím, my ji měli u nás na chalupě. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mendyi už máte zamluvenej termín? My to tam máme 24.4.2010 ve 12:00 a máme to již zamluvené...Jak na zámku tak na matrice to máme potvrzené...
Odpovědět
Profilova fotka
škoda,že sem nikdo nechodí.... :-|
Odpovědět
Profilova fotka
No holky, to je škoda založit téma a pak utýct... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, taky plánuju svatbu na zámku v Dačiích
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky cindy83, moc tě tady vítám. Že by se to tu konečně rozjelo... Jak pak jsi na tom s plánováním? My máme už zamluvenej záme, restaraci, kapelu, ženich oblek a nějakou tu dekoraci....a dneska nám přišli snubní prstýnky :-D . Takže pomalu ale jistě se nám to rýsuje a jsme moc rádi,že to pak nebudeme mít vše najdnou.
Odpovědět
Profilova fotka
no, my jsme teprve na začátku, ještě nemám ani termín na matrice - zatím jsme se teda předběžně domluvili že bychom chtěli začátek června a asi ty dačice, jinak pokukuju po šatech na netu, ale jinak nemám vůbec nic. Pořád si myslím že je ještě poměrně dost času - o svatbě jsme v konkrétní podobě začali mluvit teprve před 2 týdny a ještě o tom krom mých 2 nejbližších kamarádek nikdo neví.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme na matrice v Dačicích byli a tam na nás koukali jak na blázna,že jdeme strašně brzy...ale zase na jinejch místech už mají i někdy pškně probraný termíny,tak jistota je jistota. Teď o nás ví a po novým roce odneseme papíry a zaplatíme poplatky...Tak ty máš o dva měsíce víc času...to jsem před dvouma měsícema taky teprve začínali. A pak nás to nějak pohltilo a už se to rozjelo ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Takže myslíš že stačí na tu matriku jen zavolat popř. napsat mail, zda je ten náš vysněný termín volný a formalty typu rodný list, vyplnit ty papíry atd stačí až po novém roce? A odkud jsi jestli se můžu zeptat?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já pocházím přímo z Dačic,ale žiju v Praze. Když zavoláš na matriku,tak ti řeknou,aby sis zavolala po novým roce. Ale když napíšeš na zámek,tak tam ti termín přímo zamluví a budeš to mít jistý...a po novým roce stačí na matriku s papírama a zaplatit poplatek....všechno sevším pro letošní rok je mám za to 4700,- A odkud jsi ty?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
no, na netu psali že pronájem zámku je 2000 + někajý poplatek matrice ale že to bude dohromady4700 tak to jsem nečekala. Já pocházím od Telče ale žiju u Tábora. dneska jsem byla okukovat šaty 2 jsem si zkusila a docela jsem se si líbila,ale paní na mě koukala že jdu nějak brzy. Tady holky co se cht¨ějí vdávat příští roky v létě už mají polovinu příprava zasebou. mě taky říkala ať přijdu po novém roce. Docela mám strach žě to bude pozdě pak dělat všechno najednou.
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem koukala,ale ono se platí i za to,že to není na uřádě,že je to jiné místo a ještě něco mi tam říkala. My jsme teda s takovou nějakou částkou počítali, protože všude jinde to bejvá i o hodně víc. Když jsme to původně chtěli udělat v Praze,tak tam chtěli 10 15 tisíc jen to lítalo...teď jsi mě tak zviklala,že si nejsem jistá jestli je to 4700,- a nebo 3700,-,ale myslím,že už to vtěch částkách takovej rozdíl není... V Dačicích na nás taky koukají jak na blázna,ale když jim pak povíme,že to nechceme nechávat na poslední chvíli a že to chceme mít rači vše v pořádku,tak nám dají za pravdu a mlčí. Nejvíc nás utřela paní na matrice,ale jak říkákm, zamluvili jsme si to na zámku a je aspoň nějaká jistota protože je několik oddávajících a dvě matrikářky a oddává se na zámku a na úřadě, jinde ne,tak aspoň že to je takhle. Na šaty se chystám příští měsíc,tak už se moooc těším. a sem je půjdu vybírat... http://www.svatebni-salon-vlasta.cz/ jen vůbec nevím které se mi líbí nejvíc protože jich tam je spousty nádherných.
Odpovědět
Profilova fotka
hm, krásný šatičky... no jestli je to jak říkáš, tak to plánování ještě odložím, aby na mě nekoukali jako na blázna. Jenže zařizovat všechno na poslední chvíli se mi taky nechce.
Odpovědět
Profilova fotka
Termín si můžeš prozatím rezervovat na zámku a po novým roce zaběhnout na matriku a to bude ještě tak nějak v klídku.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
cindy, kam pak si zmizela :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Lupin, promiň že jsem se neozývala, měla jsem moc práce Takže co je nového.... byla jsem v několika salonech, ale ty nej šaty jsem ještě neobjevila. Taky jsem volala na matriku, asi posté jsem se konečně dovalala když tam byla matrikářka, tak že si zapsala že chceme terním 5.6. a prý máme přijít v březnu vyplnit papíry a domluvit se na podrobnostech. A bude to stat 3700
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Cindy. nevíš s jakou paní jsi mluvila? Nejmenovala se Chňoupková? Já jsem z té matriky nějaká nervozní....a schodou okolností jsem tam rači dneska posílala e-mail,tak snad nám to takhle aspoň taky zarezervujou. Já se chystám na zkoušku šatů teď se středu,tak se moc těším. Jinak novinek asi moc není. Nějaké nové dekorace a v pátek jsem si objednala spodní prádlo,tak se těším na balíček, jak to bude seďet.
Odpovědět
Profilova fotka
tak mám dobrou zprávu...na matrice nám také termín zarezervovali...konečně jsem se obrátila na správnou osobu.
Odpovědět
Profilova fotka
tak to je fakjn, že máš termín. Mě přijede zítra kámoška a v pátek jedeme po salonech do ˇˇceských budějovicích. Jen mám obavy,že mi zase řeknou že jdu moc brzy.... ale po novým roce budou chodit všchni a brodit se zvějema a zkoušet do toho šaty se mi nechce - jen aby ty závěje nepřišly už ted :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem byla dneska na zkoušce šatů a hned jsem si vybrala a paní byla úplně v pohodě. Říkala,že má už zamluvené šaty dokonce i na srpen. Tak jsem zaplatila zálohu a už se můžu jen těšit až si pro ně pojedu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kam pak si Cindy zmizela... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
copak se nikdo nechce vdávat na krásném dačickém zámku? :-|
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Lupinpupin, promiň že se neozývám, jsem v jednom kole. no dneska jsem si konečně vybrala a zamluvila šaty!!! Jsem nadšená!Cena sice malinko vyšší ale prošla jsem všechny salony v okolí a tyhle vyhrály na celé čáře. Jestli chceš pošli mi do IP mail nebo ICQ a já ti pošlu fotku.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, to jsem moooc zvědavá na fotečky...hned ti jdu poslat e-mail. A kde sis je nakonec vybrala? Unás asi zatím nic nového...zase se to rozjede asi po novém roce. Jinak věci co jsem měla už hotové jsem nechala odvízt do Dačic,aby jsme to tam měli všechno nachystané. Jinak nevím jestli jsem to psala,ale šatičky už mám taky vybrané (mám je v albíčku) a teď mi přibila už i bižu...jen kní musím vybrat ty správné naušnice. A ženichovi povím ať už nám nechá vytisknout jmenovky,abych si snima mohla hrát. A po novém roce objednáme oznámení a nachystat obálky...už se na to moc těším. Tak zatím pa
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, tak zásnubní oběd a seznámení rodičů jsme přežili všichni bez úhony :-N Teď řeším chvíli výzdobu, chvíli kapelu (pořád je na vážkách jestli ano či jen reprodukovanou hudbu) Skoromanžel a jeho rodina jsou absolutní netanečníci tak se bojím aby hudba nehrála naprázdno a nebyl z toho spíše trapas. V úvodu mých plánů jsem spíš byla pro ty CD, ale dneska mě to s tou kapelou tak nějak chytlo.Bohužel ta moje co jsem si vybrala a kterou jsem už slyšela hrát má na můj termín předběžnou nezávaznou rezervaci. Tak nevím, budete vy mít živou hudbu? Ev. neznáš někoho osvědčeného za rozumnou cenu. Tak 2 členy ne příliž náročné na prostor.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, tak to jste teda šikulky...to naši rodiče se ještě neznají...a nevím jestli se neuvidí až na svatbě... :-N Já jsem dneska řešila s paní ze salonu závoj. Měla jsem původně zamluvenej klobouček,ale rozmyslela jsem si to a tak domlouváme závoj....poslala jsem ho paní na fotkách,tak snad pozná jakej to přesně je a nebudu tam muset po novém roce vyrazit. My budeme mít na hostině kapelu (o dvou členech) pán hraje na klávesy a slešna zpívá. A kde vlastně budete mít hostinu? Nějak mi to vypadlo.
Odpovědět
Profilova fotka
Hostina bude v Penzionu Dobrá Voda. V práici jsem už zlákala 3 kolegynky, takže rok2010 bude svatbám velmi nakloněný.... S tou hudbou zatím nevím, asi až dle reálného rozpočtu.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to budete mít teda ten den pěkně cestovní co? U nás se taky chtěla jedna kolegyně vdávat,ale jen co začali plánovat svatbu,tak to hned nějak zrušili,že nemájí na to finance...taky asi tak trošku neví co chtějí... Tenhle týden jsem si zamluvila k šatům závoj...pani byla moc hodná a zamluvila mi ho přes mail. Poslala jsem ji fotku ze zkoušky a bylo hotovo. Pani je prostě super.
Odpovědět
1
2
8
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?