Svatba na zámku Český Krumlov nebo na hradě Nové Hrady v Jižních Čechách

Ahoj holky, přemýšlíme o obřadu na jednom z těchto míst (jsme z Českých Budějovic). Máte některá zkušenosti s těmito místy? Děkuji za odpověď :)
Odpovědět
Zkusenost nemam ale předpokládám že v Krumlove to bude masakr na běžícím pásu
Odpovědět
Profilova fotka
My budem mít svatbu v Krumlově, takže se toho nebojíme :)
Odpovědět
Profilova fotka
@leeena222 Na zámku v Krumlově to chodí tak, že máte asi hodinu prostoru pro sebe, myslím, že to je řešené pronájmem prostor na určitý čas. Fotila jsem tam třikrát, asi :-) a vždy jsme měli hodinu včetně tedy obřadu na daném místě, konkrétně obřady byly na zahradě. Pak mám zkušenost s obřadem ve Zlaté koruně, tam to bylo taktéž řešené pronájmem, tuším, že také na hodinu. Já bych se toho nebála :-) Ale určitě bych se ještě zeptala na matrice, zda to tak je a měli jste jistotu. Každopádně bych to chtěla mít zakotvené v nějaké smlouvě, aby nedošlo právě k tomu, že by tam pobíhaly jiné nevěsty :-)
Odpovědět
Děkuji všem. Já se právě bojím, že tam budou děsný návaly, za záda nám bude funět další svatba a do toho tam budou všude lézt turisti a vřeštět děti, takže od ČK nejspíš upouštíme...
Odpovědět
@skeblaa Díky. A máte zařízeno přes agenturu nebo budete chystat sami? :)
Odpovědět
V Českém Krumlově jsou na svatbu - pokud to tedy nechcete mít venku - krásné prostory sálů Prelatury, posílám odkaz : http://www.divadlo.ckrumlov.cz/docs/c... Jednání s pronajímatelem je naprosto super, s krumlovskou matrikou taky naprosto bez problémů. A fronty nevěst tam nejspíš nebudou :-) Jaké to bude ve skutečnosti Vám můžu říct po poslední adventní sobotě :-)
Odpovědět
@tortoreto Děkuji :) O tom mi říkal muž, že je něco v divadle a že je to tam moc hezký...ale myslím, že mluvil o venkovních prostorách. Probereme to, díky za inspiraci a ráda si vyslechnu tvé reference. To znamená, že se berete před Vánoci? :) Gratuluji :)
Odpovědět
Ty prostory jsou fakt krásný, byli jsme se tam podívat. Naše svatba bude "skorovánoční". Za gratulaci díky :-). Potom dám info, když budeš mít zájem :-)
Odpovědět
@tortoreto A nevíš, jestli jsou tam i nějaký venkovní prostory? To je paráda, sice já jsem děsně zimomřivá, takže pro mě vede svatba v létě v teploučku...ale prostě zima, to má "koule", navíc Krumlov a předvánoční výzdoba a atmosféra, parádní :) Hlavně, ať se vše povede na jedničku a ať Vám to vydrží alespoň do 100 let ;) Jinak za info předem děkuji, určitě zájem mít budu :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?