Svatba na zámku Červená Lhota. Předejte info

Ahoj holky, plánuji svatbu v roce 2009 na Červené Lhotě - máte nějaké info??? :-)
Odpovědět
Ahoj loni v červnu jsem se tam vdávala,jaké info přesně myslíš nevím ale třeba za obřad jsme dali 4500Kč jinak je tam krásný prostředí ale obřad o ničem měli jsme to ve 12:00 a ve 12:10 už jsme byli ze síně pryč prostě běžící pás ale zahrada místo pro focení paráda,fakt krásný..a o restauraci nic nevím pač mi to měli potom jinde..tak hodně štěstí!!
Odpovědět
Ahoj, popravdě nevím kde mám začít :-( jsem v začátcích a myslím že upotřebím každou informaci která s Červenou Lhotou jakkoliv souvisí..... ale děkuji :). Nečekala jsem až takový maratón. Když jsem si včera četla co je potřeba vše zařídit tak myslím že si pořídím asistentku :-D (možná realizační tým....... )
Odpovědět
Ahoj, taky se mi líbí Červená Lhota. Nevíte někdo, jestli se tam dělají svatby i venku? aa2009: taky jsem uvažovala, že řeknu nějaký svatební agentuře - při práci se to těžko stíhá :o) - nechci ale přijít o to kouzlo toho zařizování a hlavně jestli by to agentura udělala přesně podle mých představ. :o)
Odpovědět
pantera: Ahoj, z toho co jsem tu vyčetla a shlédla fotky tak venku svatby dělají určitě, v zahradě. Zrovna dnes jsem se už sešla s jednou paní (v Praze) která dělá koordinaci svatebních příprav, svatebního dne... Byla milá ale když jsem jí řekla svou představu tak jí začala vyvracet a nabízet šílenosti :-( Myslím že to bude chtít někoho kdo je přímo v tom dění. Při práci se toho opravdu stihnout moc nedá ale na perfektní naplánování a přípravy by to chtělo tak čtvrt roku dovolenou... :-D :-D to si ale dovolit nemůžu.. :-| Nevíte jestli se nějaká agentura se přímo specializuje na Červenou Lhotu???
Odpovědět
tak to by bylo super, zkusím tam zavolat. Termín ještě nemáme, ale uřčitě to bude na podzim. Tak snad bude venku ještě hezky. Nezkoušela jsi na pomoc s přípravami oslovit nějaké kámošky, které už se vdávaly před tebou? Já asi využiju nabídky kolegyně z práce...vdávala se loni a když jsem jí řekla, že se budu vdávat, tak se pořád ptá, co už mám zařízený. Trochu se pohybuje v oblasti módy, tak má docela stejný vkus jako já a dokáže poradit. Ještě uvidím, ale asi většinu nechám na ní. :o) Ona bude určitě ráda :o)
Odpovědět
Ahojky taky jsem se vdávala loni na Lhotě, měli jsme teda obřad ještě za 4000,-, ale vím, že některým to navyšovali o těch 500,-. Svatby dělají buď v obřadní síni, v kapli nebo venku, vše je za stejnou cenu, venku zařídí sezení a vše okolo, pokud chcete koberec a ještě něco navíc tak to je za příplatek. No je to tam trochu jak na běžícím páse, ale není to zas tak strašný, na každou svatbu si nechávají prostor 30 minut, obřad trvá 10 minut, pak gratulace apod...ale v každém případě se potkáte s nevěstou která jde před váma a po vás, jiná cesta než přes most prostě na zámek nevede:-) dá se tomu vyhnout jen v případě svatby v zahradě, to je stranou a tam nemusíte potkat nikoho. My jsme měli štěstí, že sme byli jako poslední (ve 13h) takže sme se míjeli už jen se svatbou před náma a v zahradě už sme pak byli úplně sami. Hostinu sme měli v restauraci přímo naproti, sedí tam agentura která svatby organizuje a zařídí i obřad, pak už je jen třeba si to s matrikou upřesnit, na Lhotě mi ale dali i kontakty. Ceny jsou tam teda poměrně vysoký, ale stojí to za to. Pocházím s jžních Čech, ale teď bydlím v Praze tak mi dost vyhovovalo, že sem se nemusela o nic starat, jen sme tam 3 měsíce před svatbou přijeli, ukázali si v katalogu jaký chceme dorty, cukroví, menu k jídlu, prostě všechno a pak přijeli k hotovýmu, žádný stresy, zařizování, výslužky sme měli připravený v krabičkách a jinak veškerý dorty a cukroví bylo ve svatební den naaranžovaný na stolech. Takže my jsme zařizovali jen prstýnky, kytky (manžela sestřenka má květinářství tak proto, jinak zaříděj i tam), oznámení a šaty, všechno ostatní vyřídili na Lhotě. Měla jsem odsud domluvenou i kosmetičku, den před svatbou jsme tam měly dámskou jízdu a kosmetička přijela přímo na pokoj kde nás všechny nalíčila, stejně tak kadeřnice. Musím říct, že jsem si to opravdu užila hlavně díky tomuhle přístupu, jen to teda bohužel něco stojí...
Odpovědět
pantera: kamarádky sice už vdané mám ale podle jejich stylu bych se vdávala bůh ví kde.... z toho mám zase strach, oni přecejen měli svatbu v jiném stylu než jakou mám představu. pokud ale někoho máš kdo je schopen ti pomoci, tak ti gratuluji.... :)
Odpovědět
Ahoj holky, příští týden se jedeme podívat s přítelem na Lhotu :) zjistím potřebné věci a dám vědět :)
Odpovědět
Ahoj, delší dobu jsem se nehlásila :), ale mám veškeré info o Lhotě. Byli jsme se s přítelem podívat osobně minulý týden a přesvědčit se, jestli je Červená Lhota opravdu tak pohádková jak všichni říkají. Mohu potvrdit že Červená Lhota je opravdu pohádková, nejen díky prostředí ale i lidem se kterýma jsme se potkali. Restaurantem nás provedl pan Staněk, byl příjemný a odpověděl na veškeré naše otázky. Mají velice krásné prostory, nejvíce se mi zamlouval salonek s výhledem na zámek :) ale přítel by raději měl hostinu na terase. Nabídka služeb je maximální a varianty řešení barev, květin, jídel... prostě maximání flexibilita ( a to hledáme). Strávili jsme na Červené Lhotě celý den, dokonce v ten den byla i svatba na zámku. I přítel byl překvapen a rozhodli jsme se svatbu na Lhotě zrealizovat. Díky našemu pracovnímu vytížení nám svatbu zařídí komplet celou místní restaurant. Za dobu jejich činnosti zrealizovali přes 300 svatebních hostin a tím mě finálně přesvědčili. V tomto roce má restaurant i slevy na svatební služby v červenci a v září na celé svatební účty. Obřad na zámku stojí 6 500 Kč a přes restaurant tuším že 2 500 Kč. Je to znatelný rozdíl.. Jak běží svatební přípravy u vás holky? :)
Odpovědět
Ahoj, 11.7.2009 se bereme na Červené Lhotě. Už mám dost věcí zařízené, ale docela jsi mě šokovala s tou cenou za obřad přes restaurant 2500,- Kč. My budeme mít v restuaraci hostinu a normálně jsem platila na matrice 6500,- a o žádné slevě na služby v červenci taky nevím :-| Dejte mi prosím holky co nejvíc zaručených informací ať si to prověřím! Díky!
Odpovědět
Ahojky poplatek za obřad se platí přímo na matrice, restaurace s tím nemá nic společného takže je dost divné, že by přes restauraci bylo o 4.000,- levnější...Oni jsou schopni zarezervovat termín, ale zbytek už je na snoubencích, je potřeba na matriku dojet s doklady aby vystavili oddací list a přitom vybírají ten poplatek. Dá se to uhradit i ve svatební den, ale to už budou úplně jiné starosti:-) Ale koukám, že slušně podražili, my loni platili 4.000,-....
Odpovědět
magdavlk: Ahoj, zjišťovala jsem to a cena 2 500,- je za obřad přímo v restauraci - ještě nevím jak a kde to tam bude, ale to zjistím :-) Se slevou nevím, mi budeme mít svatbu až v říjnu, takže se nás netýká.. Pan Staněk mi o nich jen říkal ale nezjišťovala jsem je nějak detajlně. A.
Odpovědět
Článek se načítá
Díky. Je docela legrační, že paní z matriky vysvětlovala zdraení tím, že památkový úřad chce čím dál tím víc peněz za každou tam uskutečněnou svatbu. Ale už nebyla řeč o tom, jestli na to má památkový úřad nárok i v případě, že je obřad v zámecké zahradě, jak jsme původně chtěli my.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Ahoj nevěsty Mám info ze Lhoty, že se zřejmě bude poplatek ještě zvyšovat na rok 2010 :-|
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@sabuse1 Ahoj, prosim Tě mohla bych se zeptat, jaký je pronájem restaurace na Červené Lhotě a kolik Vás přibližně hostina stála? Máme vybrané místo, ale přemýšlíme že by jsme to udělali celé tam. Předem moc děkuji za informace.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
My tam byli na matrice nedavno a bylo to uz za 5000Kc prosim pekne :-| Matrika ani zamek nema se svatbou v zahrade co do cineni, to zarizuje ta predrazena knajpa pobliz... tam by hostinu a veskerou organizaci delal jen blazen, viz. diskuse na jinem miste fora.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj, nemáte někdo čerstvé zkušenosti z letošního roku, jak to na Červené Lhotě vypadá? Uvažuji o svatbě tam příští rok, tak bych byla vděčná za každé info (jak to tam vyjde finančně, nějaké skryté poplatky, co nikde nepíšou, jaké je tam ubytování, jestli je to tam opravdu jak na běžícím pásu, a podobně). Moc děkuju
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda máte někdo zkušenost se svatbou a hostinou na zámku Červená Lhota a její přidruženu restaurací. Chtěli bychom se tam letos s přítelem vzít, ale pocházím z Vysočiny a nemám žádné známé, kdo by tam měl s hostinou a obřadem zkušenost. Děkuji za každou radu, připomínku... Rádi bychom měli klidnou a fajn svatbu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lucias888 Ahoj, s hostinou ti neporadím, ale obřad už tam máme zamluvený. Je třeba si zamluvit termín na matrice v Kardašově Řečici a pak zámku jen oznámíš zarezervovaný termín. Mají to i na stránkách zámku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj mohla bych poprosit zda jste mela nějaká svatbu v zahradě jak to tam vypadá? A jak se vám líbil? Děkuji :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?