Svatba na zámku Bon Repos u Staré Lysé. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost s obřadem na zámečku Bon Repos u Staré Lysé? Uvažujeme o tomto místě, zajímaly by nás zkušenosti jiných párů, případně fotky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na zámečku Bon Repos jsem obsluhovala, a musím říct, že je to jedno z nejhezčích míst, co jsem viděla. Láká mě už jenom to, že jste v areálu úplně sami, žádní čumilové, žádné bytovky, houkačky ze silnice, ... nádherný klid. Nevím, zda jste tam už byla na obhlídku, ale je tam nejen kaplička, kdyby náhodou nevyšlo počasí ale i nádherný sál na svatební oběd. Viz foto. Pokud budete mít svatbu v opravdu parný den, vím, že tam mají i bazén. A ted si nejsem jistá, abych vám nelhala, ale jsou tam snad i stáje koní :) A přespat se dá i rovnou tam v Nádherném apartmánu, který má obrovskou vanu uprostřed koupelny, ta mě opravdu zaujala, v té bych snad i přespala :) Přišlo mi to hezčí a romantičtější než v hotelu. Hledala jsem ve svém archivu, ale nemůžu za Boha najít video celého apartmánu. Celý jsem ho prošla a dokumentovala. Ještě si vzpomínám, že se jim tam pohybují dva pávi :) Podle mého super volba!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@marjik Je to tam opravdu moc hezké, a to jsme tam byli na prohlídce za deště. Bazén tam opravdu je ;-) Nakonec jsme se ale rozhodli pro jiné místo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Zamek Bon Repos má web stránky i Facebook ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?