Svatba na zámku Bechyně - Černickém zámečku

Máte nějaká zkušenost ( nebo jste byli) na svatbě na Černickém zámečku? Zvažujeme tuto možnost a hledáme informace...
Odpovědět
:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, můžu tě potěšit, že budeme mít svatbu na Černickém zámečku již letos v dubnu. Také neznám nikoho osobně, kdo by tu měl svatbu, ale působí to na mě velmi dobře. Po svatbě ti povím víc :-D .
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Ahojky holky, posílám komentář kamarádky , která se brala na zámečku.Pronájem byl a s největší pravděpodobností i bude 4.000,- Kč Cena za pronájem obsahuje: konzultace se svatebním koordinátorem (poradenství s výběrem místa,hudbou, svatební etiketou a zvyky, květinami a vším, co k perfektnímu obřadupatří). prohlídka nabízených prostor. rezervování termínu na místní matrice. Pronájem místa obřadu na 60 minut. Povolení k vjezdu do areálu Zámku pro nevěstu. Zdarma parkování na soukromém parkovišti. Zabezpečení prostoru Vašeho obřadu pro zajištění soukromí. Základní květinová výzdoba, svatební oblouk pro exteriér, suchávazba na obřadní stůl. Příprava místa obřadu a úklid po skončení obřadu. 10 židlí pro vaše svatební hosty, obřadní stůl. Láhev sektu pro novomanželský přípitek. Sleva 50% na novomanželské apartmá v Zámeckém areálu v penzionu Lesní dům Myslím, že to je super. Nemusíš se tedy o nic starat. jen přijedeš, vše bude vyzdobený.... Já se letos v srpnu na tomto zámečku také budu brát :-)
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvám se, nekoukla jsem že jste to psali už minulý rok :-( .... prosím tedy o více informací a na kolik obrad vysel..... dekuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?