Svatba na zámečku v Praze/Středočeském kraji, poradíte?

Neporadite nekdo nejaky cenove dostupny zamecek - max. 15 tisic, ale nejlepe do 10 tisic, v Praze nebo Stredoceskem kraji? Rada bych, aby tam nesla jedna svatba za druhou, bylo by hezke, kdyby tam byla zahrada, kde by byla moznost foceni + pripadne foceni i v interirech. Koukala jsem na zamek Liblice, ma nekdo zkusenost? Diky za tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych doporučila zámek Uhříněves. Je možné si objekt pronajmout na celý den, takže přípravy a vše okolo mohou být na jednom místě. Je tam možnost venkovního posezení a samozřejmě krásné prostředí na focení :-) Skvělá obsluha i jídlo na jedničku. Fotky z tohoto zámku si můžete prohlédnout u mě na webu.
Odpovědět
pruhonice, troja, libensky zamecek, zamecky areal ctenice..je toho spousty tak dobrou ruku pri vyberu :)
Odpovědět
Profilova fotka
@martik3 zkus zámek Radíč, krásné místo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martik3 Ahoj, zkus se kouknout na veltrusy, brandys nad labem. Ctenice jsou hezke a uz by zase meli fungovat, kdyz jsme hledali misto, tak zrovna byly zavrene. Liblice, pokud si pamatuji, tak byly drazsi nez zminujes v limitu. Zajimavy je i Melnik. Preju prijemne hledani:-) co je dulezite je dostupnost jak pro vas, tak pro hosty a pak jestli chcete na miste i hostinu nebo bude zase nejaky dalsi presun.
Odpovědět
pěkné je to na zámku ve Vlašimi,je tam krásný zámecký park a v zámku aj restaurace,vše v jednom....
Odpovědět
@martik3 my jsme měli svatbu na zámku Berchtold, pár kilometrů za Prahou, skvěle dostupné po D1. Je tam zahrada, možnost ubytování, restaurace, takže tam lze udělat kompletní svatbu. Drží se pravidla, že pokud mají takto velkou svatbu, tak pořádají jen jednu denně, maximálně dvě, pokud se jedná jen o obřady. Takže tam to jak na pásu nejede. Myslím, že i cenově byste se vešli, i když vím, že za ten rok zdražili, ale o přesné ceně info nemám.
Odpovědět
Diky moc za super tipy, urcite se na to kouknu. Na Radici jsem koukala, ze je to jen na zahrade nebo na nadvori, coz predpokladam, ze taky neni zastresene. Me by se svatba venku strasne libila, ale fakt mam trochu hruzu z toho, ze pri mym stesti bude prset. Takze bych asi radsi uvnitr. Nema nekdo zkusenost s vinicnim altankem Grobovka? Tam zas mam trochu strach z toho, ze tam nejde nikde moc fotit. Nebo Kostelece nad Cernymi Lesy?
Odpovědět
Profilova fotka
@martik3 na Radíči je možné udělat obřad v nepříznivém počasí i na tom arkádovém nádvoří uvnitř zámku, kde je to také krásné ;-) a když bude hezky, tak venku v zahradě ;-)
Odpovědět
@1adriana1 To si nemyslím že Vlašimský zámek je pěkný..park ale ano :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martik3 rovněž můžu doporučit Berchtold!
Odpovědět
@sssonaaa to jsi první od koho to slyším... obřadka je tam pěkná a třeba proti Konopišti i velká
Odpovědět
@1adriana1 sice velká je, ale je taková komoušská...ta dřevěná stěna za matrikářem je šílená..ale každého vkus..ještě že tam nemám obřad :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@martik3 Chvalský zámek v Horních Počernicích. Je to městská obřadní místnost, takže se platí jen 1 000 Kč za obřad mimo oficiální oddací den. Lze se fotit i v interiérech, před dvěma lety, kdy jsem se vdávala, to bylo jen 200 Kč (ano, dvě stě korun :-) ). Důrazně však NEDOPORUČUJU vedlejší restauraci Chvalská tvrz ]-(
Odpovědět
Zámek Brandýs nad Labem - svatby tam jsou tuším po hodině, takže jich je sice víc za den, ale není to úplná honička. Je tam několik místností, kde se dá cca půl hodiny po obřadu fotit, a celkem hezký zámecký park. My jsme neměli vůbec žádný problém s tím, že by se nám tam "motala" jiná svatba. Jednu jsme potkali, když jsme mířili ze zámku do parku, a oni vystupovali z aut. Je ale pravda, že jsme byli první svatba ten den, takže před námi nikdo...
Odpovědět
@sssonaaa komoušská,když je to zámek a musí to splňovat pamatkářská pravidla :D jsi mě pobavila
Odpovědět
V Liblici měli svatbu naši kamarádi... Když to řeknu zjednodušeně, tak než jsme se stačili usadit, tak bylo po všem. Brali se před námi, a i přesto, že jsem neměla zkusenosti se svatbami, přišlo mi to nějaký krátký... My se brali rok po nich, ve Skalce v Mníšku pod Brdy před kostelíčkem... Náš obřad trval 20 minut = proslov, dokonce i poděkování rodičům apod. Nechci to srovnávat, to vůůůůbec... Oni měli zase parádní to, že to měli vše v místě - na zámku Liblice se brali, dole v restauraci měli hostinu a na zámku i jejich rodina spala. My jsme to měli taky nabídnuto, jako svatební cenu pro více lidí za 2 000Kč na noc = jelikož se nejednalo o naší svatbu a nešlo nám o apartmá, s díky jsme odmítli ;-)
Odpovědět
tady jsou stránky Mníšku přímo na svatbách http://www.mnisek.cz/obcan/informacni... a tady přímo Skalka, kde jsme se brali my :-) http://galerie.mnisek.cz/index.php/D
Odpovědět
@1adriana1 a ty jsi mě pobavila, že se ti tam líbí... :-o :-D
Odpovědět
Mnisek ne - tam se bral bratranek nekdy pred mesicem, to by bylo blby :-( teda aspon me by to prislo blby,ale diky za doporuceni. Taky diky za referenci na zamek Liblice. Aktualne jsem zamilovana do svatby ve Vrtbovske zahrade nebo by se mi i libil Vysehrad (vim, ze je to trochu mimo nez co pisu v nadpisu, ale zamecky mam v uzsimu vyberyu take - stale Liblice, libi se mi i Melnik, Zleby, Pruhonice..) Nema nekdo zkusenost s rotundou na Vysehrade? Chteli bychom urcite civilni snatek a to stare purkrabstvi me moc nezaujalo:-( Ale ta rotunda se mi zase zda mala.
Odpovědět
Hostivice
Odpovědět
Já doporučuji zámek Radíč, nádvoří je zastřešené. Takže se není třeba bát špatného počasí, prostor je krásný a přístup paní kastelánky výborný.
Odpovědět
Zámek Hořovice - poplatek 5.000,- za svatební obřad v kapli zámku a je možné za 500,- Kč fotit i v interiérech. Navíc je tam i celkem pěkný zámecký park.
Odpovědět
martik3 - jj, to máš pravdu :-) Jinak v těch Liblicích to bylo fajn, neříkám, že se mi to nelíbilo, to vůůůbec. Jen mi to přišlo hrozně rychlý :-( A na to, že jsme v tu dobu ještě nebyli ani zasnoubení a neorientovala jsem se přímo na to jako budoucí nevěsta, brala jsem to tudíž jako normální host... Takže by mě zajímalo, jestli to bylo přání našich kamarádů-svatebčanů a nebo jestli to takhle je normálně od nich. Nás v Mníšku tedy vedli sami, ani jsme nevěděli, že to bude takhle dlouhý :-) Naopak jsem tam stála, byla nervozní jak něco a říkala si, kdy to asi skončí :-D :-D
Odpovědět
Ja si zatim pripadam taky spis jako normalni host nez jako budouci nevesta :-) teda minimalne co se informovanosti tyka :-D teda ani uprimne nevim, jetli ma clovek do ty reci pravo nejak mluvit a nebo jestli maji neco standardniho.. Diky za tipy, Radic zvazuju - je super, ze to nadvori je zastesene, budu muset znova kouknout na ty ceny:-) na Hostivice a Horovice kouknu. V Pruhonicich je to pry strasna tovarna mi ted psala kamaradka, tak to asi vzdam. Ma nekdo zkusenost?
Odpovědět
Profilova fotka
@roozenka Kolik stojí obřad v Hostivicích? Nevíš oddávají tam i o víkendu?
Odpovědět
@ammy001 Myslim, ze 1.000 i za to, pokud to je jiny den nez patek. :-) zamecek je moc pekny
Odpovědět
@martik3 Ano, je to tam husty, pokud ti teda nevadi, ze pred tebou je x nevest a po tobe take... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za info. Zajdu se tam optat. Přítel je z Hostivic a já Praha 6. Tak přemýšlíme kde. Ani nevím kde na Praze 6 všude oddávají. Chtěli by jsme pávě sobotu
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?