Svatba na Zámečku Klokočov. Máte zkušenosti?

Profilova fotka
Zdravím všechny budoucí nevěsty. Sháním zkušenosti a informace o svatbě na Zámečku Klokočov. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
No tak koukám nikdo o něm nic neví. škoda :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já to mám ve Slatiňanech na zámku,ale četla jsem,že je to nějaký hotýlek,tak by to tam nemuselo být špatné,chtěla jsem se tam jet podívat letos v léte,ale nestihly jsme to tak asi příští rok.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mít na Klokočově svatbu v červnu 2011, dnes jsme si to tam byli zamluvit. Je to tam pěkný, ale pani provozní nás moc nepřesvědčila :-|
Odpovědět
Ahoj, my jsme byli v Klokočkově minulý rok na svatbě kamarádovi. Měli to venku,pod stromem a bylo to moc hezký.
Odpovědět
Profilova fotka
@frankie Copak provedla paní provozní? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kucirlib Přišla mi, jako bysme jí tam obtěžovali. No konečně po 14 ti dnech poslala kalkulaci svatby. Ještě, že jsem jí včera volala.... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
@frankie Ahoj, na nás byli příjemná. vcelku nebyl problém se s ní domluvit. Zrovna dneska mi po 3 týdnech ( byli jsme tam 8.1.) poslala kalkulaci, ale je to takové hodně orientační a přibližné. Asi jí napíšu jednitlivé položky at mi k nim dá přibližnou cenu. Mužu tě poprosit jestli bys mi třeba do IP poslala tu vaši nabídku. Jestli chceš zašlu ti jí taky. zatím ahoj
Odpovědět
Profilova fotka
@veruuu Ahoj a nevíš jaká byla domluva s paní vedoucí? Celkem to teď s jednou nevěstou řeším to její chování a tak. Díky za info.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky, my jsme si také byli domluvit detaily ohledně svatby: obřad, oběd- menu atd. Ale také mě přišlo že je to spíše obtěžuje a paní říkala že toho mají tento rok hodně a nestíhají. Spíš mě zarazilo, že jsme si tam dali oběd a bylo to naprosto strašné. Nevím, jestli to bylo tím, že vaří jen do 13h a už něměli to standardní jídlo a museli nám doslova vykouklit něco jiného, ale nedalo se to skoro jíst. Navíc když věděli že jdeme domlouvat menu na svatbu, tak podat hostů takovéhle jídlo jako dobrá vizitka rozhodně není. Nonic. Nemáte někdo zkušenost s tím, jak tam vaří? Nabídli nám totiž svíčkovou za 200,-Kč což je opravdu dost, ale kdyby to mělo chutnat tak jak jsme tam zažili, tak to bych tedy nechtěla. Díky moc za info.
Odpovědět
@libuska33 Ahoj, jak ses nakonec rozhodla se svatbou v Klokočově? My ji máme příští sobotu. Agendu teď převzala jiná paní, komunikujeme přes email, vše je domluveno. Cena celého menu i s přípitkem nás vyjde na 320,- Kč. Vyšli nám vstříc, uvaří nám, co chceme my. Ještě vloni tam vařili výborně, letos jsme tam zatím nic nejedli. Tak snad se všechno podaří.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jak se vám vyvedly svatby na Klokočově? Taky o něm uvažujeme na příští rok, já si prostě zamilovala představu obřadu pod tou lípou... :-N Chci se zeptat - tam oddávají z Chotěboře nebo odkuď? A nevíte jak se tváří na odpolední obřady? Líbil by se nám obřad třeba až ve 3 odpoledne, potom jenom rautík ;-) A taky by mě zajímalo, jestli bych si tam mohla přijet třeba den předem a udělat si sama výzdobu...
Odpovědět
Profilova fotka
@libuska33 Ahoj, my jsme se také byli podívat na Klokočově. Rozhodovali jsme se mezi ním, Hostačovem a zámkem Vilémov. Ve finále to vyhrál Vilémov, protože tam máme chalupu a většina příbuzných z partnerovi strany půjde spát domů, takže docela dost ušetříme na ubytování. Jinak Klokočov se mě líbil ze všech nejvíc. Takový utulný, maličký, romantický.
Odpovědět
Článek se načítá
@ardea Ahoj, tak už to máme za sebou. Svatba v Klokočově byla úžasná, všechno proběhlo k naprosté spokojenosti všech. Obřad jsme měli u stromu, před obřadem bylo na zámečku připravené občerstvení, které se dojídalo během našeho focení. Hostinu a večerní grilování jsme měli v hostinci. Výzdobu si můžete udělat sami večer před, sál hostince vám zavřou asi v pět. Spaní na zámečku bylo taky úžasné. Oddávají z Chotěboře, paní provozní říkala, že mají svatby třeba i v pondělí nebo čtvrtek, takže záleží, jak se na matrice a v Klokočově dohodnete. Termíny mají nějaké zabrané už i na příští rok.Jinak tohle místo vřele doporučuju.
Odpovědět
Paní vedoucí nějak nekomunikuje...
Odpovědět
My jsme též byli okouzleni prostředím v Klokočově, chtěli jsme tam původně vše - svatbu, raut i spaní, ale nakonec jsme se rozhodli vzít se u moře a tam možná jen posvatební mejdan. Je tam hezky...A koukám teda, že tam musíme zajet něco zarezervovat co nejdřív, když už mají nějaké termíny zadané...Chci se zeptat, chtějí s rezervací nějakou zálohu? @ardea Psala jsem na matriku do Chotěboře a paní mi psala, že pro letošek mají oddací dny pondělí až pátek 8-12 hod, sobota 8-14. Pro příští rok prý budou stejné podmínky. Takže 15 hodin už je dlouho...
Odpovědět
Profilova fotka
Holky strašně moc děkuju za informace ;-) @vede To jsi asi psala paní Pavláskový, že? Ono na těch jejich stránkách je docela těžký dohledat kdo má tu matriku na starosti, když u každýho jména mají napsaný jenom "vedoucí odboru" nebo "referent", no ale to neni problém jenom stránek města Chotěboř... ;-) Nevíš náhodou, jestli se tam dají už teď zarezervovat termíny na příští rok nebo se musí počkat třeba až do ledna?
Odpovědět
@ardea myslím, že jsem použila kontaktní formulář, ale odpověděla opravdu paní Pavlásková. A odpověděla toto: "Termíny na svatební obřady v roce 2013 budeme zapisovat od měsíce října 2012. Protože se jedná o uzavření sňatku mimo naší obřadní síň, musíme v této věci vést správní řízení. Za povolení uzavření manželství na jiném vhodném místě – což je i zámeček v Klokočovské Lhotce – je zákonem stanoven správní poplatek ve výši 1 000,-- Kč."
Odpovědět
Profilova fotka
@vede ještě jednou moc děkuju za informace ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak jsme tam dneska byli a pěkný ;-) Jinak paní majitelka (nebo provozní nebo co to je) je prý do 29. na dovolený, tak se kdyžtak nelekněte, že neodepisuje ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Holky, jak je to po zaplacení zálohy? Vystaví nám nějakou fakturu nebo něco? Nehodlám jim poslat peníze na účet a nemít žádnej papír v ruce a domluva je s nima tak strašná, že oni mi nejsou schopní mi na tohle odpovědět :-|
Odpovědět
@ardea Přišla mi faktura emailem. Všechno bylo v pořádku.
Odpovědět
Ahoj holky. Nevíte jak je to se zařízením termínu na matrice v Chotěboři? Formulář jsem na stránkách nenašla, snad budou mít ještě volno. Jinak jsem se chtěla zeptat, s kým ohledně svatby jednáte, zda vše probíhá jak má a případně jestli nemáte nějaké zkušenosti se zajištěním květinové výzdoby a fotografa, tak jak uvádí na stránkách. Nejsem totiž tak úplně z okolí. díky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?