Svatba na Vyšehradě v zahradě, máte zkušenost?

Ahoj vsem, prosim moc o radu, s pritelem planujeme svatbu najspise v srpnu 2013, nabizi se asi termin 10:8. v sobotu, ale neni jeste nic potvrzeno matrikou, jelikoz vymyslime misto. Chteli bychom to urcite venku nekde v zahrade, asi v Praze, jelikoz tu oba bydlime. libi se me napriklad Vysehrad, ale pani sekretarka mi rekla, ze pry pouze pronajimaji misto, a zbytek si musi svatebcane zajistit sami. Proto se chci zeptat, zda mate nejake zkusenosti, kde jste treba zajistovali pokud mozno co nejlevneji zidle, slavobranu apod. diky moc. Jo a bude nas asi celkem 62 ;-)
Odpovědět
:-|
Odpovědět
@zuuzaa86 podívejte se na naše stránky. Najdete tam vše pro venkovní obřad. Třeba Vás něco zaujme.
Odpovědět
Vyborne, dekuji moc za odkaz, vase nabidka vypada zajmave!!
Odpovědět
delali jsme tam nadherni svatbu v lete 2011. kdyz budete chtit posleme vam fotografie
Odpovědět
Ahoj, my tam budeme mít svatbu 13.7.2013 ... matrika tam oddává většinou jen ve čtvrtek a v úterý, tak je lepší si zajistit jiného oddávajícícho ... přímo na vyšehradě s nimi podepíšeš smlouvu a zaplatíš 1500Kč jako správní poplatek za pronájem místa ... kromě prostor ti nic jiného nezařídíš a vše musíš sama ...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, díky spolupráci s basilikou máme pro svatby k dispozici i hradby a park uvnitř nich. Rádi pro Vás svatbu uspořádáme a předáme své zkušenosti. Umíme zajistit slavobránu, židle, catering, výzdobu, ohňostroj...zkrátka vše, co si budete přát :). Reference a ukázky našich svateb najdete na našich webových stránkách. Těšíme se na Vás!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobry den @wedding boutique1 - prosim, meli byste stale k dispozici fotografie ze svatby na Vysehrade? Radi bychom tam svatbu letos v lete. Dekuji @svatba stylove - nemela byste, prosim, vice informaci ohledne moznych mist? hradby, park - to znamena ty klasicky verejne pristupne nebo jsou tam jeste nejake prostory patrici primo k basilice a tedy mozna trochu privatnejsi? Predem dekuji za odpovedi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzaa86 Dobrý den, několik svateb na Vyšehradě se nechalo dopravit lodí z pod Vyšehradu směrem na GreenYacht. Ca 1,5 hodiny krásné plavby před hostinou.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?