Svatba na vinici v Mikulově - je to reálné?

Ahoj, chceme uspořádat příští týden narychlo svatbu v Mikulově - budeme tam na dovolené. Jenom my dva, prstýnky a svědci. 8-) Mám už domluvený termín na radnici a hledáme místo, kde by šlo nás oddat. Líbila by se nám nějaká vinice v Mikulově, nebo okolí, kde bychom připravili slavobránu a řekli si tam jen ANO. Všechny z matriky si tam dopravíme, není problém. Nevíte o nějakém vinařství, kde by nám byli ochotní třeba v dopoledních hodinách pronajmout tohle místo? Samozřejmě počítáme se vším... Nebo aspoň nějaký tip na jiné krásné místo v Mikulově - ale takhle rychlo dosažitelné? Předem moc díky za jakoukoliv radu.
Odpovědět
Jestli jste byli na radnici v Mikulově tak tam jste se měli zeptat kde oddávají. Nevím jestli běhají všude, kde si lidi zamanou. Ono to krásné místo také nemusí spadat do jejich katastru.
Odpovědět
Já tam dneska jen volala, jdeme tam v pondělí, ale zatím jsou vstřícní. Ptala se, jestli využijeme té radniční auly nebo ne. Proto to chceme taky udělat na vinici v Mikulově, aby to tam spadalo... předpokládám, že na místech, kde se ty svatby už konaly, nebude problém. Pokud neseženeme, bude radnice. Musíme to v pondělí nahlásit.
Odpovědět
Profilova fotka
já sice s radou nepřispěju, ale moc fandím vaší představě a držím palce, aby to vyšlo :) :) je to krásný! a třeba si najít nějakou menší vinici a domlvit se s majitelem? nepotřebujete ani moc prostoru ani vybavení, tak proč by ne :)
Odpovědět
A co v tom parčíku u zámku, jak je ta kašna? Kdyby nevyšla vinice...
Odpovědět
Já myslím, že když v Mikulově zajdete do nějakého infocentra nebo třeba vinárny, vinotéky...tak vám dají typ na někoho, kdo má poblíž vinici a byl by ochoten vám tam umožnit svatbu. Zrovna nedávno jsem koukala na 2Bobule, měli tam svatbu přímo na Svatém kopečku a vypadalo to nádherně. Ale nevím, jestli se tam dá dojet autem (nebo jeslti by byli z úřadu ochotni tam šplhat pěšky :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
@verap33 autem se tam dojet zadem dá :)
Odpovědět
Dekuji vam vsem za napady. Zkusili jsme oslovit infocentrum, i nejake svatebni agentury...tak snad neco vyjde. Radnice to jisti. :-D
Odpovědět
Ahoj, zkuste oslovit společnost ZD Sedlec. Jejich vinice by měli spadat do působnosti Mikulova a kousek od jejich sídla jsou nádherné vinice i s výhledem na rybníky. Další typ by byl ve Velkých Bílovicích, ale to nespadá pod působnost města Mikulov. Za to je tam super výhled na Pálavu a Nové Mlýny a za zády máte kapličku společně s vinnými sklepy. Přeju ať se svatba vydaří :-)
Odpovědět
@tenderd Děkuji za doporučení. Dám vědět, jak to klaplo. ;-) Zatím nám vyšli vstříc na zámku na terasách. ale ještě zkusíme ty vinice dle rady. Přece jenom to byl náš sen...
Odpovědět
Ahoj, u nás ve vinohradě by to snad šlo :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?