Svatba na Valašskoklobucku. Máte tip na sál?

Profilova fotka
Ahojky všichni. Chtěla jsem se zeptat jestli nemáte nějaký tip na sál pro asi zhruba 150 lidí v oblasti valašskoklobucka. Díky předem;-)
Odpovědět
Co kulturák v Kloboukách nebo ve Slavičíně? :-) Kde chcete mít svatbičku?
Odpovědět
Profilova fotka
no já právě na kulturák v Kloboukách psala, tak jsem zvědavá kdy se mně ozvou, ale vím, že lidi říkali, že tam je pronájem hodně drahý, navíc bysme bali svatbu někdy v květnu a to bývají různé zábavy. Ten Slavičín ještě nevím, ale pokud bude krize tak zkusím určitě i to:-))) i když ani nevím kde tam je kulturák:-)) spíš potřebujem orientovat něco směr když už pryč od klobouk tak asi k Lidči atd. ať to nemá ženichova strana až tak úplně daleko. Jinak těch lidí sem dneska napočítala spíš kolem 120, tak aspoň o něco míň:-)) no já bych brala svatbu někde na klidném místě, kde nám nebudou svatebčané utíkat do hospody a budem všichni pospolu;-) ale obávám se že při tak početné skupině si nebudu mít moc co vybírat:-(
Odpovědět
Máte hodně velkou svatbu, tak to už je pak těžké. Jinak slavičínský kulturák doporučuji, máme kolem parčík, houpačky a průlezky pro děti, lavičky a minigolf, hodpoda dál než v Klouboukách, takže se vám tak rychle nerozutečou, a hlavně je nově zrekonstruovaný, takže příjemný :-)
Odpovědět
Směrem k Lidči by vzhledem k počtu hostů byla dobrá hospoda s kulturákem v Poteči, kde prý výborně vaří, ale co jsem slyšela, zase cena nic moc :-| a nebo potom Francova Lhota, tam je taky kulturák nebo i potom areál bývalého JZD říkají tomu Bílý dům. My jsme tam právě svatbu měli a byli jsme spokojení, ale zase tam jsou v okolí ty hospody :-( . Nebo potom mě napadá hotel Jeleňovská, to je mezi lesy, klídek. Jednou jsme byli na svatbě v podobném hotýlku kousek od Hostýna a bylo to bezvadné.
Odpovědět
Profilova fotka
cérečky děkuju za tipy....určitě zkusím asi všechno obvolat a uvidím kdo se chytne. Na Jelenovskou jsem psala mail, jestli bysme se tam vlezli a zatím mně nikdo neodepsal:-( maithai nemáš asi jen tak čistě náhodou kontakt na ten KD ve Slavičíně? jjittyy v té POteči myslíš hospodu u Kollerů? nebo jak se to tam jmenuje? a nemáš i nějaké fotky z toho Bílého domu:-)) že bych mrkla jen tak orientačně o co se jedná. Jak vás to vycházelo cenově? a jak to tam vypadalo? Jo a doporučíte mně nějakého fotografa a kameramana? Já jsem slyšela, že nějaký pán ze Sehradic je na kamerování dobrý, možná už bych si mohla začít i zjišťovat info. Ale pořád si říkám, že je čas:-))
Odpovědět
Fotky mám,pokud budeš chtít mě do Ip napiš mě svůj mail, nějakéTi pošlu a ráda Ti tam napíšu i víc informací x-) Nevím kdy přesně máte termín, ale dobré hospody, fotografa a kameramana je fajn zajistit si v dost velkém předstihu, protože je o ně rvačka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
jé tak máš to v poště budu ráda za jakékoliv info. svatbu plánujem až na příští rok v květnu, chci si hlavně fakt vybrat pěkné místečko, které nás ale cenově nepoloží:-)) proto to zjišťuju pro někoho možná tak moc brzy;-)
Odpovědět
machcu: kontakty na KD i dobrého fotografa pošlu na mailík, ju? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
maithai děkuju moc;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
jjiittyy tak jsem si od tebe otevřela ten mail až nyní a žádné fotky mně od tebe nepřišly:-))) jen prázdný mail:-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?