Svatba na Uherskohradišťsku

Zdravím, chtěla bych poprosit o tipy na místo konání svatby v okolí Uherského Hradiště respektive přilehlých vesnicích, městečkách. Nejlépe tedy ženy co už mají svatbu za sebou a mohou doporučovat či naopak vymlouvat. Když se do toho přidají i návrhy na půjčovnu šatů či fotografa nebudu se zlobit. S přítelem plánujeme svatbu cca za tři čtvrtě roku až rok, tak začínám shromažďovat informace. Vždy se mi vyplatilo dát na rady ostatních. Představovala bych si obřad venku nejlépe v místě konání hostiny nebo v její blízkosti. Počet hostů přibližně 60. Ještě nevím zda to rozdělovat na pozvání ke svatebnímu stolu a k večernímu rautu?? Moc mě potěšíte, když zareagujete a určitě i moc pomůžete. Předem díky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@niluska Pár tipů, zítra fotíme svatbu na Velehradě, příští týden v Polešovicích na vinicích, nádherné prostory jsou třeba v Kovozoo v Hradišti (je možné pronajmout na celou svatbu) ale kolem dokola je toho hromada. Jenom škoda, že ty Buchlovice jsou taková svatební D1:(
Odpovědět
Hotel Háj -Nová Lhota, měli jsme tam obřad i hostinu, vše super a za dost dobrou cenu, včetně ubytování.
Odpovědět
@photo_nejedli @niluska V Kovozoo jsem byla na svatbě jako host a doporučila bych všema deseti!!! Obřad byl sice jinde, ale určitě by tam šel udělat také. A na hostinu a večerní oslavu to bylo naprosto bezkonkurenční :-)
Odpovědět
Super děkuji za příspěvky, všechno budu pomalinku zkoumat a snad vyberu. Piště dál :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli svatbu na Slováckém dvoře v Ostrožské Nové Vsi. Obřad byl teda jinde, ale mám dojem, že se dá udělat i přímo v areálu Slováckého dvora - je tam krásný altánek. Měli jsme 50 lidí, místa spousta. Cena také příjemná. Za mě doporučuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@niluska Před 14dny jsme hráli v Hotelu Buchlovice přímo na náměstíčku a prostě spokojenost. Služby na úrovni, výborné jídlo, jak domácí, pozorná obsluha, čisto, hostů asi 80. I když hotel, končili jsme až po 2h ráno, jinde hotely ukončí zábavu v 22h. Jestli měli obřad na zámku, či v zahradách, to nevím, ale přesun na hotel je kousek bez aut. A zřejmě jde i dohoda s vlastním pitím, neb tam měli vlastní víno i slivovici. Ale jako Hotel, služby, prostředí, za mne paráda. Dual Music
Odpovědět
@maxulinka mohla bych se zeptat na kolik vás to tam vyšlo a co vše jste měli v ceně? plánujeme svatbu o zhruba stejném počtu hostů a o Slováckém dvoře také uvažujeme, děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, doporučuju Bojkovice! Byla jsem tan na svatbě sestřence a teda náááádhers, nebýt to tak daleko asi do toho jdu taky :) Tady je odkaz: http://www.zameksvetlov.cz/svatebni-o...
Odpovědět
Co říkáte třeba na Haldu v Boršicích nebo teď nové Pod starýma horama, dál ekofarma sádky Kunovice - slyšela jsem, že prostředí krásné ale servis a obsluha nestála za nic. Ještě mě napadá třeba hotel Buchlov - tam to bude asi drahé?? Na Slováckém dvoře se mi taky líbí :-)
Odpovědět
Je normální, že si člověk nejdřív vybraná místa objezdí, zjistí co a jak, přibližnou cenu - vše nezávazně a po zhodnocení všeho co viděl a slyšel se rozhodne?? Nevím moc jak na to... :-)
Odpovědět
@niluska určitě! Promluv si s majitelem/provozním, dej si oběd, abys viděla, jak vaří...Třeba ti už od začátku někdo ne/bude sympatický nebo zjistíš, že ve skutečnosti místo vypadá jinak než na internetu. Místa, kde se svatby konají často, mají většinou předpřipravenou nějakou svatební nabídku (třeba slevy na ubytování, cenu pronájmu nebo seznam jiných poplatků) a v krátké době vám dokáží navrhnout menu na oběd nebo skladbu rautu pro představu o ceně...pak už můžete komunikovat emailem, ale u té osobní návštěvy bych začala (pokud máte o místo vážný zájem, tak bych se domluvila předem telefonem s nějakou zodpovědnou osobou, pokud jen tak jedete kolem, tak dobrá recepční nebo tak by měla stačit :-) ).
Odpovědět
@niluska já jsem např. napsala poptávku emailem, hned další pracovní den mi volal zpátky ředitel penzionu a do hodiny nám poslal nabídku. Protože se nám líbila, domluvili jsme se na osobní schůzce, kde jsme probrali další věci a dali jsme si 14 dní na definitivní rezervaci termínu. Takhle nějak bych asi postupovala...
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?