Svatba na statku,penzionu, zámečku v Praze a velmi blízkém okolí.

Dobrý den, diskuze na téma svatba na statku už je zde uveřejněno několikrát. Ale já hledám místo, kde by se uspořádala celá svatba od obřadu po večerní zábavu v Praze či opravdu nejbližším okolí. Většina hostů včetně rodiny je z Prahy 4 a proto třeba i 50kilometrová vzdálenost, pokud je směrem od severu prahy, už je moc. Krásných statků ve středních čechách jsem našla několik, ale v Praze zatím nic. Jde mi o nějakou zeleň, park, zahradu, kde by se daly pořídit pěkné fotky. Zároveň bych nerada hosty v 10 hodin pro rušení nočního klidu zaháněla dovnitř. Zdánlivě poměrně náročné podmínky, ale věřím, že něco takového existuje. Prosím poraďte....
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučuji se kouknout na tyto stránky http://www.chateauhotel.cz/ Drahuše
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji nastrance.com
Odpovědět
z místa doporučené @tristizia http://www.jansyrovy.cz/svatebni-vide... http://www.beremese.cz/catalog/catego...
Odpovědět
Profilova fotka
@kacaaa meli jsme svatbu v hornich pocernich, hotel čertousy. Je to okraj prahy, spousta moznosti pro foceni primo v arealu nebo blizkem okoli - cerny most grafity, zricenina jenstejn, chvalska tvrz, zamecky park dolni pocernice. Personal prijemny, pani alberovska vstricna profesionalka pres organizaci. V albu mam par fotek - vse to bylo na jednom miste.
Odpovědět
@kacaaa Já za sebe můžu doporučit Zámek Ctěnice v Praze - Vinoř, udělají ti obřad jak venku, tak uvnitř a hostinu i se zábavou a dokonce tam mají hotel, takže případné přespání asi taky nemusíš řešit. Já mám zkušenost pouze s obřadem, který nám na naše přání udělali vyjímečně v Kočárovně (normálně jsou tam hostiny a zábavy, ale my měli hodně svatebčanů, takže do obřadní síně bychom se nevešli a venku jsem obřad nechtěla). Ve všem vyšli vstříc, paní Steinerová nám udělala koordinaci - mimochodem perfektně zvládnutou vůbec nebyl chaos - zajistila výzdobu sálu, dokonce mi i vyšli vstříc se schováním mě jako nevěsty. A parke je opravdu krásný a celkem i rozlehlý, fotky z něj vyšli opravdu úžasně. Krom toho je tam kavárnička, kde si starší svatebčané mohli pohovět během focení, v zámečku se konají výstavy, takže kdo chtěl zabít čas si zašel na výstavu a nebo do stájí podívat se na koníky.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji penzion Větrník je to penzion ze starého mlýne, který kdysi dávno zavážel břevnovský klášter, takže to místo má i příběh a krásnou historii. Měli jsme tam celo svatbu, jsou tam úžasní lidi. Záleží na tom kdy a pro kolik lidí ta svatba bude. Jinak v zadní části jejich pozemku je i malí lesík. Je to tam mooooc krásné. koukni sem : http://www.vetrnik1722.cz/
Odpovědět
Ja doporucuju areal Barochov, 25 km od jizniho okraje Prahy smerem na Benesov. Nevim, kolik hostu planujete, my to meli pro cca 60 lidi, s tim, ze tam spalo asi 30 lidi. Nadherny park, kde se vse odehravalo pod sirym nebem. Byla to super akce.
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni na penzion Nosál. Je to na okraji Krčského lesa, 5 minut od metra Roztyly, na Praze 4. Svatbu jsem nakonec udělala na jiném místě, ale chodíme tam občas na jídlo do přilehlé restaurace. Krásné, klidné místo, stylové a dobrá kuchyně. Zahrada s altánkem, romantika... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu a ubytování až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla Statek U Prahy ve Škvorci, jsme čerstvě po rekonstrukci a přijímáme rezervace na příští rok. Těšíme se na Vás:-) Aneta ze Statku
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?