Svatba na statku, či zámečku ve Středočeském kraji - chtěla bych přijet na svém koni

Dobrý den, Hledám místo na svatbu pro cca 50-60 lidí, ideálně aby obřad byl venku pod širým nebem (pokud nebude pršet) v místě areálu, kde poté bude i hostina, zábava, tanec..Chtěla bych na svatbu přijet na svém vlastním koni, takže areály, které by toto umožňovaly ať už s možností ustájení koně tam nebo v blízkém okolí (aby se dalo dojet na koni) Budu ráda za jakékoli postřehy, zkušenosti, doporučení, rady..Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak myslim, ze mam pro Tebe to prave ... pred ani ne 14ti dny jsem se tam vdavala ja .... Na stejnem miste obrad, obed, raut, zabava, ubytovani .... super ceny, milý lide .... Chovaji lipicany ... maji tam svych asi 25 koni, a dalsich 20 ustajenych :) A ten zazrak zni .... www.dvurprak.cz Je to po dalnici asi 40 minut od Prahy, v Českém Šternberku :)
Odpovědět
Ahojky, moc díky za tip, vypadá to krásně. Nádherné fotky, moc Vám to slušelo!
Odpovědět
Profilova fotka
Dekujeme :) Myslim, ze pro Tebe, to prave :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lynxx Přesně, Prak mi padl do oka hned, moc sympatické místo, a že jsme jich už viděli mnoho. Hráli jsme tam v květnu a prostě spokojenost se vším, jídlo, pozorná obsluha, hezké místo, krásný výhled do kraje, terasa, gril, no určitě to stojí za zvážení.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?