Svatba na statku Benice

Přeji hezký den všem, dnešním dnem jsme se byli podívat na toto svatební místo a ráda bych se zeptala na pár otázek lidí, kteří již svatbu na tomto místě byli, nebo těch co místo navštívili. Termín svatby bychom měli 10.6.2017. Místo je opravdu nádherné, ve všech směrech nám vyhovuje, ale jelikož se jedná o hřebčín, ráda bych se zeptala na zkušenosti v létě. Jedná se mi hlavně o výskyt hmyzu a zápachu hnoje :-) Dnešním dnem, kdy tam je vše zasněžené tam byly koně cítit. Mě to nevadí, ale některým hostům by to mohlo překážet, tak mě zajímá, zda-li zvýšenou teplotou se toto aroma nezhoršuje :) Pokud byste měli ještě jakékoliv poznatky na které je fajn si dát pozor či něco zajistit, určitě budu za Vaše typy ráda. O Benicích jsme zatím skoro stoprocentně přesvědčeni. Děkuji za Vaše odpovědi!
Odpovědět
Nemeli jsme tam svatbu, ale byli jsme se tam podivat v lete, rekla bych ze to nebylo tolik citit, alebyli jsme tam v dobe, kdy leto bylo na mikinu cca 15-20 stupnu, rozmysleli jsme si to z duvodu, ze tam mensi ubytovaci kapacita, jinak bychom tp brali vsemi deseti :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, fotil jsem svatbu v letním období na farmě, né tedy přímo V Benicích, ale bylo to naprosto bez problémů. Druhá zkušenost je přímo z hřebčína v Kladrubech a také nic... Jinak krásná volba. :-) Standa Matouš
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?