Svatba na stanovém táboře - jsme divní?

Profilova fotka
Zdravím všechny, s milovaným jsme oba vedoucí na táborech a tak jsme se rozhodli vzít se na jedné nádherné základně. Jen příroda, kamarádi, pohoda. Drahý bude mít maskáče (pouštní) a béžovou košili, já maskáčový korzet a béžovou polodlouhou sukni. Jsem jediná, která nechce obří bílé šaty a hostinu jako na zámku?
Odpovědět
JE to Vaše svatba. A osobně si myslím, že je v pořádku, když je svatba osobitá a taková, jakou jí chcete mít. Nemusíš mít nadýchanou bílou sukni a korze, nemusíte mít barevné schéma bílá/vínová, bílá/růžová. Myslím, že kdybych zůstala s prvním přítelem, dopadlo by to stejně:-D Stanový tábor, a spousta kamarádů z táborů:-) Vzhledem k tomu, že se přítel změnil, bude to zahradnicko-IT svatba:-D Maminky by taky chtěly abych měla nadýchané bílé šaty, závoj, vybrané lahůdky k jídlu a já nevim co všechno... Ale my jsme řekli NE :-D Je to o tom jak to cítíte - pokud to tak máte, tak je to úúúúúúúúplně v pořádku:-)
Odpovědět
Myslím, že v dnešní době, kdy se lidi berou kdekoli a v čemkoli vůbec divní nejste ;-) Směle do toho a hlavně si nenechte do ničeho kecat!
Odpovědět
Rozhodně nejste divní a rozhodně nejste jediní, naopak mi přijde, že teď jsou v kurzu grilovačky na zahradě, svatby na táborech, už jsem tu viděla i svatbu na country statku, kde měla nevěsta místo lodiček kovbojské boty, takže tak. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?