Svatba na Soláni

Dobrý den, sice jsem zde našla již spoustu diskuzí a fór na téma svatba na Soláni, ale mě spíše zajímá, jen tak orientačně jak je to s cenou v horském hotelu Soláň a popřípadě také Vaše zkušenosti z organizací, jídlem, chováním personálu atd... Předem děkuji za názory
Odpovědět
Ahojky, vlastní zkušenosti nemáme, ale poslali jsme poptávku, tak třeba pomůže v rozhodování. My jsme se nakonec brali jinde :-)
Odpovědět
Profilova fotka
V horském hotelu Soláň máme v červenci svatbu. Pan provozní je neskutečně milý a snaží se vyjít vstříc. Cenově je to takto: 1000 Kč jídlo (oběd 400, raut 600) a 1000 Kč pití na osobu. Slivovice může být domácí, ale dělá se to 50:50 - kolik litrů naší slivovice, tolik alkoholu od nich. Za pronájem sálu se neplatí. Prostření svatební tabule - 2000, výzdoba - 4000 (organza, svíčky, květiny, ...). Jinak ubytování se řídí dle hotelového ceníku, což ke kolem 2000 za pokoj.
Odpovědět
Moc děkuji za informace :-) čekala jsem, že to bude dražší :-)
Odpovědět
tam je to kráááásnéééééééééééé :-)
Odpovědět
Tak jsem psala informační poptávku a cena na osobu je cca 3000 kč takže je to trochu náročnější.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nelissy Ano, připočítává se k tomu ještě 1000 za ubytování. Ale my máme ubytování pro hosty jinde, na chatě Soláň a v hotelu budeme jen my jako novomanželé, naši rodiče a svědci :-)
Odpovědět
@luidisek :Aha aha tak to mění situaci, protože my také nepotřebujeme ubytování pro hosty :-) Super zpráva děkuji :-) Jinak kdy máte svatbu ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nelissy 18. července. Ta 1000 za jídlo je nám jasná, ale 1000 na osobu se snad nepropije. Co se týče piva, tak platíme sudy, jelikož na hotelu mají Plzeň 12 a my chceme Radegast 10. Takže objednáme 2 velký sudy a Plzeň bude při stavu nouze :-D
Odpovědět
Jj tak to máte dobře vymyšleno :-) Jinak ta 1000 za pití se mění podle toho co a kolik se vypije? Omlouvám se za mé hloupé dotazy, ale mám v tom vážně zmatek :D Jinak svatbu máte už za dveřmi. Budete dávat potom fotky? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@nelissy Přesně tak, ale ty sladké pití jako cola a fanta budou nejspíš pít hlavně děcka. Naprostá většina si myslím bude pít pivo, víno, minerálky. A taky máme 4 litry naší slivovice, což znamená 4 litry alkoholu od nich, takže i tak to trošku klesne. Na pití jsme si dali limit 45000 a máme 57 lidí, tak snad se vejdeme. Fotky určitě dávat budu :-)
Odpovědět
Jj tak snad Vám to vyjde jak si představujete..my chceme 115 lidí, takže je to všechno trochu komplikovanější a také mám trochu strach na jakou cenu se dostaneme, i když ještě nejsme 100% rozhodnuti kde to chceme..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?