Svatba na Slovácku - Areál Balnearia

Zdravím, neměli jste nebo nebude mít někdo svatbu na Slovácku - areál Balnearia v Uherském Hradišti? Uvažujeme o tom s 45 hosty, rádi bychom názory a osobní zkušenosti 😊
Odpovědět
Profilova fotka
My tam máme svatbu příští rok, 2022. Tak co holky, někdo nějaké info, zkušenosti, rady? 🤗 Paní majitelka je velice příjemná a areál se nám moc líbí, hodně přírodní.
Odpovědět
@aneta_zelena Tak my tak, v červenci příštího roku 😍
Odpovědět
Profilova fotka
My taky červenec 😀 vy teda předpokládám devátého července?
Odpovědět
Profilova fotka
@domieeele My taky červenec 😀 vy teda předpokládám devátého července?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@aneta_zelena ne 30.7. : 😄
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Rozhodně NEDOPORUČUJEME! Prostředí krásné, ale toť vše. Majitelé před svatbou úplně v pohodě, milý až přeslazení, bohužel platí zde přísloví Když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Domluveni jsme byli na nějakých věcech o kterých potom majitelka ráno v den svatby řekla, že jsme se ani nebavili. Velké díky za naše úžasné kamarády, kteří vše dodělali za ně. Domluvený apartmán, řekla po telefonu cenu, ve finále na faktuře cena o 500 Kč vyšší. Obsluha neschopná správně roznést porce při obědě (měli poznačené na papírku), kdy dítě dostalo dospělou porci, vegetarián masovou, kam se poděla ta zaplacená vegetariánskšá porce není známé atd. V 15,00 majitelka vynadala našemu DJ, ať ztlumí hudbu, že se mezi sebou naše babičky neslyší (what the fuck?). Podotýkám DJ hrál na zahradě, hosté seděli vevnitř, protože pršelo a rozhodně hudba neřvala. Majitelka při předchozí domluvě řekla, že hudba se musí ztlumit až po 22 hodině. To jí můj manžel poté řekl a i to, že hudba v 15,00 hodin není vůbec puštěná nahlas a od té doby se majitelka neukázala, druhý den ráno nebyla pomalu schopná nás pozdravit. A tak bych mohla pokračovat…poté co jsme se od lidí, kteří je znají dozvěděli, jací ve skutečnosti jsou, nás to už ani nepřekvapilo. A proto rozmyslete si dobře, jestli zde opravdu chcete ztrávit Váš svatební den. My určitě nedoporučujeme nikde a nikomu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?