Svatba na Slezskoostravské radnici

Zdravím všechny budoucí nevěsty, které mají stejné místo konání svatby, a to Slezskoostravskou radnici. A pokud by se zde našly už vdané paní, ráda bych znala jejich názor na obřad na tomto místě, na hudbu, ochotu lidí, místního fotografa a tak. Vybrala jsem si to místo kvůli tomu, že vypadá skoro jako zámek a mají moc pěknou obřadní síň.
Odpovědět
1
2
7
Profilova fotka
Ahoj, taky mame svatbu na Slezkoostravske radnici. 7.7.2007 v 10:00
Odpovědět
My jsme plánovali svatbu na 14. 7. 2007, ale neměli tam tento termín vypsaný a tak jsme si vybrali termín 30. 6. 2007, taky v 10:00. Trochu mě ale děsí výběr hudby, dostali jsme takový letáček, ze kterého si máme vybrat 5 skladeb. No nevím co bych dělala, kdyby moje mamka neučila na gymplu hudebku a neměla v učebně stohy cdček(tak si aspoň budu moci většinu těch skladeb poslechnout), polovinu vybraných skladeb totiž vůbec neznám a taky se docela bojím jak to bude znít v kombinace varhany - housle.
Odpovědět
Profilova fotka
No mam ten stejn yproblem, a jeste k tomu jsme ten papir nekde zasantrocila a nevim kam. :-) No zajdu si tam pronovy. Tak to mas supe s mamcou. Ja vubec nevim, jak co zni, takze to bude tezky vyber. Jinak ja byla na Slezkoostravske 2* na svatbe kamaradek a krasne. proto jsme si to vybrali. Je to tam jak na zamku, nejhezci urad ktery na Ostrave a okoli znam.
Odpovědět
Já jsem tam na matrice čekala, že po nás budou chtít nějaký poplatek. Já i snoubenec jsme z jiného obvodu a všude se píše, že pokud se bereme na matrice v obvodu, kde nemáme trvalé bydliště, tak platíme někde 600,- a někde 1000,-. Ale o žádném poplatku nám tam nic neříkali.
Odpovědět
Profilova fotka
No nam taky ne. Taky jsme koukali . Pritelk je z Fifejd a ja z Poruby a takly nic nechteli. My se bavili s jednou znamou, co tam oddava a ona rikala, ze uz se neplati kdyz e clovek z jineho obvodu. Tak nevim. nekde se neplati a nekde na tom vydelavaji. Jak jinal probihaji pripravy ?
Odpovědět
Ahoj, hlásím se taky k obřadu na Slezskoostravské radnici. Máte pravdu, že je to nejkrásnější úřad. Co se týče hudby z papírku, mám podobný problém, ale ještě ho neřeším, jelikož je dost času. Pak začnu obíhat známé v hudebce a ptát se na melodie, které neznám. Varhanů v kombinaci s houslemi se nebojte, muzikanti jsou tu opravdu dobří, slyšela jsem je z jedné nahrávky na videu, osobně mám taky zkušenost, takže je to ok. Není nic horšího, když vzadu u varhan vrže houslista, což jsem taky zažila, ale tady by se to nemělo stát.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je dobre. Myslim, ze s tou hudbou mame a budeme mit problem vsichni. Nejlepsi by bylo kdyby k tomu davali CD s kratkymi ukazkami, at je clovek v obraze.
Odpovědět
Taky jsem si to rikala, ale to by je stalo moc penez, ktere chudacci nemaji a jeste nejakou tu namahu, coz by ty chudinky urednice taky nezvladly. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No stacilo by jedno, dve, sikovne nevesty by vypalovaly :-D No ale dobra tedy, nebudeme je urednice zatezovat. Muzu ti rict, nas bude oddavat pritelova znama. Jsme to meli rezervovane na jeji jmeno. Prisli jsme tam, pani se nas zeptala co chceme, ze jako a kdy a tak. Neprijemna, jako bychom po ni chteli buhvi co, div po nas nervala, ze ji obtezujeme. A kdyz jsme rekli, ze to mame pres pani co tam oddava tak obrat o sto procent a najednou byla jak milius. To jsou tam lidi!
Odpovědět
Z lidí na úřadech mám právě taky někdy strach, ale u nás to proběhlo v pohodě. Nechali nás vyplnit formulář a dali nám instrukce. Já jsem se ještě poptala jak dlouho bude obřad trvat a jestli si tam můžeme vzít třeba někoho na recitaci, ale už jsem se nezeptala, jestli ten jejich fotograf je povinný, jako jestli si tam můžeme vzít svého fotografa a kameramana. No a přípravy jsou zatím v začátku. Nemáme zatím restauraci (což je pro mě velký problém a dost mě to stresuje), ani šaty zatím nemám, ale na ty se chystám co nejdříve. Za to už mám manikérku, kadeřnici, místo kde nám upečou koláče a představu, asi kde si chceme nechat udělat oznámení. 8-) Jinak ohledně skladeb, je to udělané dost nešikovně, protože u těch novějších písní mají v seznamu uvedeného pouze autora a přitom jsou ty skladby známé podle interpretů. Já už jsem si začala vyhledávat zpěváky, abych ty písně vůbec identifikovala, protože i některé ty názvy mají dost zkomolené. :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to my uz mame zarizene skoro vse, i restaurace a saty. Poradim ti salon v Ostrave ktery jelevny a maji tam krasne saty. No jinak fotograf jejich neni povinny, muzes mit sveho i kameramana a fotografa. Jak dlouho trva obrad ti rekli?
Odpovědět
Řekli mi, že na svatbu je 40 minut a to i s příchodem a odchodem, takže obřad bude tak 15ti minutový. Kamarádka v Hlučíně na radnici měla čtvrthodinový obřad, přišlo mi to strašně rychle, ale asi na to není více času. Proto jsem se ptala, jestli tam třeba nemůžu mít někoho na recitaci. A slib bude asi jenom ano - ano. Líbil by se mi vlastní manželský slib, ale to nám ani nenabídli.
Odpovědět
Článek se načítá
Jestli budeš tak hodná a poradíš mi ten salon do IP. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ono se s vlastnim svatebnim slibem moc na radnici nepocita, to se dela vetsinou v kostele. No ja si myslela ze to bude trochu delsi nez 15 minut :-( No ale myslim ze tech 15 minut se nam bude zdat nekonecnych, jak tam budeme stat. Posilam do Ip.
Odpovědět
Profilova fotka
Mas to tam :-)
Odpovědět
Určitě se tam kouknu, mám to za humny. Díky.
Odpovědět
Profilova fotka
No ja si myslim, ze to stoji za to.
Odpovědět
Ahoj holky, přidávám se k vám. Taky máme obřad na Slezské. Jak jsem tak pročítala tu vaši diskusi o těch skladbách, tak mě napadlo, co kdybychom, jestli některá některou skladbu z té nabídky najdem, daly sem odkaz, ať si ji můžem všechny poslechnout ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no to je dobry napad, ja uz nektere nasla, ale ztratila jsem ten papir s tou nabidkou, takze budu muset pohledat nebo tam znovu zajit a pak muzu pridavat! To to leti ten cas. Uz je leden, to utece jako voda!
Odpovědět
Ani nemluv, já jsem si říkala, že všechny přípravy odložím až po Novém roce a ono už je to tady
Odpovědět
Profilova fotka
No presne tak. To mam ten stejny problem. Je tp silene a utece to jako voda. Vsechno jsem si nechala na novy rok a ted mam pocit ze tonestihnu, nebo nebudu mit cas zarizovat.
Odpovědět
Ahoj laja1 koukám že máš svatbu ves tejný den, to se tam asi mineme viď? Já jdu zítra za mamkou do školy a zkusím tam najít co nejvíce z těch skladeb, pak vymyslím kam to šupnu na netu.
Odpovědět
Profilova fotka
To by bylo super, byla by jsi zlaticko.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezky den nevesty
Odpovědět
Taky přeji hezký den, dnes už uslyším pár skladeb z výše zmíněného seznamu. Mezitím mi můžete navrhnout, kam je mám umístit, nebo jestli je posílat přímo zájemkyním :-D
Odpovědět
Ahoj holky, taky přeju pěkný den :-) Schizandro, já si to na radnici užiju o trošinku později než ty. S těmi skladbami bude asi nejlepší je posílat mailíkem, co říkáte? Pošlu Vám oběma (i lindex) do IP maila a budu vám vděčná za každou ukázku a když něco najdu já, tak taky pošlu. Marně vzpomínám, kam jsem ten papír se seznamem založila, budu ho muset co nedříve najít. A taky už konečně začít s těmi přípravami.
Odpovědět
Profilova fotka
No ja ho uz hledam 14 dni a stale jsem ho nenasla :-N Asi pro nej budu muset jit znovu :-)
Odpovědět
Pošku vám můj přepsaný seznam jestli chcete ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to by jsi byla hodna.
Odpovědět
máš to tam, doufám :-)
Odpovědět
1
2
7
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?