Svatba na Růžovém hrádku Krupka. Jaké máte zkušenosti?

Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat, zda někdo plánuje mít svatbu a hostinu na hradě v Krupce. Já tam svatbu měla naplánovanou na 30. srpna 2008, ale na poslední chvíli jsme byli nuceni změnit místo. Popřípadě, máte někdo podobnou zkušenost?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
proc jste to museli zmenit?
Odpovědět
Ahoj, jsem ráda, že se někdo ozval. Proč změna? Zjistili jsme, že opravují příjezd na hrad, takže se tam člověk dostane jen po příkrých dřevěných schodech. Trošku si neumím představit, že se mi tam belhá třeba babička. No a taky jsme se na poslední (dolaďovací) schůzce nepohodli s panem majitelem, přesněji řečeno jsme se tam trošku více pohádali. Podal nám nepravdivé informace, a když jsem ho na to upozornila, bylo zle. Byla jsem z toho moc zklamaná, protože na poslední chvíli něco měnit není moc příjemné. Jinak je to tam moc krásné, nevím, třeba jsem měla náročnější požadavky než druzí. Chtěla jsem to mít prostě dokonalé. Taky tam plánujete svatbu?
Odpovědět
Profilova fotka
S přítelem jsme se tam byli podívat, je sice pravda, ze se tam opravuje, ale do prostoru hradu se da normalne prijet, museli byste to objet ulicí Na Hradbach,normalne po moste a jste na hrade, ale to by myslim nebyl problém...horsi je, ze jste se pohadali s majitelem... :-| My svatbu planujeme, ale ne na hradku, mam k tomu osobni duvody... Ale svatba bude az pristi rok.. ;-) takze kde ji nakonec budete mit?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Profilova fotka
My budeme mít na Krupce svatbu 30. dubna. A chceme to v historickém stylu (oba jsme šermíři). Majitel nám přišel fajn, máme si na něco dát pozor?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Ahoj, 30. dubna 2009 jsme měli svatbu na hrádku v krupce a bylo to něco naprosto úžasného. Majitel byl vstřícný, ochotný, obsluha splnila všechna naše přání a ještě něco navíc. Nakonec nás to nestálo ani tolik peněz (nejdražší položka bylo ubytování pro svatebčany). Hrádek mohu jen a jen doporučit!
Odpovědět
To my máme s Růžovým hrádkem v Krupce velice špatné zkušenosti. My přímo jsme tam svatbu neměli, ale byli jsme tam na dvou svatbách (kamarádky) a teda přístup pana Bartoše byl příšerný. Ze začátku kamarádce (nevěstě) sliboval modrý z nebe a pak to bylo spíš peklo. No obsluha vůbec nefungovala, když jste si nešli k baru sami, tak číšník nehnul ani prstem, když kamarádka nevěsta přijela den předem se domluvit, že jim tam ráno přivezou květinovou výzdobu na stoly a on na to, že v žádným případě, že stoly jsou malé a že tam dá svou výzdobu (jeho výzdoba znamenala umělé kytky :-o ). No a k večeři byl raut a byla tam vepřová kejta, na kterou jsme se moc těšili a byla pěkně hnusná, samej špek. Pak tam i přespávali a slovo bezpečnost Bartošovi asi nic neříká....Když se tam ubytujete, tak šup šup do pokojů, zamkne penzion a odjede. Část lidí šla ještě na diskotéku a vrátila se kolem čtvrté ráno domů a nemohli se dostat do baráku. A lidi se nemohli ani dostat z baráku, Bartoš prostě zamkl a odjel. Kdyby tam začalo hořet, tak by museli lidi vyskákat z oken...... No a taky bylo dost blbý, že když máte svatbu v té maštali s krbem, tak na toaletu musíte jít přes nádvoří, takže když prší, musí se na záchod s deštníem. No a jiné a jiné. A jestli někdo byl spokojený, tak měl Bartoš zrovna dobrou náladu a to je u něj výjimka. Jo a kamarádka tam měla kapelu, která byla naprosto úžasná, ale Bartoš jí předtím hrozně přesvědčoval, že má lepší a když jsme si zjistili, kdo by to jako měl být, tak to byl starý šedesátiletý děda se svou dcerou, no, ještě, že ho kamarádka neposlechla, jinak by tomu ještě nasadila korunu :-p
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Já si nemohu stěžovat opravdu na nic. Obsluha byla vynikající, věnovali se nám až do úplného konce, byli milí, ochotní, přátelští, usměvaví, pan Bartoš nám ve všem vyšel vstříc, dokonce jsme měli vlastní termín, který nám zajistil na matrice. Takže naše svatba nám vyšla na 1000%. Penzion v noci rozhodně zamčený nebyl, jen dveře k pokojům, ale každý host měl od nich klíček. S tím záchodem je to pravda, to je jediná nevýhoda, ale nijak mě to neobtěžovalo. Takže já rozhodně hodnotím velmi kladně. I cenu. Kýty jsme měli dvě a obě byly vynikající. Všechno jsme si mohli navézt den dopředu, prostě žádný problém.
Odpovědět
Ahoj holky, jen bych ráda obnovila tuto diskuzi. Třeba se najde někdo nový, kdo tam plánuje svatbu na příští rok. Rádi bychom se na Růžovém hrádku nechali příští rok oddat, moc se nám to tam líbí - jednoduchost, romantika ... Ale ty rozporuplné reakce tady ... :-| My bychom tam chtěli svatbu venku, i jsem tam viděla fotky, že svatby venku dělají, ale vůbec nevím, jak se to zařizje - zda si výzdobu (květinový oblouk, možná pár židlí pro babičky, stolek) musíme zařizovat sami nebo už tam něco mají. No uvidíme. Příští týden se mi mají ozvat z matriky ohledně termínů a pak začneme řešit konkrétnosti. Pište, pište, zkušenosti vítány, nápady taktéž. :-)
Odpovědět
ahoj panelko, tak ja jsem zrovna dneska zamluvila na hradku svou svatbu na konec dubna. Po precteni mistnich prispevku me prebehl mraz po zadech. Ja doufam, ze to takove nebude. Myslim, ze jsem pomerne narocna a doufam ze pan Bartos mym pozadavkum vyhovi.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
ahojky..rada bych zase probudila tuto dskuzi,jelikoz se na ruzovem hradku budu vdavat...moji znamy maji jen dobre zkusenosti,tak doufam,ze mi budeme mit taky, a nezazijem to o cem tu ctu!...
Odpovědět
ahojky ... taky o Růžovým hrádku přemýšlíme ... moc krásných míst v okolí Teplic neznám ... a v obřední síni se mi vdávat nechce ... kamarádi mají zatím kladné zážitky ...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
Ahoj, doufám ,že se po roce a něco někdo ozve, v neděli jsme se byli podívat v Krupce na hradě a moc se nám tam líbilo, máte někdo čerstvé zkušenosti jak své, tak třeba z okolí?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
taky jsme měli svatbu na Růžovém hrádku a nemůžeme si na nic stěžovat,obsluha byla milá,pozorná pořád se o nás starali,jídlo bylo vynikající.....kýta k večeři libová a dobrá,ani na p.Bartoše si nemůžeme stěžovat velmi ochotný a hodný majitel........
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj vsichni tak my planujeme svatbu na hradku pristi rok byli sme tam nahodou na obede a jidlo super za tu cenu dokonce cenove prijatelnejsi nez to co sme chteli predtim. Zatim co sme se bavili tak odpoved na otazku na mail sem dostala tyz den a veskere info od pana majitele taky. Asi je to spis o tom co kazdemu vadi ci nevadi co se tyce kyty co komu chutna a ne. Ja sem zvedava na nasi svatbu chcceme to taky udelat dobove :) jen nevim jak to je kdyz nejsme ani jeden z krupky ale z duchcova
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, ráda bych opět otevřela toto téma - chcemem mít svatbu jednoznačně na Hrádku, ovšem už nějakou dobu jim vůbec nefungují webové stránky. Nevíte jakt o tam teď je? Kolik se vůbec platí za obřad na Hrádku? Jestli stále platí, že tam dělají i několik svateb za den? Díky moc za jakoukoliv informaci!
Odpovědět
Profilova fotka
@kecka28 Ahoj, taky plánujeme svatbu na hradě Krupka ale musíme počkat až vyvěsí termíny. Jinak se tam platí 3000kč. Když jsem volala na matriku tak se se mnou vůbec nechtěli bavit, prostě prej ať počkáme až bude zasedat městská rada a určí termíny, tak čekáme
Odpovědět
Profilova fotka
@jaanka12 Ahoj, tak mi pak dej vědět co a jak, my tedy máme svatbu až rok po vás ale zajímám se už teď. Jinak jsem si psala z paní z Hrádku, teď nevím jméno, a psala mi že poplatek za obřad je 2 tisíce. Těším se na fotky .-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky. A víte už, kdy bude ta rada zasedat, aby byly termíny? Na internetu jsem zatím nic nenašla.... A co se týče hostiny (oběd, raut) máte už někdo kalkulaci nebo přehled o cenách, s čím tak asi počítat? Náš seznam hostů se skládá z 50lidí min. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@kecka28 Ahoj Kecko :) 2000Kč má být poplatek za vykonání obřadu na hradě, ano? A platí se jen hradu nebo i něco oddávajícímu, který tam přijede? Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@lidamov Ahoj, pokud vím tak poplatek matrice se platí tehdy, pokud ani Ty ani snoubenec nemáte trvalé bydliště v Krupce. Ale nevím, tím že máme termín až 2014, tak zatím nijak extra nezjišťuji, ceny se totiž budou pravděpodobně ještě měnit (vzhledem ke zvyšování DPH).
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem zatím zjistila, že na hradě se platí 2.000Kč za pronájem krbového sálu, po 23.hod se započítává 500kč za každou započatou hodinu. Pronájem svatebního oblouku na venkovní obřad je 500Kč. Já jsem zas slyšela, že poplatek matrice se platí tehdy, když se chceme brát mimo úřad, třebas na hradě (poplatek a objednání termínu se vyřizuje na MÚ).
Odpovědět
Ahojky, přidávám se do diskuze - ten poplatek se platí matrice, ne majiteli hrádku, ten si účtuje jenom za pronájem oblouku, ale pokud chcete svatbu vevnitř v rytířském sále, tak neplatíte nic (teda krom poplatku matrice za to, že jste mimo úřad) .. hudbu taky zajišťuje matrika.. jinak hrádek je perfektní, nový majitel neuvěřitelně sympatický a ochotný.. tedy zatím jde všechno jako po másle.. datum už máme na rok 2013 zajištěný.. a co vy ?? :))
Odpovědět
jinak pro kecka28 - poplatek matrice platíš, pokud chceš mít obřad mimo úřad.. na bydlišti podle mě vůbec nezáleží.. snad to bylo popsané i na stránkách města, že místem je Obřadní sál na úřadě a ostatní místa jsou za poplatek..
Odpovědět
nám bylo řečeno, že se platí za obřad mimo obřadní síň + musí město platit hradu za pronájem - proto ten poplatek (tuším, že něco přes 3000 Kč). Jinak se k vám přidávám, taky se chceme letos brát na hradě v Krupce :-)
Odpovědět
No já se ptala přímo majitele na cenu pronájmu sálu na hrádku nebo pronájem na oběd a prý žádný pronájem nechce.. maximálně kdybychom tam potom chtěli zůstat celý den i na nějaký raut, tak bychom se pak nějak dohodli, jinak si prý pronájmy neúčtuje.. navíc když vyjde počasí, rádi bychom měli svatbu venku na zahradě za hrádkem.. do toho sálu vedou totiž docela strmé schody a bojím se trapasu :D zítra jdu ještě jednou všechno vyjednávat s matrikou, tak se na ten poplatek ještě poptám...
Odpovědět
My chceme být na hrádku celé odpoledne a nájem tam je tuším 2000 Kč a poplatek po 23 h. - jak psala lidamov. Ale paní na matrice nám dala žádost o uzavření sňatku "na jiném vhodném místě" a k tomu žádost "o krátkodobý nájem nebytových prostor ke svatebnímu obřadu". Taky se chceme brát venku (když počasí dovolí), ale předpokládám, že když je tam žádost o nájem, tak se ten nájem bude i platit... máme taky žádost o obřad mimo stanovenou dobu, tak možná i to tu sumu navyšuje. Podtrženo, sečteno, vyšlo nám to na něco přes ty 3000 Kč pro matriku.
Odpovědět
aha.. tak maximálně že se to platí úřadu, protože majitel nám doslova řekl "Nájemné si tady žádné neúčtuji. Jen kdyby jste zůstali celý den, tak se pak dohodnem na nějaké částce" .. ale nevím jak je to když tam chceme jenom obřad.. Mimochodem ona je i stanovená doba jo ?? :D stejně mi tak částka přijde pro matriku vysoká, když si vemete, že obřad je záležitost 15 minut...
Odpovědět
Tyhle peníze máme platit matrice. Jak to oni mají dohodnuté mezi sebou, to netuším. No, doba je bohužel přesně stanovená - jak datum, tak i čas. Taky mě to překvapilo. A když se snažíte to vecpat na jindy, tak jsou dost nepříjemní. Ale nakonec se to povedlo :-) Žádná malá částka to není, ale myslím, že je to téměř všude stejné...
Odpovědět
Tak přesně 3420 Kč
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?