Svatba na Příbramsku

Profilova fotka
Ahoj :) S přítelem začínáme plánovat svatbu na příští rok a vzhledem k tomu, že pocházím z Příbrami, rádi bychom svatbu uspořádali na Příbramsku. takže pokud máte typy na místo (chtěli bychom svatbu v červenci nebo srpnu a venku).... :) Budu ráda, když se podělíte o zkušenosti :)
Odpovědět
@thereeesss tech mist mas tady spoustu :-) záleží jake mas preference :-) pokud vse na jednom miste někde na penzionu nebo zámek + nejake mistecko. Církevní X civil :-) a hrajou kacky velkou roli? Pro kolik lidu? pribliz to :-)
Odpovědět
Statek Vletice, Statek Všetice, Blažejovice, Liškův mlýn, Smoloteli, Myškův mlýn,Nový rybník, Samota u houpacího koně. To jsou místa, kde se dá udělat obřad, oběd, party a je tam ubytování. Jinam míst je tu hodně. Záleží na ceně.
Odpovědět
Profilova fotka
Teda, o spoustě z nich jsem v životě neslyšela :) No, svatba pro cca 80 lidí, cena roli samozřejmě hraje, aneb líbil by e mi obřad v zahradách zámku Dobříš, ale 20 000 Kč je vážně neskutečná částka. Takže by mi nevadilo mít obŕad na jiném mísťě než oslavu, ale samozřejmě s rozumným dojezdem. Jinak uvžujeme částečně i o církevní svatbě a pan farář by byl ochoten nás oddat v podstatě kdekoliv :) @jujinka_11 @marketass
Odpovědět
My máme letos svatbu na zámku Radíč, je tam několik krásných míst pro venkovní svatbu ;-)
Odpovědět
Moc krásný je také Červený hrádek u Sedlčan ;-)
Odpovědět
Za sebe ti mohu doporučit Březnici, Lnáře, vse co psala Marketass :-)
Odpovědět
Penzion Hulín:)
Odpovědět
Profilova fotka
Super, děkuju dámy :) @michaelaaaaa @jujinka_11 @kkacca87
Odpovědět
Profilova fotka
@thereeesss koukni tady do skupiny Příbram, třeba něco ještě objevíš ;-) http://www.beremese.cz/group/1374/
Odpovědět
Profilova fotka
@labelaisbela je, děkuji za odkaz, ale bud jsou příspěvky smazané a nebo jsem lama, ale do té skupiny se prostě nemůžu dostat :(
Odpovědět
Doporučuji Hotel Zvíkov. Loni jsem tam byla na svatbě kamarádce. Ubytování je možné jak v hotelu, tak v bungalovech. Vedle restaurace je salonek s dětským koutkem. Večer pak můžete jako my grilovat venku na terase, kde je trampolína, houpačky a bazén. Slyšela jsem, že to má teď nový ředitel a že předělávají webovky, tak kdyžtak asi bude lepší kontaktovat přímo recepci, než studovat webovky. Je to cca 2 km od hradu Zvíkov, kamarádka měla obřad tam. Bylo to fakt krásný. Personál super. Jídlo výborný. Prostřední nádherné a romantické.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?