Svatba na přehradě Olešná

Profilova fotka
Ahojky nevěsty, nemá někdo zkušenost s obřadem a hostinou na Olešné? Něco jsem tady našla, ale většinou staršího data... Přivítám jakékoliv informace.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
I já přivítám info :D
Odpovědět
Profilova fotka
A asi nemá nikdo žádné čerstvé informace.. :-(
Odpovědět
@iwule01 @niikiss My měli loni hostinu v hotelu Terasa, bez obřadu. Byli jsme spokojení, pokud máte konkrétní dotazy, tak se ptejte. Pokud to tedy nespadá do kategorie "staršího data" ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bonifac13 moc díky... Já opravdu našla komentáře třeba z roku 2008 😄 Zajímalo jak to vychází cenově, jestli je možné si vzít něco vlastního... Komunikace s hotelem a tak 😉
Odpovědět
@iwule01 Vlastní jsme měli koláče, cukroví, dort, alkohol (povinnná konzumace 1dcl na dospělou osobu). O hotelu uvažujte pouze v případě, že chcete i nocleh - 1400 za pokoj se snídaní,ale počet jsme upravovali den před svatbou a nebyl v tom žádný problém, pro novomanželé apartmá zdarma. Bylo super, že i rodiny s dětmi si to mohly užít, rodiče dali večer děti spát a mohli se dál bavit. Pan Ostřížek byl velmi příjemný, jednání na úrovni. Přibližné ceny: oběd asi 350, raut 500/osobu. Terasu jsme opravdu hojně využívali, seděli jsme do půl páté venku a obsluha kolem nás pořád skákala... Hudba měla být do 12 (kvůli ubytovaným hostům), ale protáhla se asi do 2 a opět žádný problém. Jediné - bylo v tom, že v hotelu nebyla klimatizace. Kdybych to věděla, tak bychom nějakou zajistili (měli jsme 35°C). Prostory jsou tak pro max 50 lidí na oběd, možná míň (nás bylo něco přes 30).Za nás velká spokojenost 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za neskutečně vyčerpávající odpověď... Moc mi pomohla 😊😉
Odpovědět
V hotelu Terasa jsme byli pouze na dovolené, ale hotel je super a obsluha příjemná. Dokonce mají i privátní wellness. Takže může být i zajímavá svatební noc :)
Odpovědět
@iwule01 Není zač. Ale není nad osobní návštěvu. Nám se tam zalíbilo hned.
Odpovědět
Profilova fotka
@bonifac13 nám se to právě zalíbilo už na obrázku, tak jsme chtěli vědět i názor těch, co to zkusili, než se tam rozjedeme 😉
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
@bonifac13 Pisete,ze lze o hotelu uvazovat pouze v pripade,ze chceme i ubytovani..tam neni mozno usporadat pouze venkovni obrad a pak svatebni hostinu?? Maji tam nejakou podminku,ze se musi odebrat i nejake pokoje nebo jak je to mysleno??dekuji moc za odpoved..
Odpovědět
@emma8585 Mám dojem, že to takhle bylo, ale dneska za to ruku do ohně nedám... My jsme ubytování chtěli, takže jsme podle toho vybírali i místo. Za sebe ale doporučuju si vzít ubytování, jak už jsem psala výše. My měli nakonec asi jen 7 pokojů + svatební apartmá.
Odpovědět
@bonifac13 Moc dekuji za odpoved,no u nas prave je problem,ze bysme vyuzili tak max dva pokoje plus jeden pro nas,ale to je asi tak vsechno..no budu si to muset zjistit asi primo na miste... a jen jestli muzu jeste trosku otravovat,mela bych jeste nejake otazecky: nevite jestli dovoluji nejake svoje nealko a treba jen jejich nejaky povinny odber nebo musi byt vse od nich?? A planujeme taky tak kolem 30 lidi,tak mohla bych se zeptat,jak to asi vychazelo cenove,jestli si jeste vzpominate?? A s jidlem,jak chutove,tak i co se tyce mnozstvi jste byli spokojeni?? jeste jednou mockrat dekuji za odpoved ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
My jsme měli schůzku v hotelu Terasa s panem majitelem a už po pár minutách jsme si řekli, že nikdy. Chtěli jsme mít obřad i hostinu na jednom místě. Pan majitel měl opravdu arogantní vystupování, nebyl k jakékoliv změně svolný (např. na hostinu nám nabídl jen 1 jídlo - panenku se smaženými bramborami s čímsi, když jsme řekli, že určitě nechceme smažené, že bychom chtěli svíčkovou, tak nám bylo sděleno, že "do takového hotelu se hodí něco lepšího než svíčková"). Za uzavření celého hotelu (povinné) chce 19tis - ubytování i se snídaní, což beru, ale my jsme ubytování nechtěli. Když jsme mu to řekli, tak měl monolog, že pro něj jsou svatby vlastně zcela nevýhodné. Místo obřadu je docela hezké s výhledem na přehradu, i když hned nad inline dráhou. Cestou ven k obřadu se musí procházet uzoučkou hotelovou uličkou - nedokážu si představit tam jít v šatech a už vůbec ne s tatínkem vedle sebe. A sál, ve kterém měla být hostina? Neskutečně tmavá místnost, která smrděla hned po otevření zatuchlinou. Hotelové pokoje také tmavší a hlavně malinké. Za nás určitě nedoporučujeme a to jsme to měli jako favorita.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?