Svatba na poslední chvíli. Červen - Morava

Ahoj, z naší původně prosincové svatby 2018 se stala svatba červnová 2018, tzn. většina hezkých míst už je zabraných :-| Znáte někdo hezké místo, kde by se dala udělat svatba ještě v tomto červnu? Stačí obyč místo někde na zahradě nebo venku kam se vejde cca 60 lidí, ani tam nemusí být ubytování nebo jídlo, to bychom si zařídili jinak. Buď aby tam byla nějaká střecha nad hlavou ( stodola, statek, mlýn....) nebo ani to ne, ale aby se tam dal dát partystan. Děkuji moc :)
Odpovědět
Profilova fotka
Odkud jste presne? My budeme mit treba v obci Pravcice v sokolske zahrade obrad a oslavu vevnitr.
Odpovědět
My jsme od Brna, ale dojezdová vzdálenost tak do hodinky nám nevadí. Děkuji za tip, podívám se na to :)
Odpovědět
Dobrý den, my budeme mít v Polánce u Moravského Krumlova. Ze svatbama zatím začínají, tak by mohli mít v červnu ještě teoreticky místo.. my máme datum 23.6. Je to hospoda s velkým dvorem, zařizují teda ale i jídlo , majitel má catering, obr stan taky staví :)
Odpovědět
@petrane A kde tam přesně? :) Děkuji
Odpovědět
@chirpiness , tady je fb stránka https://www.facebook.com/cafesilver/ moc tam toho nemají,na fotkách můžete vidět jednu svatbu, ale co jsem slyšela, tak novomanželé byli spokojeni zkuste zavolat majiteli :) dělali svatby ještě jinde a hodně jsou vidět i na různých akcích v Krumlově, na výlově Vrkoče.. a domluvit se jde o to, jak si to představujete, my budeme mít ten party stan a chceme být jen venku.. zázemí je normální hospoda a je tam i sál, tak v případě špatnýho počasí se to dá udělat i tam..ale já doufám, že bude pěkně.. sál nechci :)
Odpovědět
Zkuste se podívat na - https://www.facebook.com/zameckymlyn/ není to moc známé, ale krásné prostředí a zaplatíte pronájem místa a vše ostatní si zařídíte sami ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den chirpiness, máme nyní nějaké termíny pro červen uvolněné, máte-li na mysli soboty...klidně na naše služby mrkněte a dejte vědět:-). Mějte se fajn. Jana Čadík
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?