Svatba na Petřínských terasách. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, prosim mate nekdo nejake skusenosti s obradem a hostinou na Petrinskych terasach. Byli jsme se tam vcera podivat a zda se nam to jako skvele misto pro svatbni den. Budeme mit asi 4O+ hostu, chteli bychom vecer opekat sele, nic formalniho. Moc dekuji za prispevky!Jana
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
O tom jsme taky uvažovali, ale nakonec Trmalova vila ve Strašnicích, moc se nám to tam líbí a jsou moc ochotní.
Odpovědět
Me to prislo dost drahe. Taky se tady psalo, ze se tam neda zajet autama :-| . Jinak je to tam pekne, urcite tam bude krasna hostina :-)
Odpovědět
Profilova fotka
je to pravda,ze je to tam docela drahe, ale vzhledem k tomu, ze mame dost hostu ze zahranici, prislo mi to jako dobry napad. Muzou se ubytovat v centru, nebudu se muset starat o prepravu z obradu na hostinu, coz nam usetri dost penez za pronajem minibusu atd.Dekuji za odpoved.
Odpovědět
A kde mate obrad?
Odpovědět
Profilova fotka
obrad i hostina jsou na Petrinskych terasach.
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme taky na petrinskych terasach..
Odpovědět
Profilova fotka
mawalker...my to mame taky na Petrinskych terasach..take mame spoustu hostu ze zahranici..taxi sluzba AAA tam ma povoleny vjezd nebo muzou nahoru lanovkou :-D a jinak dostanes dve povoleni pro auta..coz u nas budu mit jedno ja a druhe druzicky atd..
Odpovědět
pro mawalker dělal jsem tam na podzim disko na svatbě, na té terase venku, a bylo to všechno o.k. akorát jsme si museli půjčovat povolenky na vjezd, jinak personál byl milý a ochotný, vím že tam měli svatebčani venku raut v takovém stanu a byl tam otevřený takový bárek venku a přitápěli nám tam plynovými lampami. Jo, a po půlnoci tam přijela městská policie, že někdo volal z Újezdu, že tam je moc hlučná muzika, tak jsem to musel ztlumit a spíš jsme se orientovali na karaoke, které samo o sobě není tak hlasité. DJ Shock
Odpovědět
Profilova fotka
klaras...to jsem rada, ze se tady nekdo nasel. Muj budouci je z Anglie, budeme mit asi 20 anglanu a zbytek cesi. Planujete nejakou zivou kapelu, nebo budete mit DJ? zatim nemuzu najit nejakou skupinu co by umela hodne anglickych pisnicek. Kolik mate lidi? My asi 40 ke stolu a vecer chcem pozvat dalsi kamarady z Prahy. Mas uz vybrane menu? Ja teprve vse domlouvam, mam hruzu na kolik to vsechno vyjde, je to tam precejeno o neco drasi. Ale myslim, ze to stoji za to. Vyhled je tam nadherny. Diky za ten typ s AAA, to jsem nevedela..
Odpovědět
Profilova fotka
djshock..diky za info. takze se mohlo parit az pres pulnoc? Mela jsem strach, ze nas o pulnoci poslou domu -jak znam nase zname budou parit az do rana x-) ....
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj..mi jsme se rozhodli, ze budeme mit Dj..z toho duvodu hrani pisnicek v Aj.. :-D ..nas bude asi 60..ale protoze vetsina lidi prileti z australie..tak je mame hned od obeda az do.. :-D jen par lidi prijde vecer..ale jen opravdu asi 5..a to jsou spis mamky kamaradky...menu vybrane nemam..zatim resime vsechny papiry co simon potrebuje na svatbu v Cr,...hruza(je z australie)..ale jedeme tam na konci brezna..tak do te doby se musime rozhodnout.odkud jsi z anglie?
Odpovědět
ahoj holky, taky jsme plánovali sbvatbu na petřínských terasách a byli to tam i omrknout, emailovali jsem si s nima a závěr je : drahý ale moc hezký nemůžete si tam donést vlastní dorty a ani žádné pití, upřednostňují i vlastní floristu..tzn je to jen pro lidi co chtějí vrazit do svatby hooodně peněz, někde mám od nich ještě uložený email s nabídkou menu atd,pro zájemce ppošlu do IP(snad to někde vyštrachám) ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
iza...nam rekli, ze bez problemu vlastni kytky..bylo jim to jedno..alkohol mne neprekvapuje..a dorty muzeme mit vlastni..
Odpovědět
klaras : tak tomáte bezva, tak se to možná změnilo, my se ptali tak před rokem ;-) :-) držím palce ať vám všechno vyjde a máte krásnou svatbu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
iza..diky moc..on urcite nejaky problem bude..ale snad to vse v klidu dopadne..mas pravdu neni to zrovna nejlevnejsi, ale kde dneska je.Moc se nam libil vyhled a terasa..a celkovy jejich pristup..
Odpovědět
to jo ten výhledje naprosto úžasnej :-) hele ono se musí počítat s tím, že se vždycky něco může po...ale nevěsta se tím nemá vůůůbec zatěžovat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
to mas oravdu..kdyz se to bude chtit zkazit tak se to... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, vcera jsme byli na terasach a musim rict, ze jsem nadsena. Ukazali nam vsechny prostory; dorty muzeme mi svoje a bez priplatku. Dokonce si pry muzeme donest i sve vino nebo slivovici za poplatek. Je to tam sice o neco drazsi, ale myslim ze to stoji za to. Maji tam velke zkusenosti. Floristku muzes mit jakou chces. Doporucuji pani Bubenickovou, ktera ma kvetinarstvi na Ujezde. Moje kamaradka od ni mela kyticky loni na svatbe a byla opravdu moc spokojna. Je to hrozne mila a sikovna pani a hlavne neni moc draha. Klaras, kdyby ti ji doporucovali tak nevahej. Jo, jinak my zijeme uz druhy rok v Praze. Matt (muj pritel) dostal pracovni nabidku pro DHL, hrozne se nam tu libi a asi bychom za Londyn, kde jsem 5 let zili nemenili..... ja ted resim jestli se mam jmenovat Walker a nebo Walkerova..achjo to je dilema..
Odpovědět
Profilova fotka
mawalker...my jsme v Londyne jen do konce leta..pak se vracime do australie.. :-D jsem rada, ze se ti tam libilo..nemas prosim te kontakt na p bubenickovou? diky..bude vam zdobit i terasy nebo jen tvoji kytku?kde se v pze berete?kolik tam stoji jidlo?
Odpovědět
Profilova fotka
jinak budu Devlin...ale spis proto, ze nebydlime v Cr aby to bylo jednodussi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
obrad bude na terasach, proto se nam to tam libi, vse na jednom miste. p. Ruzenka Bubenickova ma kvetinarstvi B&J na Ujezde. Zkus to dat do seznamu. Cislo nemam, delam na P1 takze chodim okolo jejiho kramecku kazdy den.. muzuti ho sehnat, ale myslim ze to najdes na webovce..budu mit vyzdobu stolu i svoji kytku od ni...jakyho mate DJ? Nasla jsi nejakyho slusnyho?
Odpovědět
Profilova fotka
my mame dj petr..muzu ti poslat web stranku
Odpovědět
Profilova fotka
az v pondeli ale promin..nemam to u sebe :-o
Odpovědět
Profilova fotka
tady je tel na pani Bubenickovou 257 320 455. hezky vikend!
Odpovědět
ahoj vsichni,chtela bych taky pridat svuj nazor. petrinske terasy jsou krasne - to se musi nechat,ale podle me na jen tak posedet u kavicky a nebo vinka a kochat se vyhledem. asi pred 2 lety v lete jsem byla pozvana s pritelem na svatebni after party na terasy. hostu tam bylo dohromady asi 30,takze meli svatebcane vyhrazenu asi 1/3 venkovni restaurace a cely vnitrek,kde byl raut (ten si nechali privezt od jinud)...ostatni prostory byli pro normalni hosty,kterych tam je v lete opravdu hodne.(i kdyby byla pronajata cela restaurace,tak tam porad chodi nekdo okukovat nebo skocit si na wc,dat napit pejskum atd...) a taky protoze jsou terasy uprostred sadu, jsou tam tisice vos -na ovoci, na zakuscich ,ve vine...no vzdyt to znate,ale to je asi to nejmensi. nic proti terasam,ale ja bych volila neco vic v soukromi.
Odpovědět
Ahojky, Petrinske terasy jsou supr!!! Ja bych v zadnem pripade nemenila. Meli jsme tam hostinu a vecerni afterparty (tedy bez obradu). Planovani a jednani s p. Kaftanem bylo bez problemu na profesionalni urovni, ve vyberu menu nam vysli 100% vstric. Kdyz jsme dorazlili na hostinu, vse bylo skvele pripraveno a personal byl hrozne mily. Atmosfera byla uvolnena, komu se nechtelo sedet, sel se projit ven, idealni i pro male hosty (deti). Vyzdobu svatebni tabule nam take delala uzasna pi Bubenickova :-) Take jsme ocenili, ze jsme si mohli do druheho dne nechat v prostorach Teras vsechny svatebni dary a prijet si je vyzvednout druhy den. Z kuchyne nam dokonce zabalili studeny raut, ktery zbyl z predchoziho dne. Takze jen a jen doporucuju a rozhodne bych nemenila.
Odpovědět
Profilova fotka
moc dekuji za pozitivni info. a tim potvrzeni naseho vyberu. Pristi tyden mam schuzku s panem Kaftanem, taky se mi zda moc ochotny a profesionalni. Je mozna dohoda na exckluzivite cele restaurace. Meli jste za mluvenou celou restauraci a nebo jen cast? Porad se nemohu rozhodnout jestli to za tech par tisic stoji. Nerada bych, aby me tam okukovli japoncici. :-) Meli jste hostinu na terase a nebo v refektari?
Odpovědět
Profilova fotka
Pf muzes mi prosim te rict, jestli jste meli cele terasy pro sebe a nebo jen cast??? moc dekuji za info.
Odpovědět
Hostinu jsme meli v refektari, ale terasa uz byla pripravena na vecer od odpoledne, takze se nam "v nasi casti terasy" nikdo cizi nepromenadoval. Nicmene cele Terasy jsme nemeli, venku bylo pro "cizi" hosty vycleneno par stolecku - primo naproti te casti restaurace ve stylu koliby. Nase terasa byla oddelena paravanama a kytkama, takze jsme si cizich lidi vubec nevnimali, nikdo z nich nam do "nasi" casti teras nechodil. Samozrejme byli tam i nejaci Japonci, kteri si me vyfolili :-) ale bylo to spis usmevne nez rusive :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mawalker..ahoj..nevis kolik jsou asi ceny alkoholu?diky kolik platite poplatek za vino? jdu tam volat..drz mi palce..
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?