Svatba na Panství Velichov. Byly jste spokojené?

Zdravím všechny nevěsty. Vím, že takové tému už se tu probíralo, chtěla bych nicméně znát zkušenosti s letošními svatbami na Velichově. Byly jste s obřadem a hostinou spokojené? Jaké bylo jídlo, obsluha, atmosféra atd.? Plánujeme svatbu na příští červen. Zrovna jsem na toto místo narazila a jsem z něj nadšená! Děkuji za vaše odpovědi!
Odpovědět
Nikdo? :-(
Odpovědět
Už se tu o Velichově diskutovalo, tady http://www.beremese.cz/diskuse/tema/p...
Odpovědět
@lekkerding Ahoj já jsem měla svatbu na Velichově letos v červenci a místo je opravdu krásné obzvlášť,když vyjde počasí.Bohužel vedení je hrozné nemají zkušenosti a zákazník tam opravdu není pánem.
Odpovědět
@pipik Moc děkuju za reakci! Už jsem myslela, že se nikdo neozve:-) Bohužel ale není moc pozitivní... Můžeš prosím uvést nějaké konkrétní případy, kdy jste s vedením nebyli spokojeni?
Odpovědět
@lekkerding od začátku nebyla komunikace ideální.Paní jednatelka během naší svatby běhala místo reprezentativně oblečená v péřové bundě a každý z hostů upozorňoval na kyselý výraz.Oblečení pana majitele se nedá ani popsat řada hostů si myslela,že je to údržbář.Organizace byla taková,že obřad byl od 14,00 a teprve ve 13,00 kdy přijížděli hosté se začala zdobit venku tabule.Takže hosté přihlíželi přípravám stolu.Bohužel nám počasí nepřálo takže jsme museli hostinu přesunout z venku dovnitř což bylo pro vedení extremní problém,který vyvolal nepříjemnou atmosféru.Potahy za které jsme si zaplatily už jsme dovnitř nedostaly.Paní jednatelka neměla zajištěnou obsluhu takže od půlky hostiny nalívala pití za barem sama a hosté si museli chodit pro pití,opět bylo se na co dívat.Kuchař,který pro nás vařil a měl sebou děti,i přesto,že jsme zaplatily pronájem Velichova 5.000,- se nás nikdo nezeptal jestli nám jeho pobíhající děti nevadí.Druhý den ráno hosté poslouchali remcaní pana majitele,že tam po nás bude muset uklízet.Byli jsme několikrát dotázání na kolikátou chceme snídani kuli personálu.Nahlásily jsme,že na osmou a snídaně se teprve začala připravovat o doplňování jsme si museli říkat.A takových věcí bylo víc vím i o dalších nespokojených nevěstách.
Odpovědět
@pipik Ježiš tak to zní fakt strašně. Předpokládám, že už tam byla paní Mrňáková, že jo? No já jsem se s ní viděla jen jednou, když jsme se tam byli podívat a musím říct, že na mě udělala moc dobrý dojem. Takže mě hrozně překvapuje, co o ní takhle od holek čtu. No jsem zvědavá, jak to dopadne s námi. Aspoň teď vim, na co si mám dávat pozor, až se budeme domlouvat na detailech svatby - jako muset se ještě ujišťovat, že budeme mít obsluhu za barem, to je fakt síla... :-| Jinak výzdobu si chci zařídit sama, takže těmhle problémům se snad vyhneme. A dovnitř hostinu přesouvat nebude možné, protože bychom se tam nevešli. A jak jste byli spokojeni s jídlem??? Taky jste měli potom grilování?
Odpovědět
Ahoj, toto léto jsem taky byla na svatbě v Panství Velichov a musím říct, že se mi tam moc líbilo- hezké obřadní místo, vyšlo počasí, tak i příjemné venkovní sezení, výzdoba stolů průměrná (myslím, že ji dělali oni), jídlo moc dobré (byla svíčková a grilované prase a nakonec studené švédské stoly)- jen předjedlo šunková rolka nic moc. Obsluha celkem v pořádku, paní jednatelka byla oblečená reprezentativně :-D Jedna věc mě ale úplně dostala- kolem půlnoci pár hostů začalo odcházet, další zas tancovali na parketu a oni začali postupně uklízet a skládat stoly a židle!!! Ani by nevadilo, že cca v půl jedné zůstala jen polovina stolů, ale když právě netancuješ nebo nestojíš u baru, tak ti může docela vadit, když už někdo kolem tebe všechno sklízí- jako by byla závěrečná.. přitom svadba trvala do cca 3 hodin. Takže se pak sedělo u těch dřevěných stolů po obvodě parketu. A pro pití se opravdu poté chodilo na bar. Takže ak by ti vadilo, že cca po 1hodině už nebudeš mít nazdobené stoly, domluvila bych se na tom předem...
Odpovědět
@sundance123 Tak to by nás fakt naštvali, kdyby tohle udělali. Ale my se nedáme:-) Chodit pro pití na bar by mi tolik nevadilo, spíš ty ostatní nedostatky, no... Ale pořád jsem optimista a doufám, že budeme mít štěstí:-)
Odpovědět
@lekkerding Ahoj, také jsme měli na Velichově svatbu v září a bylo to přesně jak jsme si předem domluvili. Jídlo všem chutnalo a bylo ho dost. Tabule byla vyzdobená dle mé představy, nechtěla jsem nic přeplácaného. Obsluha velmi příjemná a vstřícná, holky kolem nás běhali skoro až do rána, po půlnoci nás většina stejně postávala kolem baru, nikdo nás nevyháněl spát!! Výborně nás bavil i DJ, půlnoční jízda mašinkou nebrala konce :-D Přečti si komentáře i na druhém "Velichov vdávala se tam některá?" Moje kamarádka (kterou jsem měla za svědka) byla tak nadšená, že si tam na příští rok naplánovali svatbu taky.
Odpovědět
@fotbalistka Konečně nějaká pozitivní zkušenost! Moc děkuju, bojím se o trochu míň:-D Mohla bys mi prosím ještě napsat kolik jste utratili za jídlo a pití na osobu?
Odpovědět
http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?