Svatba na Novoměstské radnici, Praha. Varhanní hudba

Profilova fotka
Ahoj nevesty a predevsim manzelky. Muzete se podelit o zkusenosti s Novomestskou radnici? Zajimala by me hlavne ta varhanni hudba :-) (seznam, co jsem dostala me celkem pobavil) a pak taky jak to vypada s odstupy mezi jednotlivymi svatbami? Neslapou si tam moc na paty? Taky kvuli foceni...
Odpovědět
Profilova fotka
Barunko, máme to tam v červnu, tak se pak podělím o zkušenosti :o)))) Ale s tou varhanní hudbou je to děs, dost se toho bojím, vymýšlím náhradní variantu. Já ty varhany fakt nemám ráda. Připadá mi to jako na pohřbu.... a krom toho ten seznam je fakt šílenej (vzhledem k tomu, že ani jeden nemilujem muzikály či popík...)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, souhlasím s vámi, ten seznam mě taky fakt pobavil, ještě jsme z toho nic nevybrali. Pattie, my to máme den po vás. :-) Ale jinak co jsem slyšela, tak tam jdou svatby po půl hodině, ale jinými dveřmi přicházejí a jinými odcházejí, takže by se tam neměli potkat. Jinak nevím, jestli jste viděly to "krásné" lešení, které je tam od minulého týdne. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
no to je presne muj pohled, zahrat mi tam Tri orisky pro Popelku od Bartosovy, tak jdu do mdlob! :-D Zatim to vidim na Bohemian Rhapsody od Queen a nakonec We are the Champions! To bude alespon sranda. :-) Jinak me varhany zase tolik nevadej, jen si to nedovedu predstavit...
Odpovědět
Profilova fotka
leseni? no tak vezmeme helmy ze stavby a bude nejaka sranda fotka :-) Jinak to je pro me celkem prekvapeni, ze je tam leseni. Asi na ty strane, co vede na namesti, ne? Maji tam nejaky problemy s fasadou, co vim. Jinak me pani na matrice rikala, ze kdyby neco (byla jsem tam ovsem v lednu), tak se bude chodit z ty ulice , co je Italska cukrarna (nevzpomenu si, jak se jmenuje) a pak ze se chodi pres nadvori a tam se daji delat pekne fotky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, ja se tam, vdavam presne za 16 dni, tak Vam pak napisi jak to tam probihalo! ;-) S tim seznamem hudby si taky nevime moc rady, mela jsem trochu jinou predstavu. Varhany mi ani nevadi, ale ten vyber.... :-| Ja jsem tam ted dlouho nesla, fakt je tam leseni? ]-( No to mam radost, to tam asi bude i za 14 dni! :-(
Odpovědět
Profilova fotka
jen pis, at vime a jsme pripravene... :-) hlavne na to preludovani.... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jen pro informaci, leseni tam je, vcera jsem na to koukala pres Karlak a je na cely radnici :-| jak dlouho tam bude, to ale vubec nevim.
Odpovědět
Profilova fotka
tady citace z oficialnich stranek MU Praha 2: "Po několika měsících začne 1.4. oprava fasády jižního křídla radnice do Karlova nám. a dokončena by měla podle harmonogramu do poloviny června. Na ní naváže oprava fasády rovněž jižního křídla na nádvoří a ukončení této etapy je plánováno na konec července."
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, barunko, díky za novinky!! to lešení už jsem rozdýchala, jen pořád doufám, že tam nebude spousta prachu a hluk. Vybrali si na tu opravu super období. :-| My to teda snad stiheme před tím, než začnou opravovat to nádvoří, tam jsme chtěli dělat společné fotky.......
Odpovědět
Profilova fotka
hmmmmmm, tak to tedy nejsou moc potěšující zprávy! :-( To jsem na to tedy moc zvědava! No za týden dám vědět jak to probíhalo. Ale v sobotu se snad nepracuje :-N
Odpovědět
Profilova fotka
holky, nepropadejte panice, prastit se o lesenarskou trubku pry prinasi stastne manzelstvi! :-D :-D :-D Kri: urcite dej vedet a moc drzim palce, at se vse povede!
Odpovědět
Profilova fotka
tak nejake nove info z Novomestsky?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj holky, taky to mám na novoměstský a tedy ta informace o lešení na nádvoří mě teda pěkně naštvalo... Jinak jsem slyšela, že je to tam v poho a svatby se prý nepotkají. Možná bych chtěla aby mě všichni viděli až při nástupu a abych tedy s nima nečekala před síní. Máte o tom nějaké info? Barunka9 : s tou hudbou s tebou souhlasím a asi to vyhrají queen we are the champions - bude to celkem výstižný, jen nevim jak to na těch varhanech bude znít.
Odpovědět
Profilova fotka
taky nevim, delfi, ale urcite 100x lip nez treba "Z pekla stesti" :-) z lesenim bych si hlavu nelamala, nemuzeme to vubec ovlivnit, takze proc se s tim stresovat. A podle vseho by to venkovni leseni melo do konce cervna zmizet. Tak snad to stihnou.
Odpovědět
Ahoj holky, tak se přidávám, máme termín 21.7., což znamená dle informace od barunky (díky, vůbec nic jsem netušila), že bude lešení na nádvoří :-| Docela mě štve, že nám nic neřekli, když jsme byli domlouvat termin, přece to museli vědět, no ne?? jo a výběr hudby je fakt pekelnej :-S Nevíte někdo jak to probíhalo u kri???
Odpovědět
Profilova fotka
uz jsem chtela napsat, ze Te budu informaovat, ale mas to hned druhej den, takze to asi nezvladnu. :-) Vsechny informace jsem nasla na webu Prahy 2. Koukala jsem tam znova tenhle tyden, nic noveho tam neni. akze je otazkou, jak budou prace probihat. Taky me to trosku stve, protoze nam ta pani rikala, ze akorat maji v planu opravovat fasadu u vchodu z Karlaku, takze bude mozna pristupny jen vchod z Vodickovy. O vnitrku nic nerikala. No co se da delat, clovek si musi rict, ze to neni to nejdulezitelsi. No kri nereferovala, takze jedine koukni na fotky, ale tam nic s lesenim neni.
Odpovědět
Profilova fotka
pattie a Lenik, tak jak? cekame na Vase zpravy, novomanzelky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, na radnici proběhlo všechno perfektně, ty svatby se tam fakt skoro nepotkají. Ale o hudbě vám bohužel nic neřeknu, protože si to vůbec nepamatuju, jak jsem byla nervozní. :-) Ale všichni říkali, že to bylo v pohodě. Jinak obřad je hodně rychlý, což je na jedný straně dobře. ;-) Na tom nádvoří se dá dobře fotit, je tam taková velká stěna s břečtanem, na kterou určitě lešení dávat nebudou. Mějte se krásně a at vám to všem vyjde!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Dekujeme za zpravu. To same, co rikas, mi rekla moje kamaradka, co se tam vdavala pred dvema lety - vubec si hudbu nevybavuje. A jake skladby sis vybrala?
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem svatební pochod od Wagnera, Air od Bacha, Ave Maria a P.Simon and Garfunkel - Most přes rozbouřenou řeku. Tu hudbu pak uslyším až na videu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak, holky, leseni na venkovni fasade je pryc! :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Shrnuti: Mohu doporucit! A s hudbou si nelamte vubec hlavu, jednak to vubec nebudete vnimat a jednak to vsechno zni stejne! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky... já se tam vdávám 1.12. chtěla jsem se zeptat,jestli je tam místo na převlečení a na parkování.. přijedeme z druhého konce republiky.. Pattie mi říkala,že je tam šatna a wc, co myslíte?? jo, a nevíte,jestli tam mají svého kameramana? chtěla bych to natočit... díky.. S.
Odpovědět
Profilova fotka
sppring, my se tam brali, ale přijeli jsme těsně akorát na obřad, takže na žádné převlíkání fakt nebyl čas :-D , rovnou jsme šli do akce... je tam vyhražených tuším že 16 míst pro svatbu, ještě tam byl někdo z radnice a to parkování koordinoval, aby řidiči mohli stát těsně za sebou a vešlo se aut co nejvíc ;-) my byly první svatba ten den, takže jsme parking měli fakt prázdnej... v Praze je to luxus 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
jo a kameraman a fotograf je tam, stačí domluvit před obřadem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
pavli..děkuji... udelala jsi mi radost s tim kameramanem.. fotografa mame sveho.. doufam,ze mi tu radost nezkazi cena :)))
Odpovědět
Profilova fotka
cena je neco před dva tisice ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
o-ou..tak to je dost.. na to ,ze je to necela pul hodinka.. :( asi vezmu kameru od nasich a nekde ji tam postavim :)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem volala přímo kameramanovi a cena je 2,200,- Kc :-( to je moc, pul hodky bude filmovat. A da nam to na DVD, VHS a orig. kazete.. me by stacilo to DVD :)
Odpovědět
Profilova fotka
jojo, je to pálka :-) ale to je svatba celá... :-D
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?