Svatba na netradičním místě v Praze a okolí, poradíte?

Profilova fotka
Ahojky, snažila jsem se hledat na netu, ale neuspěla jsem, proto jsem se registrovala tady. S přítelem plánujeme svatbu na září/říjen tohoto roku a hledáme netradiční místo svatebního obřadu, pro představu máme na mysli tovární halu, klidně i rozbořenou, opuštěnou kapličku, nebo prostě nějaký industriální prostor. K nám se nehodí zámek, hrad, radnice. Smýšlíme o tom jinak, lokalita Praha a okolí. Děkuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj taky o něčem podobném uvažujeme a našla jsem http://www.vilacerych.cz/sluzby/roman... a potom ještě http://www.nastrance.com/index.htm tyhle dvě místa nás zaujala, jinak skoro nemůžu nic co by mě - nás oslovilo :-/
Odpovědět
a co třeba svatba ve skalách??? to plánuju já :)
Odpovědět
Profilova fotka
ammanda: díky za tip, ta vila by i byla docela hezká a zajímavá, ale pro nás daleko :/ našla jsem, že je v okrese Náchod .
Odpovědět
Profilova fotka
terkabici: to by asi nevyšlo, nejsem vůbec sportovní tip a ani moc výletní, na ty skály. spíše by to měl být nějáký industriální prostor.
Odpovědět
Profilova fotka
ta vila je fakt super, taky se nám líí i ty fotky vypadají moc pěkně :-) tak u nás je to jednodužší, chce jen dceru a dva svědky :-) chápu že pokud bude svatba ve velkém je to daleko :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podívej se sem ;-) Třeba to pomůže ;-) http://www.fotolokace.cz/lokace/stare...
Odpovědět
Profilova fotka
janneys: dekuji moc moc!!! to je presne ono,co jsem hledala!spoustu mist znam od videni ale nevim jak se tam dostat. ted jen s pritelem probrat kde a nejak vyresit,zda by to bylo mozne!! jeste 1x dekuji...
Odpovědět
Profilova fotka
@berusilinka hlavně tam osobně mrknětě, my jednou v jedné takové hale v Praze fotili a sice super, ale muselo se hodně opatrně, aby se nikdo nezranil ;-) Byla místy i propadlá podlaha, stropy, díry ve zdech....bylo by dobré si to projít a zjistit, jak je to tam s bezpečností, jak to ve skutečnosti vypadá a hlavně - zda to má majitele a jakého. Jinak by vám asi soukromý pozemek nemohl posloužit ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, doporučuji nakontaktovat Karlin Studios - stará bývalá továrna upravená na výstavy atd. Je to tam bezpečné a přitom industriální. Jako druhou variantu bych viděla Ekotechnické muzeum Praha - stará čistírna odpadních vod.
Odpovědět
Profilova fotka
@berusilinka Dobrý den, rádi Vám představíme netradiční prostory hotelu GreenYacht, kontaktujte nás na email:-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?