Svatba na louce poblíž restaurace. Je taková na Kolínsku?

Profilova fotka
Znáte nějaké pěkné místo pokud možno an kolínsku, kde by byla nějaká louka a poblíž restaurace? Děkuji za kontakty
Odpovědět
Profilova fotka
nbvcx007 • Dnes v 08:15 Ahoj, nemáte někdo tip na hezkou horskou chatu s loukou, kde by se dal udělat svatební obřad? gepe • Dnes v 09:54 ahojky, erlebachova bouda v Krkonosich erlebachovabouda a i dobre tam vari a i muzete mit rovnou ubytovani atd.
Odpovědět
dominika07, ale vzdyt jsou to uplne odlisna mista i kraje :-o :-( a nejde o Kolinsko.... muzes prosim upravit nazev tematu na jen Svatba na louce?
Odpovědět
Profilova fotka
gepe - upravene ;-)
Odpovědět
domi, diky moc! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kes_si • Včera o 22:43 Ahojky všichni, chtěla jsem moc poprosit o radu. Hledám, hledám na internetu a nikde to nemohu najít... Uvažuji s přítelem o takové té svatbičce pod širým nebem, co znám jenom z filmů a moc se mi to líbí. Máme chaloupku u Ústí nad Labem a chtěli bychom se v léťe vzít. Vůbec netuším, jestli je ten můj nápad realistický, tak se předem omlouvám... Představovala bych si to asi takto, že bychom někde na louce měli postavenou takovou tu bránu z kytiček, pronajali si tu louku na pár hodin od majitele a měli obřed tam..hostinu ne, ta už by byla na chaloupce... Myslíte si, že je možné, aby za námi nějaký oddávající přijel na tu louku ? A je to vůbec povolené takto se brát? Nemáte s tím některá zkušenost? Moc by mi to pomohlo...já pořád jen plánuji a ani nevím, jestli je to tak možné.... Moc moc děkuji za reakce.. marete99 • Dnes o 08:38 je to možné, len treba zariadit aby prišiel knaz alebo poslanec na to miesto, platí sa možno viac to neviem,videla som tu na mojasvadba album že sa brali na nádvorí zámku pričom na tom zámku je kaplnka aj sobášna sien, a poviem ti nádhera, tak trochu ti to závidím budeš to mat super avano • Dnes o 09:54 kes_si, představ si, já budu mít taky svatbu na louce je stim tedy víc práce než v obřadce, ale strašnně se těšim! jinak vím ještě o holce co se vdávala na louce uprostřed lesů... záleží na oddávajícím a matrice, někde nechtějí oddávat nikde mimo oficiální obřadní síň a někde jsou nakloněni i netradičním svatbám, to se musíš zkusit zeptat na místně příslušný matrice. pokud nebudou chtít můžeš zkusint nějakou státen uznanou církev - unitáře, apoštoly... slavobrána je super, taky jí chci, ale je lepší mít v záleze třeba ten skládací altán, kdyby náhodou začlo pršet. svatebčani si mohou vytáhnout deštník, ale vy s oddávajícím a matrikářkou asi těžko... klidně se ptej dál, my sice zatim jen plánujem bez jakýhokoliv závaznýho termínu, ale leccos už mam vyzkoušený.. zizala29 • Dnes o 12:00 Avano, máš moc hezky vybrané místo v tvém albíčku. To je nějaký penzionek? Můžeš o něm prosím podat nějaké info? Děkuji!! avano • Dnes o 15:02 zizala napsala jsem ti kontakt do IP, abych sem nevkládala kontakt na firmu. Je to tam fakt nádherný a svatba tam bude úžasná. Ono nás taky bude kolem stovky a na domažlicku najít místo, kam se vejde takový kvantum lidí a aby to nebyl kulturák, je celkem umění...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Nechápu, jak se sem dostaly příspěvky mimo toto téma, ale zajímá mě jen a pouze to, co je v nadpisu. Svatba na louce poblíž restaurace. Je taková na Kolínsku? :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?