Svatba na Libeňském zámku. Poraďte, inspirujte

Profilova fotka
Ahojky :-) , tato diskuse je pro všechny, kteří měli, nebo budou mít obřad na Libeňském zámku... Pro ty co už svatbu měli doufám že nám ostatním co nás to teprve čeká poradí a pro nás co nás to příští rok čeká že tady najdeme různé rady a inspirace... :-D
Odpovědět
1
2
16
Profilova fotka
šikulka:-)ahojky Peťulko:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :-) , jsem ráda že jsi dorazila co nejdřív, bez tebe by to tady nebylo ono x-) . Mám na tebe hned jen dotaz. Jak je to vlastně s tou hudbou na nástup, to začne hrát hudba když vchází první hosté a pokračuje do té doby než přijde nevěsta? To hraje celou tu dobu ta samá? Protože jsem koukala, že píšou na příchod hostů, já jen jestli pak nepůjdu za úplného ticha :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Jojo jsem tady:-)) jo tak z tou hudbou to bylo tak ,že paní matrikářka si nás před vchodem do kaple srovnala první šel ženich s mamkou svědci příbuzní a kamrádi a naposledy jdeš ty ...pak se rozezní první písnička ta na nástup a všichni vchází pak udělají špalír a vcházíš ty s tátou nebo kdo tě povede a celou dobu hraje ta hlavní písen na nástup a neboj ticho určo nebude :-D :-D :-D já se toho taky bála a pak jsem tam stáli jako vocasouvé ještě tak půl minuty než to dohrálo :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Uff, tak to se mi ulevilo, já právě abych nepřicházela za hrobové ticha- originální :-D :-D . A co ta organizace před obřadem? Koukala jsem že jsi si taky rezervovala termín už v září? Ujištovala jsi se o termínu ještě během doby než byl obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
jojo přesně tak ujištovala jsem se dvakrát..jednou v lednu a pak v květnu:-)a to jsem dělala se vším aby se mi náhodou týden před svatbou nestalo že je nějaký problém:-)posílala jsem ti do IP skype:-)
Odpovědět
Profilova fotka
jj, koukám na to :-D , děkuju, hned si tě jdu uložit :-D :-D Já právě že se chci taky radši ujistit, ne že jsme ted zamluvili termín a a pak tam až v červnu přijedeme na obřad, měla bych právě taky strach aby to klaplo ;-)
Odpovědět
Ahojík holky tak jsem taky zde.Petul tak jsem asi zmagiřla :-D Jak jsem říkala že brouzdám po netu...tak jsem to pěkně rozjela už mam doma polštářek pod prstýnky,šaty pro moje dvě družičky,už mam i bižu,košíky na výslužky jo a nesmim zapomenout na moje střevíčky který maj podpatek 9cm a já která neumí na podpatcích chodit jsem si je nazula udělala jsem cca pět kroků nožka se mi smekla flákla sem sebou ozem a mam teď zlomenej malíček na ruce :-Dmusim dost trénovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, páni misheel, ty mě děsíš a to máte svatbu až po nás, no sakra já mám teda co dělat. Hezky si se rozjela z toho brouzdání po netu :-D . A s těma botkama ,teda to musíš vypilovat, aby to takhle nedopadlo, ale je fakt že tomuhle se říká pech :-( . Ale jinak jak píšu, jsi rychlík, to pak nebudeš mít co už dělat tak půl roku tímhle stylem :-D :-D , ale zase aspoň nic nezanedbáš ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky koukam, ze jste utekly sem do diskuze z prahy.. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Sapinko, ale nene, jen je to další pro nás Libeňačky :-D , ale na Prahu chodím dál, jen se tam teď chvilku nic neděje :-( , takže se tam určitě budeme dál potkávat x-)
Odpovědět
Já sem si taky říkala že notebook zamknu do skříně a bude :-D Jen se neboj :-) to sem měla jenom asi nějakou horečku :-D Takže sem se zapřísáhla že do konce ledna mam útrum ať se mam na co těšit :-D už sem si pujčila od ségry botky s menšim podpatek a trénuju snad to pude :-| ona když mě v nich viděla chodit tak řekla že v tom mam nožky jak koza po obrně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
:-D :-D :-D Tak to jsi mě pobavila misheel, páni máš teda doma veselo :-D . Jinak jak to vidíš se šatama, já jsem si celou dobu říkala že si je určitě půjčim, ale začínám přemýšlet, že si je asi nakonec koupím, teda neříkám za jakoukoliv cenu :-N , neberu si milionáře, ale myslím si, že koupit si je má své výhody
Odpovědět
Článek se načítá
No abych řekla pravdu,byla jsem si jistá že si je pujčím,ale hodně se mi líbí šaty na ebay já vim že po netu je to dost riskantní :-| ale já se do nich fakt zabouchla. :-D .tak si říkám že v lednu nebo únoru obrazim salony a pak uvidim :-) Peti máš nejakou představu kdy si necháš tisknout oznámko o tom nemam ani šajna kdy by se to mělo dělat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, vybrali jste si pěkné místo ;-) ;-) ;-) Přeji vám, aby se vám vše vydařilo jako nám a měli jste na co vzpomínat, jen jedna rada.Začněte co nejdříve hledat pořádného fotografa, aby jste posléze nelitovaly!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holčiny zdravím vás:-) Já byla ted mimo takže jsem vám nemohla napsat . Misheel tak to mě pobavilo :-D :-D :-D ty jsi číslo :-D :-D Petulko ahojky to je dobře že jsi si mě přidala pak si písnem:-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky :-) , misheel- tak to jsi na tom jako já, pořád jsem si říkala že si šaty půjčím, ale začínám váhat. Přeci jen když ty šaty budou tvoje tak máš asi větší klid, že když se něco stane, tak to nemusíš někde vysvětlovat a tak. Já jsem taky koukala na ebay, ale nemám s tím žádné zkušenosti a nevím jak bych se s nima domlouvala, ale koukala jsem že je spousta prodejen u nás kde jsou docela dobré ceny. Ale chci počkat až po novém roce a pak snad něco vyberu a koupím ;-) . Oznámení se snad rozesílají tak 2-3 měsíce předem,takže tak 4 měsíce předem si je nechat udělat??? Já jsem taky koukala že si je hodně nevěsty dělají samy, ale nevím nevím jak jsem na tohle zručná :-D . Ale zase na druhou stranu si myslim, že neni nutné kupovat oznámení za šílený peníze, když většina lidí to pak vyhodí do koše :-D :-D :-D . Zuzanku, ahojky :-) Děkujeme, jsme taky spokojení že jsme vybrali Libeňský zámek, docela to trvalo, ale nakonec máme radost. Fotografku už naštěstí máme, podle toho co jsem koukala, tak je lepší rezervovat ce nejdřív, takže jsme to zvládli :-D Sandulíku, já jsem myslela že jsi na nás zapomněla, ne dělám si srandu :-p Určitě si pak musíme napsat, už se těším x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky já jsem si nechala po hoooooooooooodně dlouhém rozmýšlení ušít šaty z ebay přez Arti a byla jsme moc spokojená...
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzanku, koukala jsem, moc krásné šaty. Já tomuhle moc nerozumim a pochybuju, že bych se s nima uměla domluvit, ale koukala jsem, že je spousta čekých firem, u kterých si šaty zamluvíš a oni ti je nechají ušít v zahraničí. Je mi jasné, že je to taky přes ebay, ale tady bych jednala přímo s českou firmou. Je to sice o něco dražší, ale pořád mě cena šatů vychází levněji, než kdybych si je půjčila :-)
Odpovědět
Profilova fotka
petro, zkus se obrátit na Arti, já umím anglicky, ale na tohle bych si netroufla, vše zařídila ona.Šaty stály 5620 kč a přez tyto firmy jednající česky stály skoro 8000kč, což je veliký rozdíl... Jinak díky za pochvalu.Já se strašně bála a potom hlavně otevřít ten balík.Byly krásné, lehké, vzdušné a vůbec v nich nebylo vedro.Nejsem žádná tyčka a bylo horší vybrat střih šatů, ale risk je zisk a já jsem byla moc spokojená
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzanku, dobře, promyslim to. Stejně šaty chci začít vybírat po novém roce, ale ja pravda že mi to nedá a poohlížim se už teď :-D . Ale každopádně je budu kupovat, to už je jisté ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nebo ještě jedna možnost....Úderem nového roku je dost svatebních veletrhů a tam vyprodávají šaty třeba za 3 000 kč už, to za to stojí a před 2.ma lety měly moc hezké...
Odpovědět
Profilova fotka
Teda to je hodně lákavé. Každopádně je teda asi lepší počkat po novém roce a ne si je honem rychle koupit.Za jak dlouho ti šatičky přišly? Ono to asi pokaždé trvá taky jinak viď?
Odpovědět
Profilova fotka
Já je posílala dost pozdě, právě z důvodu mé nerozhodnosti a byly asi za 5 týdnů ušité, ale těch lidí, co si to nechávají šít je čím dál více a moc bych na to nespoléhala......
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/album/view.php... dnes bych šla do těhle.......
Odpovědět
Profilova fotka
petra:nebo sleduj šaty tady v bazárku, teď jsou tam za 1800kč a nejsou špatné, záleží na stylu, který chceš...
Odpovědět
Profilova fotka
zuzanek: moc krásné šaty co se ti líbí, jsou vážně moc pěkné x-) Bazárek už jsem taky prohlížela, je fakt že je tam spousta hezkých za perfektní ceny, no budu si jen muset vybrat :-D
Odpovědět
Profilova fotka
koukala jsem do albíčka k tobě, máš na vše podobný vkus, i s kytkou, jen realita byla celkem jiná.Obraž s kámoškou nějaké salony aby jsi věděla, jaký styl a střih hledat, to je podstatné.já měla vysněné šaty s korzetem do červena, v druhém salonu je měly, já byla strašně šťastná a když jsem si je zkusila, to byla hrůza.Jak jsem vysoká a silná, korzet skoro jako podprsenku, sukně krátká, to šílenéééééééééééé Tak jsem napsala Arti a bylo.
Odpovědět
Profilova fotka
peťo jakou potřebuješ velikost šatů?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky..měla jsem kapičku naročný víkend ale nezapoměla jsem na vás:-) Koukám že tu řešíte šatičky.....Peto zuzanek má pravdu přes Arti se ti to vyplatí a šaty vždycky prodáš a anvíc v unoru bude zas svatební veletrh v diplomatu tak tak určitě zajdi ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zuzanku, no co se týče šatů tak se mi každou chvíli líbí něco jiného :-D Jo a velikost, tak to bych musela ještě přeměřit, ale tuším že to bude tak 38, nevím, taky uvidím po vánocích :-D :-D :-D Ahojky sandulíku, já jsem rozhodnutá pro koupi, to už vím, jen jsem se rozhodla počkat po novém roce a pak to vše prohlídnu a něco vyberu, nechci to nechávat na poslední chvíli, takže to ještě budu mít dost času :-)
Odpovědět
1
2
16
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?