Svatba na Kutnohorsku, na zámku Kačina. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj holky, plánujete taky svatbu na Kačině nebo máte už zkušenosti? Dneska jsem tam volala kvůli termínu, abych si mohla zamluvit fotografa, ale nebyli moc příjemný, že prý mám počkat, ale fotografové už začínají mít plno. :-(
Odpovědět
My měli svatbu v září na Kačině a termín jsme si zamlouvali po Novém roce. Pokud chceš doporučit fotografa, mrkni se sem nebo na mé fotky http://picasaweb.google.com/tomas.jakl Paní Kašíková z matriky ze Sv.Mikuláše je trošku ráznější, ale ve výsledku je to zlatá ženská, která mi hrozně mo usnadnila svatbu jako takovou. Jinak tě tu vítám, pokud budeš mít dotazy ohledně Kačiny, tak se na mě můžeš kdykoliv obrátit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahojte i my meli svatbu na kacine...misto nadherny, pristup me lehce zklamal...teda spis tezce... :-N strei, nam termin potvrdili snad az nekdy v kvetnu ]-( ]-( ]-(
Odpovědět
majatob: čím tě přístup zklamal?
Odpovědět
Jinak asi nám to tu zamknou, protože podobné téma tu už je: http://www.beremese.cz/forum/show.php... http://www.beremese.cz/forum/show.php... :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Iwci, dík za info, koukla jsem na vaše fotky, hostinu jste měli v Přítokách, viď? Místo taky zatím vybíráme, trošku to tam známe. Je tam i nějaké místo na tancování? I dort jste měli krásný, kdo vám ho dělal? :-)
Odpovědět
Jojo, hostina byla U Karbanů - a doporučuji též všemi deseti, nemůžu jim vytknout ani nejmenší. Místo na tanování tam je celá ta jakoby předmístnost, než se vleze do restaurace, vešlo se nás tam při tanci docela dost. Dort je od Kraba, vyšel asi na 1200, taky doporučuju (až mi to je trapný všecko hválit :-D )
Odpovědět
Profilova fotka
To je dobře, že byla samá spokojenost. No, bydlíme kousek od Kraba, takže dort budeme asi vybírat taky tam. Od Karbanů jsme měli v práci raut a byl teda super, moc dobrý věci. Kolik vás bylo, nám zatím vychází 40 lidí. Můžeš mi doporučit i nějakou kadeřnici a kosmetičku? Měla jsi krásný vlasy ;-)
Odpovědět
Nás bylo 43 a vešli jsme se akorát :-) A dík za pochvalu :-) Kadeřnice: salón tuším Sebastian - když se jde dolů Tylovkou a odbočuje se u policajtů doleva, tak na té pravé straně je salón, dělají tam barvy Matrix, kadeřnice je mladá holčina, jmenuje se tuším Lenka - můžu ti na ni poslat email a telefon, pokud budeš chtít. Je hrozně šikovná, pod těmi zvednutými vlasy jsem měla drátěnku na nádobí :-D Kosmetička - paní Lišková, pracuje hned vedle svatebního studia IN na Jungmaňáku, kontakt případně taky dám. Jen mě u ní trošku zarazilo, že mi naúčtovala o 200 víc než mamce, ačkoliv jsme obě dvě absolvovaly to samé, mamka navíc bez zkoušky (za kterou jsem samozřejmě platila) a bylo to zdůvodněno tím, že použila fixaci (kterou ale ve stejném množství použila i na mamku). Líčení ale vydrželo až do pozdního večera :-)
Odpovědět
Profilova fotka
iwci, no tak nejak byl problem se vsim... :-| a salon co dela vyzdobu taky velky zklamani... :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Dík, aspoň mám o čem přemýšlet, bohužel teď nemám moc dlouhý vlasy, takový mikádo, nechala jsem se nedávno ostříhat, chtěla jsem změnu, ale snad to trošku doroste. Já normálně chodím k Andree na Jungmanovo náměstí, stříhá a melíruje super, ale účesy jsem od ní ještě neviděla. x-) Ve studiu In jsem byla v pátek, tak jsem si všimla kosmetického studia vedle, ale víc jsem to nezkoumala. Výzdobu vám na Kačině taky asi dělal salon IN? :-N
Odpovědět
Jj, on ji na tý Kačině ani nikdo jinej dělat nemůže.... Dodali židle, stoleček. Hudbu (saxofonista) a květiny jsme si zajišťovali sami. Andrea...Napadá mě jediná Andrea - taková asi 35roků, prauje s Wellou? Pracuje tam s ní taková silnější kolegyně. Dřív měly salón v tý ulici, jak sídlila MUDr. Horáková a je tam řeznictví, cukrárna a kousek výš U šneka? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, to je ona, je moc sympatická. Na vlasech mi bude asi hodně záležet, protože tě dokážou úplně změnit a mladý holky maj většinou lepší nápady. No, slečna ve studiu In mi přišla sympatická a byla dost ochotná. Tak nevím, jestli zamluvit fotografa a čekat, jestli mi dovolej termín na Kačině, ale asi nic víc mi nezbyde. Chtěli bychom 14.8., popř. 21.8. :-) matajob: proč tě zklamalo studio s výzdobou?
Odpovědět
Článek se načítá
streghina: Andrea je fajn, mamka k ní chodila asi 4 roky, ke konci si ale začala stěžovat, že A. nějak usnula na vavřínech a nějak jí došly nápady, co se oživení účesu týče. A přesla právě do toho studia, co jsem psala výš. Zkusila bych zamluvit fotografa a uvidíš. A znovu lobuju za toho, co jsme měli my :-) Ušetříš hodně peněz a na kvalitě rozdíl od 10tisícového fotografa nepoznáš :-) matajob: taky mě to zajímá - co provedli? :-/ Mě trochu naštvali, že nám naúčtovali ten základní balíček služeb, ačkoliv jsme některé ty služby z něj nevyužili (reproduk. hudbu například) a ačkoliv nám bylo slíbeno, že nám je účtovat samozřejmě nebudou. Ale vyúčtování došlo po svatbě, nechtěli jsme to řešit, tak to manžel bez řečí zaplatil - možná by se s nimi dalo bývalo nějak dohodnout, ale nechtělo se nám.
Odpovědět
Profilova fotka
holky, IP :-D omlouvam se za rozsah, ale zkratit to neslo :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
hehe, a fotografa doporucuju samozrejme toho naseho :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my se Bereme ve Vlašáku, a termín si můžeme zamluvit až 4. ledna, dřív to ještě nejde, kvůli schváleným termínům. Chceme to mít v červnu nebo v září, ještě uvidíme. Ještě jsem si nenašla ani fotografa ani nic podobného. Dort si asi vyberu U Kraba, Ten hranatý zelený se mi už dlouho líbí a koukám že ho U Kraba umí. Někde jsem viděla fotky jedné verze tohoto dortu a byly fakt strašné.
Odpovědět
Profilova fotka
Do kutnohorska se taky přidávám, ale stejně jako socina se budeme brát ve Vlašáku. Vzhledem k tomu, že na matrice ještě neprozradili termíny, tak máme zamluvenou jen fotografku a doufám, že ten náš den budou oddávat.. Jinak se mi zatím nic řešit nechce:o)
Odpovědět
socina: k tomu dortu: nejenže pěkně vypadá, oni ho i vevnitř udělali vynikající, žádná šlehačka, žádné máslové náplně, chutnal fakt báječně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Také se hlásím za Kačinu :-) a podrobné info viz odkazy víše - co všechno se musí a nemusí ;-)
Odpovědět
ahoj, hlásím se do kutnohorska, ale svatbu chci mít ve Vlašáku a stejně jako holky na termín čekáme nejdřív jsme mysleli,že svatba bude v březnu, ale pak jsme si to rozmysleli a necháme to na květen :-) jinak jsem si byla zkusit šatky a v pondělí jedem pro vývazky jinak nic nemáme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, tak jsem si včera vybrala šatičky taky v Nových Dvorech, je tam moc sympatická obsluha, s tou Kačinou je to trošku zapeklitý, asi trocha korupce, celkem jsem koukala :-(
Odpovědět
ahooj :-) streghina: jak to myslíš s tou korupcí? fkatka: vývazky? Ty jsme my kompletovali 4 dny před svatbou :.D
Odpovědět
Profilova fotka
no, prý konkurence salonů, asi sama víš, kdo to vše má v rukou, prý by sis u nich měla půjčit vše, co potřebuješ a neobracet se na jiné salony :-(
Odpovědět
Nevím nic o konkurenci, prostě s Kačinou má dohodu svatební studio IN, do podhoubí jsem nevrtala ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
->streghina: jako co vše? Salon IN ti nabídne vše okolo zařízení obřadu (jako židle, zdobení, hudbu atd..), co myslíš tím půjčit vše co potřebješ? =-) Je celkem dost drahej ten salon, potřebují prachy, tak to udělali takhle..
Odpovědět
Profilova fotka
iwci: to já taky ne, ale jiné salony si na to stěžují, že si nevěsty mají půjčovat šaty tam a ne jinde a kytky taky pořizovat přes ně - je to blbost Kašíková něco říkala o výběrovým řízení, kdo to bude dělat příští rok, tak jsem zvědavá, ale nerada bych si půjčovala šaty, který se mi nelíbí, to bych asi ustoupila a šla třeba do Vlašáku :-| říkám jen, co jsem se doslechla, vrtat se do toho nemá cenu, je to jejich věc, jen mě to překvapilo
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat ohledně koláčků, kde jste si je nechali dělat? Já teda uvažuju, že je doma dělat nebudeme, letos jsme pomáhala kamarádce, bylo to super, ale pak jsem z toho hned usnula, když jsem přijela domů a fakt moc dobře chutnaly, ale měla takový pravý vesnický tetičky, který to prostě uměj, u nás by to asi dobře nedopadlo 8-) a kolik jich tak pro 50 rodin, teda jakoby 50 košíčků? zatím díky za radu, zatím píšu seznam ;-)
Odpovědět
ahoj, no my máme figurku na dort :-) iwci: vývazky jsme objednali z aukra za3,50kus moc se nám líbily a navíc nejsme manuálně zručný ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, přidávám se k Vám, ikdyž obřad budeme mít ve Žlebech na zámecké zahradě ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Camelinko, koukám, že plánujete už na červen, my až srpen, svatbu sice plánujeme na Kačině, ale hostinu budeme mít taky ve Žlebech, hospoda na Šumavě, přítel to tam dobře zná a je tam ochotný personál a cenově by to mělo být výhodný ;-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?