Svatba na Královéhradecku. Podělte se o zážitky

Profilova fotka
Kdo bude mít, nebo měl svatbu v Hradci Králové nebo jeho okol. Pokud někdo takový je, můžeme se podělit o svoje zážitky a mohl bysme si vyměnit pár rad a postřehů.... ;-)
Odpovědět
1
2
72
Profilova fotka
verusinek...já už mám po, jsme z HK, ale měli jsme to na zámku v Častolovicích a je to tam opravdu moc pěkný - doporučuju!! Už se těším na fotky ze zámku :-)
Odpovědět
j se taky hlásím do klubu :-) jsme z hk,ale svatba bude v kostelci nad orlicí v penzionu u kapličky :-D verusinek- pokud potřebuješ nějaká doporučení- kadeřnice, vizážistka, kytky..... dej vědět,pošlu ti to IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jééé tak to jsem nečekala... děkuju moc jste hodné... vůbec nevím kam na šaty všechny mají v Praze....no ještě je hodně času :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Moc pěkné šaty mají ve svatební agentuře na tř. Karla IV., všechny vypadají jak nové. Nechávali jsme si tam dělat i prstýnky a oznámení - všechno super a navíc hned vedle je květinářství, kde máš 10% slevu a kytka od nich byla nádherná :-) .Když budeš chtít můžu ti pak poradit i kadeřnici a kosmetičku.
Odpovědět
Ahoj holky, nemáte prosím informace o svatebním salonu Evanie v HK? Děkuji B
Odpovědět
Ahoj Betty, šaty už mám vybrané od konce března ( termín svatby máme 3.9.05). Než jsem se vydala je shánět, tak jsem samozřejmě brouzdala po internetu a stánky salonu Evanie vypadali skvěle. Horší to bylo, když jsem se tam vydala. Šaty působili zašle, prodavačka byla velice neochotná, zdálo se, že jí obtěžujeme. Tento salon ti příliž nedoporučuji, ale je možné, že ostatní mají lepší zkušenost. Šaty jsem si vybrala v Pronuptii v Jičíně a ochota prodavaček se nedá zdaleka srovnávat. Profesionální vystupování, šaty čisté, personál se mohl doslova přetrhnou......a šaty jsou nádherné!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Se salonem Evanie mám podobné zkušenosti - výběr šatů nic, moc a ochota personálu na bodu mrazu. Jestli můžu doporučit, tak vyzkoušej salon na tř. Karla IV., paní Fanderliková. Jsou velmi ochotní, šaty tam mají jedny hezčí než druhé a zařídíš si tam všechno od A do Z. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky Betty já si půjčovala před půl rokem v Evanie šaty na maturitní ples a byla jsem velice spokojená, ale nevím jak to chodí se svatebními šaty, ale prý velký výběr je v Malšovicích a je to ulice sportovní ale nevim kde to přesně je.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky prosím vás kde si budete nechat dělat účes nebo kdo vám ho bude dělat a kdo nebo kde vás nalíčí....děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
verusinek...jestli chceš můžu ti poslat tel. č. na kadeřnici, co česala mě. Je docela i levná (i se zkouškou jsem platila 380,- Kč) a účes mi vydržel celý den. ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, děkuji za odpovědi. Já jsem koukala na jejich internetové stránky a šaty se mi moc líbily. Je však pravda, že skutečnost může být úplně jiná. Taky jsem dokázala zmotat termín svatby při registraci, máme to 29.4. a ne 30.4. Takže času je dost. B
Odpovědět
Sice mám šaty(zatím) vybrané jinde, ale můžu vřele doporučit salon Twin u Novákových garaží. Velice příjemní a ochotní. Evanie nic moc. Adina průměr.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Ahoj kokojitko a kde to tam je přesně...já se nemuzu rozhodnout ... kam... a jake tam maji ceny pujcovneho?
Odpovědět
Ahoj, tak jsem se včera dozvěděla, že mi "vybouchla" kosmetička :-( . Nemáte někdo tip na kosmetičku v blízkém okolí HK, která by přijela domů? Díky.
Odpovědět
lady,máš to v IP :-)
Odpovědět
RE: Verusinek. jdeš od Centrálu, kolem zastavárny(nebo co to je), plastová okna, květinka a pak je Twin a po levé ruce je sad aza ním jsou Novákovy garáže. Ceny 3-5 tisíc.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak dotud jsem měla šaty a super. Mají tam docela výběr a všechny jsou krásně čisté, jak nové. Navíc je tam velmi ochotná obsluha a když si u nich půjčíš šaty, tak máš vedle v květince 10% slevu na veškeré květiny. Já jsem si tam nechala zdobit auto a vypadalo moc krásně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kokojitko diky moc ja uz vim asi tak priblizne kde by to melo byt vazne diky... Engi tak to jsem rada ze s tim mas dobre zkusenosti tak to asi prvni cesta povede tam... Ja si kyticku necham udelat pod strani v kvetince vazou tam nadherne kytky a za velmi hezke ceny....
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a mrkla jsem se na fotky a to auticko vypadalo vazne nadherne a muzu se zeptat na kolik to vyslo? Je to vazne mooooc pekne
Odpovědět
Profilova fotka
Abych pravdu řekla, tak vůbec nevím. Ženich tam objednal i svatební kytku, kytku pro družičku a kytku pro maminku a všechno platil dohromady a říkal, že to stálo asi 3.400,-.
Odpovědět
Ahoj holky. taky jsem z HK a v září mě čeká svatba. Byla jsem v únoru naposledy u kadeřnice a ta mě tak strašně "dodělala", že jsem málem brečela. Od té doby nechávám vlasy odrůst a protože jsme se rozhodli konečně se vzít a stanovili datum na září, objednala jsem se na doporučení kamarádky do salonu Koppová (kousek od Masarykáče). Jsou prý dražší, ale dobrý. Nemáte s tím některá zkušenost? A taky nevím, jak se nalíčít a kosmetičku nemám :-(
Odpovědět
Ja jsem se do Hk pristehovala pred 2 roky a tak kdyz jsem resila kadernici tak jsem se hodne ptala kamaradek.aobesla jsem si ty kadernictvi.v jednom mi rekly ze delaji jen do a tehdy a pak me rekly 1500 minimalne a tak me docela odradily.a pak jsem schodou nahod zasla i do kadernictvi kolem ktereho chodim denne.je to tam male ale jsou moc ochotni.kdykoli se muzou sejit a cena je 300.kc.19 jdu na zkousku tak uvidim jestli i hezky cesou..kdyby jsi tam chtela zajit tak je to jestli vis kde je pohotovost u nemocnice tak kousek od tamtud je Sevcikova ulice.jsou tam 2 kadernictvi a to moje se jmenuje kadernictvi Jan.ale je tam i druhe a to jen tak 10 metru od tamtud a to si taky moc chvali.kosmeticku neresim pecuju si o plet sama a licit se taky umim.i kdyz se trochu bojim jestli to v ten den zvladnu:)))
Odpovědět
Holky můžete mi říct, kde jste si nechaly péct cukroví? Já přemýšlím o triton ve Věkoších. O ničem jiným taky navíc nevím. A nevím, kolik toho objednat. :-(
Odpovědět
Ja si necham peci ve Stezerach,jede tam 16.Zajdi si tam jmenuje se to cukrarna ale doopravdy je to pekarna a oni ti uplne nejlip poradi a nabidnou dorty cukrovi vysluzky a tak.Dnes jdu k te holicce tak napisu jaka je.A jak jsi to vyresila ty? :-)
Odpovědět
Holky já jsem měla svatební koláčky ze Stěžer- v červnu se mi vdávala kamarádka a musim říct, že opravdu nebyly dobré. Byly bez chuti a docela tvrdé-dovezli nám je ten den, co si je z HK přivezli. Já si nechám koláče péct v Jeřicích u Hořic. Kilo koláčů tady vyjde i mnohem levněji. Ve Stěžerech stojí kilo 240,- a v Jeřicích 160,- a ještě paní peče rolády a hlavně je to domácí.
Odpovědět
Taky budu mít koláčky z Jeřic. Roháče dělá za 5 Kč a udělá i dort. Chtěli jsme marcipánový, ale paní je nedělá, ale za tu cenu si nechám stejně dort udělat u ní. 2-3 patrový 500-700Kč dle množství ozdob.
Odpovědět
Ahoj Kokojitko! Odkud jsi? S těmi dorty jsi mě opravdu překvapila, protože vím, že je nedělá ráda. Koukala jsem, že se vdáváš o týden dřív. Co všechno ještě nemáte zařízené. My teď máme trochu ve všem zpoždění, protože jsme makali na baráku. Teď se to snažim dohánět. Včera jsem byla objednat kytku-chci fialové tulipány a zítra se dozvím, jestli mi je seženou nebo ne!!!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, při hledání různých info o svatbě, jsem narazila na vás. Jsem docela překvapená jaké jste pilné včelky a jak já stále v klidu a nic nemám připraveno. Svatbu mám také v září a zatím jsem zajistila jen oddací místo. Můžete mi prosím poradit nějakou dobrou kosmetičku, ať pak ty fotky za něco stojí?? Díky moc a hezký večer
Odpovědět
veronik : Ahoj, koukám, že to máš den přede mnou. Bohužel ti neporadím, protože mám stejný problém. takže mi nezbývá, než se nalíčit sama. Nebude to nic moc, ale vzhledem k tomu, že nebudu nevěsta v bílém, tak mi to ani nevadí. Bude to určitě hezký i tak. 8-)
Odpovědět
A jaká budeš nevěsta, monym? :-)
Odpovědět
1
2
72
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?