Svatba na jednom místě - Západní Čechy (statky, mlýny, hostince)

Ahoj, poradil by někdo s místem, kde by šla svatba udělat celá - obřad, hostina a ubytování do 50 hostů? Náš původní obřad byl zrušen a tak hledáme vhodnou alternativu...
Odpovědět
Opět doporučuji z vlastní zkušenosti zámek ve Svojšíně, je ideální pro levné svatby - zámek patří obci a skvěle se o něj starají.
Odpovědět
Profilova fotka
co třeba Vletice?
Odpovědět
@kostinka my jsme to měli na statku Břežany, okres Rakovník. Bylo nás celkem 55 a vše jsme měli na jednom místě. Bylo to super.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máme mlýn 5km za Prahou směr na západ ( Plzeň cca 50min.), mohu Vám nabídnout vše Vámi zmiňované , za velmi příznivé ceny! Hlavní sál s parketem, pergola s otevřeným krbem, zahrádka, zahrada - kde lze uspořádat svatební obřad. Ubytování až pro 35 osob. Zbytek může postavit stany. Prohlédněte si náš profil, je tam i krátké video o našich svatbách. Ráda si s Vámi domluvím schůzku, osobně Vás provedu a připravím kalkulaci dle Vašich požadavků.
Odpovědět
@viki83 A můžu se zeptat na orientační cenu? Co jsme zatím koukali, tak všude by nás to vyšlo na docela dost peněz...
Odpovědět
@kostinka napíšu do pošty
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Zdravím, co se týče ubytování hostů ze svatby, dalo by se hledat třeba i na těchto stránkách: http://www.agenturachata.cz/. Mají tam různá místa po České republice :).
Odpovědět
Muzu doporucit Farmu Dvorec, je to kousek od Radnic, je to naprosto kouzelne misto a jsou moc vstricni a vse pripravi dle prani
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Chateau Hostačov se nachází uprostřed republiky, určitě stojí za to si k nám udělat výlet. Zvu vás na kávu či na skleničku ;)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?