Svatba na hradu Okoři. Máte zkušenosti?

Profilova fotka
S přítelem bychom se chtěli vzít začátkem července na Okoři a proto by mě zajímalo, zda se tu najde někdo, kdo se tam bral nebo bude brát. Jak vypadá obřad - zda venku nebo v místnosti. Jaké zdobení na venkovní obřad má úřad k dispozici a zda je možné mít vlastní. Kolik stojí pronájem?? Uvažovali jsme o Nelahozevsi nebo Veltrusích, ale obojí je daleko. 30min z domu na obřad a 30 min zpět na hostinu, takže jsme to zavrhli, jsme z Roztok. Obřad v Roztockém zámečku jsem zavrhla z jistých důvodů. Nevíte někde ještě o nějakém dalším místě poblíž..... Nějaké romantické....???
Odpovědět
Originální, romantické, místo s atmosférou. Cenu neznám. Moc pěkná je i zahrada Kladenského zámku.
Odpovědět
maky-kamarádka tu měla svatbu v únoru v kapličce, známá zase v restauraci na Okoři přímo na zahradě s výhledem na okoř, ale nebyla jsem tam, nevím název, určitě to ale nebyla ta restaurace pod hradem. Zkus se poptat přímo tam http://www.okor.cz/okor/hrad.htm nebo na úřadě http://www.okor.cz/okor/obec.htm
Odpovědět
Maky1986: byla jsem na výletě na Okoři před pár lety (2-3) a v bývalé kapli měli svatební výzdobu. Mohu Ti tu fotku někam na mail poslat, jestli chceš, mrknu se, jestli je tam něco vidět, bylo tam dost lidí (prohlídka hradu, no :-) ). Svatba je i v místnosti, ale nic tam není, je to jediná místnost na hradě, taková tmavá, používá se pro případ deště. Holt je to zřízenina, takže tam víc není. Radím, že rozhodně to není na podpatky, taky se tam dost rekonstruovalo...
Odpovědět
Profilova fotka
Díky všem, hlavně olusence za fotky. Opravdu nám hodně pomohli. Mají to opravdu stylové! Prostě svatba na hradě. Takže ještě jednou díky.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky, tak jsme volali do Velkých Přílep, kde nám řekli, ať si zavoláme na Okoř, zda nám hrad pronajmout. Bohužel jsme se obce Okoř nedovolali, tak nám info poskytli Velké Přílepy. Pronájem hradu Okoř je za 5tis na 1 hod. Je nutné se domluvit se starostkou nebo průvodkyní a jít si to prohlédnout. Doufám, že se tam ve čtvrtek nebo v pátek dovoláme, jsou tam jen od 16 do 18 hod. Já se tak těšíííííím.....
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, taky nakonec uvežujeme o Okoři. Je pravda, že se tam lze dovolat jen čtvrtek, pátek? Jaký je potom postup? Musí se termín rezervovat na Okoři a na matrice zvlášt, nebo to lze sfouknout najednou?
Odpovědět
Profilova fotka
My taky měli dost velký problémy se na obecní úřad okoř dovolat. Nakonec se nám to podařilo, termín si rezervovali a pak tam zajeli - na obecní úřad Okoř - a domluvili se přímo s paní starostkou. ukázala nám nějaké fotky, dala kontakty na kapelu a fotografa, dostali jsme lejstra na vyplnění a zaplatili 1000 Kč zálohu. Zbytek - 4000 se doplácí v Přílepech. takže Okoř a Přílepy jsou propojený, když zamluvíš a zaplatíš zálohu na Okoři, Okoř to pak oznámí v Přílepech a tam už dořešíš formality. Jinak v dubnu, až bude teplo se tam jedeme podívat. byli jsme tam sice několikrát, ale bohužel dovnitř jsme se nedostali.
Odpovědět
Profilova fotka
maky: tak Okoř je moc krásná - bydlíme nedaleko ( 5 km) a jezdíme tam moc rádi, připravte se ale na velmi nerovný terén a nádvoříčko, kde svatby probíhají je hodně malinkaté. V případě menší svatby je to úplně v pohodě, ale pokud plánujete hodně lidiček, tak se tam možná neposkládáte. Ale uvidíš sama :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My právě bydlíme taky kousek od Okoře (Suchdol) a je to pro nás místo prvního společného výletu, takže jsme se nakonec takto rozhodli a jsem moc ráda - nízké podpatky jsou samozřejmost a lidí bude kolem 15ti - to by se mělo vejít, ne?
Odpovědět
15 lidí se vejde v pohodě. Co jsem tam fotila - běžně se tam vejde určitě cca 30 lidí. Křesla jsou ve 2 řadách,(tj.pro rodiče 4 ks v první řadě a pak 2. řada - většinou pro prarodiče.) Ostatní to mají ke stání :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Nemáte někdo nějaké fotografie svatby co tam probíhala? uvažujem o Okoři, ale fotek jsem našla jen pár:(
Odpovědět
ahoj, chteli jsme svatbu na okori, nahore na hrade obrad a dole ve Family Hotelu Okor jidlo, ubytko atd... hrad davaji dohromady, ale zamitli jsme ho - protoze je to tam male (prozatim mame cca 50hostu), moc se nam to nelibilo kvuli starsim svatebcanum, a aby byl na obrad klid, tak je dobry si to tam rezervovat a 1hodina stoji 5tisic... Takze celou svatbu vcetne obradu budeme mit prave ve Family hotelu, ktery tady uz nekdo psal je opravdu skvostny, vyborna kuchyne, cenove dostupny a zahrada jak z pohadky.. Okor spada pod matriku prave ve Velkych Prilepech..
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?