Svatba na hradě Zvíkov

Ahoj nevěsty, budu se vdávat na hradě Zvíkov, neplánujete také někdo na stejném místě, nebo už jste tam svatbu měli?
Odpovědět
1
2
Ahoj, tohle tema jsem objevila az ted! Take planujeme svatbu v srpnu na Zvikove - ale koukam, ze nas tu asi moc neni...
Odpovědět
Ahoj, no koukám, že moc ne, ale také už jsem tady objevila jednu nevěstinku, jen j v tématu srpen 2010 :-) My máme termín 27.8., copak vy?
Odpovědět
My máme termín 28.8. :) Skoro se tam sejdeme :-)
Odpovědět
Jeeee, tak to je hezký, už se tam moc těším, je to tam fakt bomba, oba to tam s přítelem milujem :-)Prosím tě, jak to budete míts hudbou?
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já taky rozšířím vaše řady :-) My tam taky budeme mít svatbu, v zaří.
Odpovědět
Rozrustame se :-) Ivilla: Hudbu si nakonec prineseme na CD (i s prehravacem :-) ), skladby jeste nemame vybrane... mame mit pripravene 3 (nastup, prstynky, blahoprani). Budete mit obrad na nadvori nebo v obradni sini? Marketat: Mas zajimave saticky! Takove vili :-)
Odpovědět
petkoub: Obřad bychom chtěli mít venku, snad bude přát počasí, ale i ve vnitř je to moc hezké :-) My budeme mít na nástup píseň od Karla Zicha: Já ti zpívám. Oba jsme hozený do trempu a country, vodácký písničky a tak, takže kapelu máme taky country a naše svatební cestu bude na Vltavě, kde budeme vzdolávat opět všechny jezy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ivilla: Jee, jsem ráda, že nejsme jediní blázni, kteří pojedou na svatební cestu na Vltavu :-) petkoub: Díky, doufám, že se takhle vílí opravdu povedou. Nám budou hrát na obřadě dvě kytary. Na nástup budu mít asi Vodáckou holku a Hop Tropu. Příští týden jedeme do Zvíkova na matriku, tak budeme ještě všechno dolaďovat. Docela se tam těším, paní matrikářka působí po telefonu sympaticky
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky...ja rozsirim vase rady s tim rozdilem, ze uz mame po svatbe :-D meli jsme ji 24.4.2010...v obradni sini, hudbu jsme nechali na tech hudebnicich, jen jsme si predem vybrali pisnicky, ktere chceme z jejich seznamu, ktery nam dala matrikarka...ale myslim, ze neni problem si s nimi domluvit na necem jinem...jsou to takovi vitalni seniori ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pani matrikarka je velmi sympaticka pani :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zako: Kolik se tak vejde lidí do té obřadní místnosti?
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme jich tam nacpali cca 60...sice jsme si mysleli, ze to nemuze vyjit, ale v pohode se vsichni vesli..je tam 20 mist na sezeni, coz nam vyslo presne pro rodinu a ostatni stali vsude mozne a v pohode :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
zako: My bychom chtěli mít obřad venku, ale kdyby to nevyšlo, tak budeme tam. Jenže nás bude s kamarádama něco kolem 80 (a to počítám jen ty, co jsou zvaný na raut). Tak se toho děsím.
Odpovědět
Profilova fotka
zako: Máte ze svatby krásné fotky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak 80 lidi nevim nevim....museli by byt asi hodne namackani na sobe..uz nas komentovala pani oddavaji jako obrovskou skupinu a kladla nam na srdce, ze se musime nekolikrat polibit, aby to vsichni stihli vyfotit :-D jinak jeji rec byla dokonala...vsem se moc libila :-) venku byste to meli samozrejme lepsi, ale bohuzel zalezi na pocasi..a myslim, ze se za to neco priplaci jediny, kdo nam trochu otravil svatebni den, byl tamni kastelan...neustale nas pronasledoval a nadaval nam, ze at uz nefotime, at to zrychlime, ze kvuli nam nemuzou chodit navstevnici (i kdyz jich tam bylo asi 5 :-N a spis nas meli jako atrakci, nez ze bysme jim vadili), hlidal nas, jako kdybysme mu tam chteli neco ukrast...tak to bylo jedine minus...ale uprimne jsme na nej trosku kaslali :-D dekujeme za chvalu x-) jsou tam krasna mista na foceni...
Odpovědět
Zako: Jeeee, opravdu krásné fotky, už se tam těším čím dál víc :-) Já jsem si, je to opravdu pohádkové místo pro svatbu :-)Já počítám na obřad něco kolem 50 lidí, tak jsem ráda, že jste zveřejnily ty počty. Jinak vodácká holka je super písnička :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj, holky, svatbu budu mit sice az za rok, nicmene se mi Zvikov taky libil. Pocházim z Písku a tak premyslim, kde by to bylo hezke... Chtela jsem se zeptat, kam jedete na hostinu, resp. vite o nejakem peknem miste v okoli? Děkuji za veskerou informaci! At se dari!!! Lenka
Odpovědět
Ahoj Leni, my mame svatbu na Zvikove skoro presne za mesic :-) Hostinu a ubytovani mame zamluvene v penzionu Fousek ve Stedronine, je to asi 5 km od Zvikova, autem par minut, krasne prostredi. Majitele jsou sympaticti, vsechno zaridi a ozdobi tak, jak chceme... U penzionu je dokonce molo, takze na odpoledne jsme zamluvili parnicek. Muzu jen doporucit :-)
Odpovědět
to petkoub: Tesim se na fotecky! Jsi nervozni?? Na penzion se mrknu,diky za tip. Zarizovani budu mit trosku ztizene, protoze jsem se prestehovala za pritelem na Moravu, ale svatbu chci mit doma. (to jiste chapete, holky:-) Krasne si to uzivej! L.
Odpovědět
Nervozni jsem, hrozne to leti... ale za mesic uz bude klid :-D Preju vam hodne stesti pri zarizovani :-) Taky u toho pendlujeme mezi Prahou a jihem, ale da se to...
Odpovědět
Ahoj, holky, takže jsem si skoro jistá, že savtba bude na Zvíkově. Přemýšlela jsem ještě o Hluboké nebo Lnářích, ale zdá se mi, že bychom strávili v autě dost času (výchozí bod je Písek, kde bude pravděpodobně i hostina) a to se mi moc nechce.. :-| Holky, moc se těším na Vaše zážitky a dojmy ze svatby na Zvíkově!!! Užívejte si poslední dny "volnosti" a už se těším na fotky! Lenka.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj Lenkaduskovapolaskov: moje sestřenice měla svatbu ve Lnářích a vyjíždělo se z písku a bylo to docela v pohodě. jelo se a si půl hodinky a uteklo to :-) petkoub: utíká nám to viĎ? za chvilku bude po svatbě
Odpovědět
Holky a ještě mě napadlo, máte nějaký tip na fotografa??? Děkuji za info. Pellullinko, ještě ty Lnáře tedy zvážím ;-) díky. Lenka
Odpovědět
Pellu: Ani mi nemluv! Byla jsem v klidu, ale kdyz si uvedomim, ze za 3 tydny touhle dobou uz budu vdana panicka na svatebni ceste... :-N Lenka: Nam nastesti vysla hned prvni fotografka, ktera nas zaujala a kterou jsme oslovili - Sarka Belesova. Nejsem si ale jista, jestli ma jeste volne terminy, rikala, ze uz ma docela plno... Bohuzel zadny jiny tip nemam, krome klasiky - Zuzana Scharf, Jiri Tvaroh... ale tam to s terminy taky asi nebude moc jednoduche.
Odpovědět
Ahoj, mladé paní :-) Tak povídejte, jaká byla svatba, na o si dát třeba pozor, jestli to bylo na Zvíkově vše ok... A těším se na fotky! A moc!! Lenka
Odpovědět
Halóóóó, mladé paní, jsem napnutá jako struna! Stále čekám na nějaké informace, rady, tipy, fotky... Asi máte plnou hlavu manželských povinností :-D Napište, L.
Odpovědět
Ahoj Leni, na Zvíkově bylo úžasně!!! Paní oddávající i matrikářka moc příjemné, uvolněná atmosféra, nic strojeného... jen kastelán potom při focení koukal jako čert, ale to nám nevadilo :-) Přesně jak psala Zako... honil nás, že brzdíme další svatbu, přitom tu jsme potkali až pod hradem při odjezdu. Na hradě i v okolí je spousta příležitostí k focení, už se těším, až si teď o víkendu vyzvedneme fotky! Jinak můžu jen doporučit projížďku po přehradě na parníčku jako odpolední zábavu pro hosty. Abychom je nezdržovali, udělali jsme po obřadu jen pár fotek na nádvoří v arkádách a odjeli jsme na oběd. Na odpoledne jsme potom měli objednanou vyhlídkovou loď. Chvíli jsme s manželem jeli s ostatními, abychom si to taky užili, ale pak jsme se nechali od kapitána vysadit spolu s fotografkou u hradu a pokračovali jsme ve focení. A ostatní se dál bavili na lodi :-) Všem se svatba moc líbila, chválili místo obřadu i penzion... takže můžu všechno doporučit! Jak jsi na tom s přípravami?
Odpovědět
Ahoj, ráda slyším, že vše bylo ok. A prosím tě, kolik myslíš, že se do toho penzionu vejde lidí? Bude nás totiž asi 60, tak nevím, zda bychom se tam vešli??? Jinak plánování nic moc :-) Máme s přítelem hodně práce, takže jsme teď tomu moc nedali. Ale datum asi máme: 10.9. A fotografa taky - Nejedlý. Na matriku mám zajít až po novém roce. Teď intenzivně přemýšlím o místě hostiny, abychom se tam vešli a měli kde tančit a tak. Jinak by se mi líbila svatba zeleno-růžovo-bílá (smetanová), ale to jsou zatím jen představy. Tak se moc těším na fotky!!! zatim pa, L.
Odpovědět
V tom našem penzionu byla maximální kapacita na ubytování 45 lidí... nás bylo 37, do sálu ke stolům by se vešlo určitě víc, ale nevím, jestli by tam potom bylo dost místa na tancování. Napadá mě ještě Pivovarský dvůr nebo Hotel Zvíkov (ten nás osobně moc nezaujal, ale svatby tam mají často). Barevná kombinace růžová-zelená je super, taková svěží :-)
Odpovědět
Ahoj, hm, myslela jsem si, že bychom se doto penzionu nevešli :-) No, Hotel Zvíkov se mi teda vubec nelíbí :-S Ale o Pivovarským dvoře jsem taky přemýšlela. Musím se tam zajet osobně podívat. Nebo mě ještě napadlo udělat hostinu v Písku, ale to musím vymyslet kde... No, času dost:-) Kdyby ste holky někde slyšely nějaký tip, sem s ním :-) Mějte se krásně! L.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?