Svatba na hradě. Vdává se na něm ještě někdo?

Profilova fotka
Ahojky je tady někdo, se vdává na hradě? ;-)
Odpovědět
Já se vdávám na Křivoklátě :-)
Odpovědět
my se bereme na Rožmberku - jižní čechy, nádherná příroda, krásné prostředí, hrad nad Vltavou............:-)))
Odpovědět
Ahoj, já se budu vdávat taky na hradě a naší volbou byla "perla Moravy" - tedy Pernštejn. Jsem zvědavá jak to zvládnem a jak to všechno dopadne.......každopádně pevně věřím v to, že na to budeme mít jen ty nejkrásnější vzpomínky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se vdávám na hradě Kost, je v Českém ráji.Před třemi léty jsme se tam s milačkem poznali a slíbili jsme si, že když se jednou budeme brát tak tam :-D
Odpovědět
Ahoj markett. Po dlouhém zvažování, kde, jsme se rozhodli pro obřad na hradě Bouzov v Olomouckém kraji.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj renata7, to ti moc schvaluji je to moc pěkný hrad.Mám v Uničově babičku( kousínek od Litovle ), takže to tam docela znám ;-)
Odpovědět
Ahoj děvčata. O víkendu jsme se jeli podívat na Pernštejn. Hrad se mi líbil už od dob co jsem začala provádět na Bouzově a v tamním archivu našla staré fotky Pernštejna. Po dlouhých letech jsem uskutečnila svůj sen. Pernštejn mě nezklamal v mých představách, opravdu působí dojmem středověkého hradu a dokonce i tak vypadá uvnitř. Moc krásný. Ale svatbu si tam nedokážu představit, z pár lehkých důvodů. Obrovská zima, tma, fotky zevnitř nic moc. Udivilo mě, že se spoléhají jen na světlo zvenku. Venku nebylo moc příjemné počasí a v hradě jsme se málem pozabíjeli na schodech, jelikož jsme neviděli na krok. Snad vám vyjde počasí. renata7 :Bouzov můžu doporučit, moc krásný, fotky z interiéru super, krásná krajina. No prostě nádhera. Doporučuji foto v parku - jedinečné.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja se vdavam na hrade Spilberk. Neni to famozni jako hrady, kde se vdavate vy, ale taky to bude mit sve kouzlo. At vam to holky vyjde podle vasich predstav!
Odpovědět
Bouzov nebyl v plánu, protože se nám nezamlouval ten přesný rozvrh svatby, který tam mají, zdálo se nám to takový všechno v poklusu. Ale všechny obřadní místnosti v okolí, které by přicházely v úvahu, se nám zas až tak moc nelíbili.Přece jenom je to náš velký den a to chce i krásné místo! Na Bouzově se oddává v krásném sálu (je tam sympatický pan starosta a místostarosta) a jak píše verosek, svatební fotky z interiéru jsou moc krásné a my máme domluvenou fotografku, která tam ty svatby hodně fotí, takže má s hradem zkušenosti. Pernštejn je opravdu nádherný hrad. Byli jsme tam zrovna, když tam byla nějaká svatba. A z té zimy mám taky strach, i když to je na Bouzově. Jsem hrozně zimomřivá.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my se bereme na hradě Hněvín v Mostě, je tam krásný výhled na celé město. Bude se to odehrávat na zahradě hradu a postaví nám tam květinovou branku a kdyby pršelo tak to bude v sále. Máme na obřad a focení hodinu a půl, pak tam je další svatba, snad to bude stačit.
Odpovědět
Ahojky , my máme svatbu na hradě Kunětická hora. Je tam moc krásný rytířský sál, kde oddávají a letos nechali u tesaře vyrobit úplně nádhernej stůl, před kterým se oddává.
Odpovědět
Profilova fotka
I já se připojuji... my se budeme brát také v zahradě hradu, ale hradu Zvíkov v jižních Čechách - viz mé album ;-) Hrad Zvíkov můžete také vidět na začátku Televizních novin televize Nova ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
No, jde hlavně o to, že na Pernštejně se neoddává přímo uvnitř hradu, ale je tam pro tyto účely zvlášť obřadní síň (viz. foto v mém albu) a tam taková zima není.
Odpovědět
musilova:Teď to neber nijak zle, ale ta obřadní síň na Pernštejně moc nepřipomíná že je to na hradě (ale je fakt, že tam asi zima nebude). Na Bouzově se oddává přímo v Rytířském sále a pak se fotí v interiéru hradu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, my to budeme mít venku an velkém nádvoří pod šiřým nebem. :-) Tak doufejme, že nebude pršet. =-)
Odpovědět
renata7: je pravda že ta obřadní síň není nic moc, ale my to tam chceme ze 2 - důvodů, a to jsou: 1. mám k Pernštejnu z jistých důvodů velmi blízký a osobní vztah, takže pro mě znamená víc než jen to, že je to nejhezčí gotický hrad v ČR a za 2. obřad přežijeme, ale o to hezčí fotky budeme mít venku (v okolí hradu) a uvnitř hradu (kde se standardně fotit - svatby či cokoli jiného - nesmí, ale já ty fotky mít budu .........a to je pro mě natolik důležité, že tu obřadní síň, která fakt není nic moc :-( prostě přežijem.......
Odpovědět
Profilova fotka
Já se vdávám taky na hradě - Bouzov
Odpovědět
Profilova fotka
Je to tam moc hezky, už jsem tam byla na svatbě několikrát. Sice je to tam přesně naplánovany...cestou do sálu se potkáte ještě s několika nevěstami...ale ty fotky potom stojí za to. Jestli ještě někdo nemáte zamluvený termín a chcete Bouzov, zvolte radši pátek, není tam tolik turistů...Jinak vřele doporučuji.
Odpovědět
Hihihi,s těmi hrady je to všude stejné...Na Křivoklátě je taky hodně svateb a navíc letní akce,takže když jsme vybírali termín,tak jsme dostali od starostky rovnou i seznam těch akcí,abychom se jim mohli vyhnout :-)
Odpovědět
My se budeme brat na Valdstejne - v Ceskem Raji :)
Odpovědět
Profilova fotka
ally24 ten Valdštejn je moc krásnej a hlavně je v Českém ráji, čož je nejkrásnější místo v ČR ( alespoň pro mě ) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jééé my se taky budeme brát na Valdštejně. :-D ally24 a už víte kdy? No podle mě je Český ráj taky nejkrásnějším místem ČR, i když na Šumavě je taky pěkně...
Odpovědět
Profilova fotka
radusaondra...a neznáš někoho kdo měl nebo bude mít svatbu na hradě Kost jako my?Tady v beremese jsem nikoho takového nenašla :-(
Odpovědět
Profilova fotka
markett koukala jsem na téma svatba na Kosti a opravdu nikdo. Já taky o nikom nevím, jen vím, že je to tam krásný, i když asi trošku dražší. Na nádvoří bude pěkný obřad. A hostinu plánujete přímo na hradě? Nebo aspoň obídek a pak hostinu jinde?
Odpovědět
Profilova fotka
radusaondra...No hostinu, ještě máme ve stavu hledání, ale ten oběd na hradě není vůbec špatný nápad :-) A Kost jsme si vybrali, protože hnedka naproti v hotelu Helikar jsem pracovala a poznala se tam s miláčkem a na rande jsme chodily kolem naší užasné Kosti. A je to už tři roky co jsme si slíbili, že se tam jednou vezmeme :-N
Odpovědět
Profilova fotka
jé markett, tak to by vám mohli v hotelu Helikar udělat cenu na hostinu - ze známosti ;-) Jo a našla jsem jednu nevěstu, co se vdává na Kosti, možná už si jí taky objevila - rennca.
Odpovědět
Profilova fotka
No to asi nepůjde, já se moc nepohodla s majitelem když jsem dávala výpověď a stěhovala se do Prahy za miláčkem :-)
Odpovědět
ahoj lidičky, nemáte někdo zkušenost s vdavky na Janohradě, máme už vše zařízeno(termín, matriku).
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky! Já budu taky hradní nevěsta :-) Svatba bude na hradě Seeberg ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky kdy se mám začít pídit po šatech, mám termín 7.7.2007 a původně jsem chtěla začít až na jaře, ale jak vidím kolik nás tu je se stejným termínem a ještě přibudou, tak se bojím, aby na mě ještě nějaké zůstaly :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?