Svatba na hradě Krupka u Teplic. Máte zkušenost?

Profilova fotka
Nemáte prosím některá zkušenosti s hradem Krupka u Teplic.Zatím se ke mě dostávají rozporuplné informace tak abychom věděli jak to tam u nich chodí :-N
Odpovědět
Někteří si to tam chválí, jiní ne. My tam taky svatbu před časem plánovali, ale pak jsme ji měsíc před termínem byli nuceni přesunout jinam. Nepohodli jsme se s majitelem. Ale jinak místo to je krásné, i tam vaří velmi dobře. Já měla představu mít obřad venku, ale pak jsem na úřadě zjistila, že v tom samém termínu jsou tam další svatby, z čehož vzniklo, že bychom na přípravu měli 15min a pak hned sklidit a jít pryč (a to bylo jen část problémů). Ale říkám, že to bylo před časem (3 roky), tak se toho mohlo hodně změnit.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme tam měli svatbu před dvěma lety a bylo to všechno naprosto dokonalé. Měli jsme i speciální termín, svatbu jsme měli tematickou (v kostýmech). Bylo to super, majitel úžasný, ve všem nám vyšel vstříc. A i ze zkušenosti dalších dvou nebo tří nevěst toho roku vím, že i ony byly naprosto spokojené. Nejlepší je si s majitelem promluvit a když se vám to nebude zdát, volit jinde. My jsme rozmýšleli, ale nakonec po rozhovoru s panem majitelem jsme neváhali a nelituji ani vteřiny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?