Svatba na hradě Červený újezd. Kde půjčit kostýmy?

Profilova fotka
Zdravim vsechny snoubenky i manzelky..jak se tak rozhlizim, jsem neuveritelne lehkovazny tvor. Nicmene spoleham na to, ze me i tentokrat moje prirozenost delat vse na posledni chvili nezklame, a prestoze se do priprav zlehka norim teprve ted, kvetnove svatebni veseli se povede. Ovsem k tomu asi budu potrebovat vase cenne zkusenosti a rady. Vec se ma nasledovne..snoubenec se hrozi cirkevniho snatku a snoubenka zase klasickeho obcanskeho. Vysledny kompromis se nazyva Hrad Cerveny ujezd u Phy a staroceske svatebni veseli se vsim vsudy = kostymy misto svatebnich rob, krcmarske pokrmy misto moderni svatebni tabule, kone misto limuzin atd. Nez se pustim do boje s vetrnymi mlyny - protoze se zda, ze organizace takoveto udalosti nebude jen tak - rada bych se preptala, zda vasim mistem M nebyl tez tento hradek, zda netusite, kde zapujcit vhodne kostymy nebo nechat upect staroceske dobroty do vysluzky.
Odpovědět
Ahojky zdravím zkušenosti s touto svatbou sice nemám ale držím ti palečky protože já jsem stejná dělám vše na poslední chvíli nebo spíše lépe řečeno nechci už nikdy nic plánovat moc dopředu přemýšlíme s přítelem že svatba bude asi v září takže můj názor je že přípravy začnou v květnu myslím si že to stačí uvidíme také jak se to v naší firmě vyřeší ohledně práce proto nerada něco řeším moc brzy ,ale držím ti palečky ať se vše povede a hlavně pevné nervy při přípravě už teď se těším na fotečky. :-)
Odpovědět
Viděla jsem fotky z podobné svatby...ale teda byla to svatba z rodu Hrušínských. Měli také kostými půjčené z divadla...myslím že by to ale neměl být vůbec žádný problém....nebo se zeptat V Barrandovských ateliérech i když nevím jak je to tam s půjčením.musím říci že fotky vypadaly úžasně, až na to že to tam občas kazili ti co přišli v klasice.....
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?