Svatba na horách ve Špindlerově Mlýně, máte zkušenost?

Ahooj, nemá tady někdo zkušenost se svatbou ve Špindlerově Mlýně nebo někde v horách? :) je jedno, jaký roční období.. pište mi sem prosím svoje názory a zkušenosti :)
Odpovědět
Profilova fotka
Harrachov, obřad na úřadě a pak focení u Mumlavských vodopádů. Oběd a raut v Kořenově, hotel Na vyhlídce. Nádhera...až na ten úřad :-))
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, byla jsem jako host na svatbě známých, kteří se brali v Jeseníkách. Obřad byl v říjnu, venku pod stanem ozdobeným balónky ze všech stran...bylo to kompletně obřad, ubytování i hostina v horské chatě a bylo to fanstastické!... Při obřadu byli z jedné strany slyšet slepice a další malá zvířata a z druhé strany na nás koukal kůň :D Bylo to takové venkovské, nenucené...Díky tomu čtvercovému stanu jsme my hosté mohli vidět na novomanželé i z boku (nejen ze zadní strany).. bylo to krásně intimní, dívat se na ně - přímo na jejich tváře a jak to prožívají...většina z nás dojetím brečela....no a nevěsta překvapila na závěr svou obuví - měla krásné svatební gumáky (holínky)... :-) Moc se jim to povedlo...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Dobrý den, doporučujeme náš web:-) Hezký zbytek dne Pavla Špindlerův Mlýn
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?